- Emoji Skoru
- 1.673
- Puanlar
- 53
Hiçbiri yüzde yüz değilmiş en garantisi bağlatmak aslındayok yöntemimiz bizim o değil. eşim korunuyor ama yinede tırsıyorum açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbiri yüzde yüz değilmiş en garantisi bağlatmak aslındayok yöntemimiz bizim o değil. eşim korunuyor ama yinede tırsıyorum açıkçası
Hayır sadece küçük 11 aylık kızımı emziriyorum ama çalıştığım için geceleri ve evde oldukça. Yemek yiyor ben yokken süt sağmıyorum
Diğerini emzirmeyi ne zman kestin peki ve kızını ne kadar daha emzirrecksinHayır sadece küçük 11 aylık kızımı emziriyorum ama çalıştığım için geceleri ve evde oldukça. Yemek yiyor ben yokken süt sağmıyorum
Evet ya ne zman doğacaklar diyorduk şimdi Altan kocaman olduda abla oluyor seninkide ilay dı dımıevet hatırlıyorum seni :) ne günlerdi hey gidi :)
hamileyken emzirmeye devam ediyorlar genelde ama senin bünyeni kilonu tabi doktorun daha iyi değerlendirir
Kızlar ben hamileyim diye okudumkızlar ben hamile değilim hatta regl oldum![]()
ya ben rüyalarımda hamile olduğumu görüp korkuyorum. fobim oldu resmen
2 çocuklu hayat bizim şartlarımıza zor geliyor. hem maddi hem manevi olarak çok zor geldi. destekçimizde yok. sağlıkla büyütelim ne diyeyim
Ben diğer hamileliğimde emzirdiğim doğumdan sonra da iki ay kadar sanırım ikisini bir emzirdim sonra bıraktırdım büyük olana.. bu sefer yine sorun olmazsa doğuma kadar emzirebilirim bilmiyorum şu an 11 aylık aslında 15-16 ayda bıraktıracağım yemek yemesi iyi olursaDiğerini emzirmeyi ne zman kestin peki ve kızını ne kadar daha emzirrecksin
Ayyy canım benim okurken şok oldum. İnşallah sana size iyilik ve kolaylıkla gelir. İş hayatında sıkıntılar olmuş çok üzüldüm ama çok da sevindim çok güzel inşallah sağlıkla gelir kolaylıkla gelirKızlar ben 2 aylık hamile olduğumu öğrendim tesadüfen. Korunuyorduk zaten işe de başlamıştım istemiyordum çok ağladım bugün ne yapacağım hayatım alt üst oluyor.. aldırmakta günah gibi birini öldürmek gibi onu hiç yapamambilemiyorum hiç iyi değilim kimseye de söylemedim. İşyerinde çok sıkıntı yaşadım bugün işe girerken biliyor muydun diye sorun çıkardı beni işe alan kadın . Eşimle aynı hastanede nöbetleşe çalışıyorduk benim yüzümden zor durumda kaldı beni korumak için işten beni çıkarabilirsiniz demiş. Bende ben çıkayım işten dedim ama eşim de çalışabildiğin kadar çalış insanları takma evde çok mutsuz olursun diyor
Ne hissettiğimi bilmiyorum ama işten çıkarma hakları yok hamile olduğum için ancak ben istersen çıkabilirim sizce çıkayım mı :/ kocama da çalışıp destek olacaktım sözde hayallerimiz vardı
Ayyy canım benim okurken şok oldum. İnşallah sana size iyilik ve kolaylıkla gelir. İş hayatında sıkıntılar olmuş çok üzüldüm ama çok da sevindim çok güzel inşallah sağlıkla gelir kolaylıkla gelirtebrik ederim
Bizim ekip zilli çıktı valla hepimiz hamile kalıyoruz tek tek![]()
Sayamadım gerçekten çok fazla kişi tekrar hamileAyyy canım benim okurken şok oldum. İnşallah sana size iyilik ve kolaylıkla gelir. İş hayatında sıkıntılar olmuş çok üzüldüm ama çok da sevindim çok güzel inşallah sağlıkla gelir kolaylıkla gelirtebrik ederim
Herşeyin bir sebebi mutlaka vardır ben 15 yaşındayken annem hamile kalmıştı ben çok ağlamıştım neden sürekli doğuruyorsun ben arkadaşlarıma nasıl söyleyeceğim 4 kardeş olacağımızı diye. Elimde büyüdü sıpa çok seviyorum iyi ki yapmışİş stresinden çok ilişkiye girmiyordum geri çekilme evet tam bir korunma yöntemi değil ama doğumdan beri 2, 3 ayda bir regl olduğum içinde emindim hamile olamayacağıma.. ama alıştım bu düşünceye gelsin bakalım bebeğim sağlıkla, çocuklara yeni oyun arkadaşı![]()
Benim sağlık mental bedensel çevresel bütün etkenlerle doğurmam çok zor olduğundan o defteri kapattım ve bağlattım rabbim dileyene ve isteyene versin inşallahkızlar ben hamile değilim hatta regl oldum
ya ben rüyalarımda hamile olduğumu görüp korkuyorum. fobim oldu resmen
2 çocuklu hayat bizim şartlarımıza zor geliyor. hem maddi hem manevi olarak çok zor geldi. destekçimizde yok. sağlıkla büyütelim ne diyeyim
ilay evetEvet ya ne zman doğacaklar diyorduk şimdi Altan kocaman olduda abla oluyor seninkide ilay dı dımı
evet onları da görüyorum bazenBenim sağlık mental bedensel çevresel bütün etkenlerle doğurmam çok zor olduğundan o defteri kapattım ve bağlattım rabbim dileyene ve isteyene versin inşallahşu korkuyu bile yaşamak fikri panik atağımı tetikliyor bazen bağlatmaya rağmen hamile kalan çokmuş
Benim babam beni 30 yaşında abla yapıyor bebeğim teyzesinden büyükHerşeyin bir sebebi mutlaka vardır ben 15 yaşındayken annem hamile kalmıştı ben çok ağlamıştım neden sürekli doğuruyorsun ben arkadaşlarıma nasıl söyleyeceğim 4 kardeş olacağımızı diye. Elimde büyüdü sıpa çok seviyorum iyi ki yapmış![]()
İmplant bbağlatmak kadarr koruyucu nexplanon ben 2 aylıkken taktırdım ama çıkarttım 3. Kullanışımdı. Tekrar taktıracağımHiçbiri yüzde yüz değilmiş en garantisi bağlatmak aslında
emziren çok var var doktor birşey demediği sürece emzirmeyi düşünüyorum çok küçük şuan ve çokmkolikte değil zaten ben verdikçe az emiyor ama sankı şuan sütün tadı değişti 2 gündür çok mız mız hep ağlıyor emerken birden bırakıp sence ondanmıdır senin nasıldıBen diğer hamileliğimde emzirdiğim doğumdan sonra da iki ay kadar sanırım ikisini bir emzirdim sonra bıraktırdım büyük olana.. bu sefer yine sorun olmazsa doğuma kadar emzirebilirim bilmiyorum şu an 11 aylık aslında 15-16 ayda bıraktıracağım yemek yemesi iyi olursa
Doktorlar 1 yaşından sonra gereksiz diyorlar emzirme için sen ne yapacaksın peki
Yaa sendemi hamilesin ne çok var yeniden hamile kalan Kimler başka hamile seninki kaç aylık olduAyyy canım benim okurken şok oldum. İnşallah sana size iyilik ve kolaylıkla gelir. İş hayatında sıkıntılar olmuş çok üzüldüm ama çok da sevindim çok güzel inşallah sağlıkla gelir kolaylıkla gelirtebrik ederim
En azından ihtimal çok düşükevet onları da görüyorum bazen
bağlatsamda acaba derdim muhtemelen
Anaa kız baya yaş farkı olacak gözün aydınBenim babam beni 30 yaşında abla yapıyor bebeğim teyzesinden büyük![]()
5 aylik olduk bile ogluşumla senin de hayırlı olsunYaa sendemi hamilesin ne çok var yeniden hamile kalan Kimler başka hamile seninki kaç aylık oldu
Benim de kardeşimle aramda 22 yaş var. Hayırlı olsun sizinki deBenim babam beni 30 yaşında abla yapıyor bebeğim teyzesinden büyük![]()
Benim de kardeşimle aramda 22 yaş var. Hayırlı olsun sizinki de![]()
Artık oğlum teyzesine abilim yapacak az kaldı doğumaAnaa kız baya yaş farkı olacak gözün aydın![]()