Hepsi yeni denemeydi ve evet hepsinde igne kullandim birisi bile dondurulmus degildi sorun basta sebepsiz dendi sonra dusuk yumurta rezervi dendi ama hersey gecti doktorun biri 6 dan sonra biz onermiyoruz dedi ve ben 7 de hamile kalfimcanım 7 tüp bebdk denemesi dondurulmuşlarlamı oldu yoksa ger defasında iğnemi kullandın
birde sorun be olarak görünüyordu
Hepsi yeni denemeydi ve evet hepsinde igne kullandim birisi bile dondurulmus degildi sorun basta sebepsiz dendi sonra dusuk yumurta rezervi dendi ama hersey gecti doktorun biri 6 dan sonra biz onermiyoruz dedi ve ben 7 de hamile kalfim
:) Hadi hayırlısı canim adım adım bebişine yaklasiyosun insallah.Benim de ikinci transfer denemem önümüzdeki persembe olacak insallah.Bakalim hayırlısı..kızlar dün yumurtalarım toplandı 12 tane.bu gün embriyolog arayıp kaçının döllendiğini söyleyecek onu bekliyorum haber gslir gelmez size bilgi vereceğim
Cok guzel maaşallah:)insallah hepsi 5.güne gelir.embriyolog aradı şimdi 5 tane yumurtam döllenmiş pazar gününe kadar takipte kalacak kaçının 5. güne kadar geldiğini söyleyecekler hayırlsı ile RABBİM hepsinin 5. güne kadar gelip 1. kalite embriyosu olmasını nasip eder İNŞAALLAH
:) Hadi hayırlısı canim adım adım bebişine yaklasiyosun insallah.Benim de ikinci transfer denemem önümüzdeki persembe olacak insallah.Bakalim hayırlısı..
:)Inşallah mutlu haberler veririz.Hayirlisi neyse o olsun diye dua ediyorumsaol elfel cim
benim mayısta olacak yransferim erbil yağmur 1 ay dondurup öyle transfer yapıyor böylrlikle pozitif şansı %15 artıyormuş.sen benden önce sonucu alacaksın bellili RABBİM o güzel haberi vermeyi nasip etsin İNŞAALLAH haberini bekleyeceğim şanaın bol olsun
RABBİM hepsinin 1. kalite olmasını nasip etsin canım İNŞAALLAH ilk denemende pozitifi görürsünKizlar cok heycanliyim ben yarin ilk deneyimim . transfer gunum yarın. 5 yumurta alindi benden aradilar dün ve 5 yumurtaninda dollendigini soylediler . dua edermisiniz bana allah hepiminde umitlerini cabalarini bosa cikarmaz insallah rabbim . :)
Sagol canim benim amiin insallah hepimize rabbim verir meleklerimizi. Sen tedavinin hangi asamasindasinRABBİM hepsinin 1. kalite olmasını nasip etsin canım İNŞAALLAH ilk denemende pozitifi görürsün
Allah bagislasin kizlarinizi,sizi de sabrinizdan ve azminizden dolayi tebrik ederim,bizlere umut oldunuz.7 deneme kac yilda oldu?Hepsi yeni denemeydi ve evet hepsinde igne kullandim birisi bile dondurulmus degildi sorun basta sebepsiz dendi sonra dusuk yumurta rezervi dendi ama hersey gecti doktorun biri 6 dan sonra biz onermiyoruz dedi ve ben 7 de hamile kalfim
Tebrik ederimembriyolog aradı şimdi 5 tane yumurtam döllenmiş pazar gününe kadar takipte kalacak kaçının 5. güne kadar geldiğini söyleyecekler hayırlsı ile RABBİM hepsinin 5. güne kadar gelip 1. kalite embriyosu olmasını nasip eder İNŞAALLAH
Sagol canim benim amiin insallah hepimize rabbim verir meleklerimizi. Sen tedavinin hangi asamasindasin
RABBİM tez zamanda tedavini olumlu sonuçlandırır İNŞAALLAH canım sırmak istediğin bişi olursa haber vermerhaba kızlar umarım hepimiz bu mutluluğa kavuşuruz. bizim 2. denememiz tek tüpüm alındı sperm azlığı var ve tiroid hastasıyım ben de RAbbim yardımcımız olsun.bugun gonal f ve menagona başladım ben de...
AMİN. RABBİM sanada nasio edecek sakın umudunu yitirme unutmaki tüm güzel şeyler sabredince geliyor.İNŞİRAH SURESİNİN ANLAMINI MUHAKKAK OKUMANI TAVSİYE EDİYORUMKizlar merhaba,
2 negatif tup denemem var biri dondurulmus,2sinde de tutunma maalesef olmadi.benim sorunum da amh dusuklugu,bugun ignelere basliyorum,imkansiz diye dusunulen ama sonucu pozitif biten yasam oykulerini okuyunca,7.denemede pozitifi gorup ,ikiz kizlarini kucagina alan T trkuaz gibi umudum daha da artiyor,insallah tez zaman da hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz.
İNŞAALLAH naz bizi bilgilendir olurmu kaç tane topladığına daire bu arada habgi merkezde tedavi görüyorsunson olarak OVITRELLE iğnemi de demin vurdumptesi OPU m var erkenden. heyecan had safhada, insallah iyi gecsin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?