- 7 Kasım 2015
- 216
- 142
- 103
Can'ım yumurtalarının içi boş çıkmıştır. Benim de ultrasonda 7 yumurta görünüyordu opu da 5 toplandı. 2 yumurtamın içi boş çıkmış. Döllenmede de 3 kaldı bakalım 3. Güne 1 i gitse razıyımmerhaba,yumurta toplamadan onceki süreçte yumurtalarım gayet guzel buyuyordu,çatlatma iğnesini de tam saatinde yapmama ragmen,yumurta toplama işlemi negatif sonuçlandı,yumurta olmadığı soylendi,hiç boyle bir durumla karşılaştınız mı ya da boyle bir olay duydunuz mu?
Geçmiş olsun canım. Bana olmadı böyle bir şey ama bildiğim kadarıyla maalesef yumurtaların erken çatlamış. Operasyondan önce çatladıkları için de toplanacak yumurta bulunamamıştır.merhaba,yumurta toplamadan onceki süreçte yumurtalarım gayet guzel buyuyordu,çatlatma iğnesini de tam saatinde yapmama ragmen,yumurta toplama işlemi negatif sonuçlandı,yumurta olmadığı soylendi,hiç boyle bir durumla karşılaştınız mı ya da boyle bir olay duydunuz mu?
Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah buraya hamileyim yazman da nasip olur :)
Ben de Bahçeci Fulya Güvenç Beyin hastasıyım. İlk denemem tutmadı ama şimdi ikinciyi denedik ve hamileyim çok şükür :)
Erbil bey için de çok güzel yorumlar duydum. Yüzünü güldürdüğü hastalardan biri de sen olursun inş :)
Teşekkür ederim canım en kısa zamanda senden de hayırlı haberler bekliyorum inş:)aynı klinikte tedavi olduğumhza çok sevindim.senin adınada çok daha ayrı sevindim)) RABBİM tamamını erdirsin.bende kıvanç bey hk çoook olumlu şeyler duydum beinmi tercihim ablam erbil beyde yaptırdığı için ve hamile kalıp doğurduğu içindi
dondurulmuşlarlamı hamile kaldın.
Teşekkür ederim canım en kısa zamanda senden de hayırlı haberler bekliyorum inş:)
Dondurulmuş 12 embriyom kalmıştı bir tanesini daha pıtlattık içeri bu tutundu çok şükür :)
Teşekkür ederim canım en kısa zamanda senden de hayırlı haberler bekliyorum inş:)
Dondurulmuş 12 embriyom kalmıştı bir tanesini daha pıtlattık içeri bu tutundu çok şükür :)
bu arada dondurulmuş transfer ücreti ne alıyor bahçceci hiç sormadım onu çünkü
Benimki 2.deneme olduğu için ücret 3.100 TLbu arada do
Benimki 2.deneme olduğu için ücret 3.100 TL
Ama senin yumurtalar ilk defa toplandı, ay sonuna doğru da transferin olucak sanırım. İlk deneme 2015 fiyatı 5.900 TL idi. 2016 fiyatını bilmiyorum canim
Evet canım 3.100 TL alıcaklar. İnşallah ikinciye gerek kalmaz ama.yok ben ücretlerin hepsini ödedim transfer günü sadece kalan embiryolarımı donduracaklar şuan 5 tame çünkü transfer gününde 1 tane koyarsa kalan 4 tane için 1400 tl yatıracağım
ama onu sormadım şöyle
eğer benim şu transferin tutmaz ise dondurulmuş koyacaklarya o transfere ne kadar ödüyorum
sonuçta 2. tüp yapmicaklar dondurulmuşum var değilmi sadece teansfer ücreti almaları lazım senden donduryulnuş teansfer içinde 3100 tl mi aldılar
Evet canım 3.100 TL alıcaklar. İnşallah ikinciye gerek kalmaz ama.
Aynen bence de rakamlar yüksek ama mecbur ödüyoruzyemin ederim şoka girdim ama opu iğne ilaç kontrol vs hiç bişi yapmicaklarki sadece transfer o kadar ne 3100 tl si yaa ben cüZi bişeydir diye düşünüyordum İNŞAALLAH gerek kalmazda vermem bi daha o kadar parayı
Aynen bence de rakamlar yüksek ama mecbur ödüyoruzben bide ilki tutmayınca Histeroskopi genetik tahliller falanda yaptırdım içimiz rahat etsin diye. 2 deneme + ameliyat + tahliller falan derken 17.500 TL para harcadık. Allah yardımcımız olsun..
İnşallah canim çok sevinirim.anladım canım hayırlısı olsun ne diyim yine bahçeciye kontrollere gittiğinde habardar et beni belki karşılaşırız tanışmak isterim seninle ben ayın 20 sinde orda olacağım sabah
İnşallah canim çok sevinirim.
10 mayısta gidicem kontrole. 20 veya 24 üne tekrar çağırırsa haberdar ederim seni. Çok güzel bi transfer olur inş, dua edicem senin için hamilelerin duası kabul olurmuş :)
Canim benimde ilk denememde boyle oldu e2 bakilmadan mi toplanildi seninde aklinda olsun 150 her bir yumurta icin bos folukul sendromu deniliyormus bana dr biesteron omega ve q enzim 100 mg onerdi ben birde incir kurune basladim sanada tavsiye ederimmerhaba,yumurta toplamadan onceki süreçte yumurtalarım gayet guzel buyuyordu,çatlatma iğnesini de tam saatinde yapmama ragmen,yumurta toplama işlemi negatif sonuçlandı,yumurta olmadığı soylendi,hiç boyle bir durumla karşılaştınız mı ya da boyle bir olay duydunuz mu?
Canım bende yazmak istedim sanada bol şanslar senin doktoruna erbil beymis harika bir doktor ben 5 yıl sonra4 başarısız tüp bebek demedim..sonrası merkez değiştirdin Allah erbil beyi çıkartı karşıma çok sukur 1 yıl zorlu emriyolar biriktirme macerası sonrası transferimi oldum ve cok sukur hamilryim bende tsh yüksek çıkmıştı benimde hap kullanıyorum..doğru yoldadin canım erbil bey çok bilgili bir doktor..anladım canım hayırlısı olsun ne diyim yine bahçeciye kontrollere gittiğinde habardar et beni belki karşılaşırız tanışmak isterim seninle ben ayın 20 sinde orda olacağım sabah
Canım bende yazmak istedim sanada bol şanslar senin doktoruna erbil beymis harika bir doktor ben 5 yıl sonra4 başarısız tüp bebek demedim..sonrası merkez değiştirdin Allah erbil beyi çıkartı karşıma çok sukur 1 yıl zorlu emriyolar biriktirme macerası sonrası transferimi oldum ve cok sukur hamilryim bende tsh yüksek çıkmıştı benimde hap kullanıyorum..doğru yoldadin canım erbil bey çok bilgili bir doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?