- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Canım benim herkesin birbirini anlamasını beklemek sanırım mantıksız. Benim gibi çocukluğundan beri kız çocuk hayali kurmadıysan hele empati yapmak senin için daha zor. Tüp bebek vs hayatta şükredecek çok şey var o ayrı mesele, benim kız çocuk özlemimi dile getirmem ayrı mesele. Üzgünsen üzgünsündür.
Teşekkürler inşallahdermani var derdinin, en azindan ilacla tedavini olucaksin bir yandan, en kisa zamanda sifa olsun insallah o ilaclar
13 haftagünaydın...sizin kaç haftalık acaba?
Allâh yardımcımiz olsun ben yaptırdım ptesi sonucukızlar 2 li testim var dua edin
peki ensesine ultrasonda bakarken bişi sölüyomu.Allâh yardımcımiz olsun ben yaptırdım ptesi sonucu
peki ensesine ultrasonda bakarken bişi sölüyomu.
insallah bir sikinti cikmadan atlatirsinkızlar 2 li testim var dua edin
ben de 2 kilo almisimHanimlar selamlar herkese güzel bir gün diliyorum .ben 15 Haftadayim yaklaşık 2 kilo almışım sizler kaç kilo aldınız ?
Neyse yanlız degilmisimben de 2 kilo almisim
Canim inan benim kadar kiz cocuk ozlemin olamaz.Benim gibi 3 kizinin mezari yan yana olsa inan,kizlarina binbir hevesle aldigin kiyafetleri 8 senedir halen dolabinda dursa kiz olmasi icin her yolu denerdin sende beni anlayamazsin (insallahta anlamazsin)Ama sana abla tavsiyesi hayatta hep sukret ve hayirlisini iste tatlim.
Ben ayni kilodayim ama uzuluyorum bebegim icin.fazla istahim yok çünkü.2kilo alman normal şuanHanimlar selamlar herkese güzel bir gün diliyorum .ben 15 Haftadayim yaklaşık 2 kilo almışım sizler kaç kilo aldınız ?
Ben henüz kilo almamışım, hala 53Hanimlar selamlar herkese güzel bir gün diliyorum .ben 15 Haftadayim yaklaşık 2 kilo almışım sizler kaç kilo aldınız ?
Geçmiş olsun canimSelam sevgili anne adayları, ben bu gün genel anestezi altında serklaj oldum, yanı bebeğin düşmemesi için dikiş atıldı.
İkinci de erkek olabilir filan diye üzüldüm dedim ama bir yandan da bir şey olmasın diye nelere katlanıyor insan. Etrafimdakilere caktirmasam da ödüm koptu, bir şey olursa diye, 3 yaşında oğlum var çünkü.
Çok şükür atlattım, bundan sonra ise hep yatmam gerekecek. 3 yaşında bebeyle nasıl olacak artık bilmiyorum. Hepimize kolaylık versin Allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?