- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Selam sevgili anne adayları, ben bu gün genel anestezi altında serklaj oldum, yanı bebeğin düşmemesi için dikiş atıldı.
İkinci de erkek olabilir filan diye üzüldüm dedim ama bir yandan da bir şey olmasın diye nelere katlanıyor insan. Etrafimdakilere caktirmasam da ödüm koptu, bir şey olursa diye, 3 yaşında oğlum var çünkü.
Çok şükür atlattım, bundan sonra ise hep yatmam gerekecek. 3 yaşında bebeyle nasıl olacak artık bilmiyorum. Hepimize kolaylık versin Allah...
Geçmiş olsunnSelam sevgili anne adayları, ben bu gün genel anestezi altında serklaj oldum, yanı bebeğin düşmemesi için dikiş atıldı.
İkinci de erkek olabilir filan diye üzüldüm dedim ama bir yandan da bir şey olmasın diye nelere katlanıyor insan. Etrafimdakilere caktirmasam da ödüm koptu, bir şey olursa diye, 3 yaşında oğlum var çünkü.
Çok şükür atlattım, bundan sonra ise hep yatmam gerekecek. 3 yaşında bebeyle nasıl olacak artık bilmiyorum. Hepimize kolaylık versin Allah...
Korkma canim bende yaptırdım sonuç ptesiPazartesi ikili testim var, kan vermek len ve sonuçtan korkuyorum((
İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bi de sonucu beklemek var.Korkma canim bende yaptırdım sonuç ptesi
Amin insallah. 1hafta sürüyorİnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bi de sonucu beklemek var.
Off çok uzunmuş yaAmin insallah. 1hafta sürüyor
Korkma gonlünü ferah tut.insallah hersey yokunda gider.ben tarama testini yaptırmadım hem sonuç beklerken çok panik yapacaktım hemde sonuç Allah korusun down sedromlu riski çıksaydı yapacak biseyim yok.Pazartesi ikili testim var, kan vermek len ve sonuçtan korkuyorum((
Allah korusun.Korkma gonlünü ferah tut.insallah hersey yokunda gider.ben tarama testini yaptırmadım hem sonuç beklerken çok panik yapacaktım hemde sonuç Allah korusun down sedromlu riski çıksaydı yapacak biseyim yok.
Sağol canim. bide yüzde yüz doğruluk payi yok o testin.bebislerimiz Allaha emanetAllah korusun.
O zaman saçma bisey bu, of neyse hayırlısıSağol canim. bide yüzde yüz doğruluk payi yok o testin.bebislerimiz Allaha emanet
Bende cuma yaptırdım. İnsan okadar korkuyokı. Ense kalınlığı iyi. Haftaya cumada kan sonucuyla rapor cıkıcak.Pazartesi ikili testim var, kan vermek len ve sonuçtan korkuyorum((
İnşallah iyi çıkar betulcum.Bende cuma yaptırdım. İnsan okadar korkuyokı. Ense kalınlığı iyi. Haftaya cumada kan sonucuyla rapor cıkıcak.
İnş tatlım.İnşallah iyi çıkar betulcum.
merhaba kızlar, cumartesi günü cinsiyetimizi öğrendik, oğlum olacakmış, 3 yaşında bir oğlum vardı, arkadaş geliyor hayırlsıyla ona, sanırım bu yıl erkek senesi, kız senesini yakalayamaım bi türlü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?