2016 nisan-mayıs tüp bebek yaptıracaklar gönül topiği

kaçıncı tüp bebek denemeniz

• Ankete Katılan
    44
Can'ım yumurtalarının içi boş çıkmıştır. Benim de ultrasonda 7 yumurta görünüyordu opu da 5 toplandı. 2 yumurtamın içi boş çıkmış. Döllenmede de 3 kaldı bakalım 3. Güne 1 i gitse razıyım

Geçmiş olsun canım. Bana olmadı böyle bir şey ama bildiğim kadarıyla maalesef yumurtaların erken çatlamış. Operasyondan önce çatladıkları için de toplanacak yumurta bulunamamıştır.

Benim tedavimde, toplamadan birkaç gün öncesi şimdi adını hatırlayamadığım bir iğne yaptırmışlardı. Yumurtaların erken çatlamasını önlüyormuş. Senin tedavinde böyle bir önlem alınmamış mı acaba?

Kullandığın iğneleri yazarsan bu iğnenin aralarında olup olmadığına bakabilirim canim.

aynı klinikte tedavi olduğumhza çok sevindim.senin adınada çok daha ayrı sevindim )) RABBİM tamamını erdirsin.bende kıvanç bey hk çoook olumlu şeyler duydum beinmi tercihim ablam erbil beyde yaptırdığı için ve hamile kalıp doğurduğu içindi

dondurulmuşlarlamı hamile kaldın.

kızlar adet oldum ayın 4.de antepe geldim biras kafam dağilsın diye zaten embriyolarım 1 ay dondurulacaktı bu süreci değerlendirdim.

adet olunca dr aradım ayın 20 sinde çağırdı kan tahlili ve kontrol olacağım nasipse 24/25 mayıs gibi transferim olacak dualarınızda olmam dileği ile

bu arada göbekten climara forte bant coraspin ve şeker ilacınA başlattı kullandığım vitaminlerede devam dedi.gelişmelerden sizi haberdar edeceğim

Teşekkür ederim canım en kısa zamanda senden de hayırlı haberler bekliyorum inş:)

Dondurulmuş 12 embriyom kalmıştı bir tanesini daha pıtlattık içeri bu tutundu çok şükür :)

Teşekkür ederim canım en kısa zamanda senden de hayırlı haberler bekliyorum inş:)

Dondurulmuş 12 embriyom kalmıştı bir tanesini daha pıtlattık içeri bu tutundu çok şükür :)

yorumuna b a y ı l d ı m PITLATTIK harikasınız İNŞAALLAH güzel haberler veririm

bahçecide dondurulmuş embriyo transferine ne kadar ödüyorsun

Benimki 2.deneme olduğu için ücret 3.100 TL

Ama senin yumurtalar ilk defa toplandı, ay sonuna doğru da transferin olucak sanırım. İlk deneme 2015 fiyatı 5.900 TL idi. 2016 fiyatını bilmiyorum canim

Benimki 2.deneme olduğu için ücret 3.100 TL

Ama senin yumurtalar ilk defa toplandı, ay sonuna doğru da transferin olucak sanırım. İlk deneme 2015 fiyatı 5.900 TL idi. 2016 fiyatını bilmiyorum canim

yok ben ücretlerin hepsini ödedim transfer günü sadece kalan embiryolarımı donduracaklar şuan 5 tame çünkü transfer gününde 1 tane koyarsa kalan 4 tane için 1400 tl yatıracağım

ama onu sormadım şöyle

eğer benim şu transferin tutmaz ise dondurulmuş koyacaklarya o transfere ne kadar ödüyorum

sonuçta 2. tüp yapmicaklar dondurulmuşum var değilmi sadece teansfer ücreti almaları lazım senden donduryulnuş teansfer içinde 3100 tl mi aldılar

Evet canım 3.100 TL alıcaklar. İnşallah ikinciye gerek kalmaz ama.

Evet canım 3.100 TL alıcaklar. İnşallah ikinciye gerek kalmaz ama.

yemin ederim şoka girdim ama opu iğne ilaç kontrol vs hiç bişi yapmicaklarki sadece transfer o kadar ne 3100 tl si yaa ben cüZi bişeydir diye düşünüyordum İNŞAALLAH gerek kalmazda vermem bi daha o kadar parayı

Aynen bence de rakamlar yüksek ama mecbur ödüyoruz ben bide ilki tutmayınca Histeroskopi genetik tahliller falanda yaptırdım içimiz rahat etsin diye. 2 deneme + ameliyat + tahliller falan derken 17.500 TL para harcadık. Allah yardımcımız olsun..

anladım canım hayırlısı olsun ne diyim yine bahçeciye kontrollere gittiğinde habardar et beni belki karşılaşırız tanışmak isterim seninle ben ayın 20 sinde orda olacağım sabah

anladım canım hayırlısı olsun ne diyim yine bahçeciye kontrollere gittiğinde habardar et beni belki karşılaşırız tanışmak isterim seninle ben ayın 20 sinde orda olacağım sabah
İnşallah canim çok sevinirim.
10 mayısta gidicem kontrole. 20 veya 24 üne tekrar çağırırsa haberdar ederim seni. Çok güzel bi transfer olur inş, dua edicem senin için hamilelerin duası kabul olurmuş :)

İnşallah canim çok sevinirim.
10 mayısta gidicem kontrole. 20 veya 24 üne tekrar çağırırsa haberdar ederim seni. Çok güzel bi transfer olur inş, dua edicem senin için hamilelerin duası kabul olurmuş :)

ALLAH razı olsun canımm tmm haberleşiriz iyi geceler

Canim benimde ilk denememde boyle oldu e2 bakilmadan mi toplanildi seninde aklinda olsun 150 her bir yumurta icin bos folukul sendromu deniliyormus bana dr biesteron omega ve q enzim 100 mg onerdi ben birde incir kurune basladim sanada tavsiye ederim)

Canım bende yazmak istedim sanada bol şanslar senin doktoruna erbil beymis harika bir doktor ben 5 yıl sonra4 başarısız tüp bebek demedim..sonrası merkez değiştirdin Allah erbil beyi çıkartı karşıma çok sukur 1 yıl zorlu emriyolar biriktirme macerası sonrası transferimi oldum ve cok sukur hamilryim bende tsh yüksek çıkmıştı benimde hap kullanıyorum..doğru yoldadin canım erbil bey çok bilgili bir doktor..

ALLAH ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede nasip etsin İNŞAALLAH erbil beye çok güveniyorum eğer tutmazsa onu hiç suçlamayacağımı biliyorum her şeyi dçet dörtlük takip ediyor gerisi RABBİMİN takdiri kalp atışını duydunmu yada kaç aylık hammilesin diye soriyim

Canım ben erken menopozdaydim düşün artık adet bile gormez olmuştum Allah erbil beyi vesile etti..FSH 60/gormustum geçen sene tedaviye başladığında uyguladığı tedavi sağolsun binbir emek zorlukla 4 opu 3 emriyo biriktirdikleri daha çok yeni canım 4 hafta 3 günlük cumartesi kontrolüm var inş keseyi ve sonrası kalp atışı da goruruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…