2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Merhabalar bende 9+0haftalik ikizlere hamileyim..ilk haftalarda benimde göbegim 5aylik gibiydi ama sisligi kendiliginden indi yarim kg aldim ztn..tüp bebekle bende hamile kaldim ilk denemem..rahimde kanamanin olmasini nasil farkettiniz??

Merhabalar bende 9+0haftalik ikizlere hamileyim..ilk haftalarda benimde göbegim 5aylik gibiydi ama sisligi kendiliginden indi yarim kg aldim ztn..tüp bebekle bende hamile kaldim ilk denemem..rahimde kanamanin olmasini nasil farkettiniz??
Merhaba canim benim kahverengi kan geldi doktora gittim ultrasonda gozuktu zaten rahim icinde kanama oldugu.nerde yaptirdin tup bebek tedavini

Selam hanimlar,
Yeni Gelen arkdaslar hoşgeldiniz
Malum dinlenmedeyjm bi süredir bende aman hanımlar ikiz gebelik gerçekten dikkat gerektiriyormus
Benim 12. Haftada bir erkek belli oldu ama diğer bebis göstermedi bekliyorum heyecanla:)
Çok bulantın iz yoksa iç karnıniz yoksa 10. Haftadan karın çıkıyor bizde
şimdi bayagi 5 aylık karnım var diğer arkadaslarimda aynı oldu ikizde :)
24. Haftada 40 hafta göbeği diyorlar tecrübeliler bakıcaz :)

Canım gözün aydın biri bellolmus sende bendensn:) bizim diğer minikte göstermedi

Ikiz gebelikte cinsiyetler daha mi erken belli oluyo 12. Hafta da bukadar net belli oluyor demekki benim ilk oglumda 16.haftada kesinlesti cinsiyeti

Tesekkur ederim hayili olsun ikincide bir dahaki kontrolunuzde belli olur artik allahim once saglik sihhat versin yavrularimiza

İkizde ikiside belli olan bile var o haftada ama bizimkiler naz yapıyor E ergin2013 11+5 di öğrendiğimde
Tabiki önce sağlik
cinsiyet olayın heyecanlı kısmı :)
Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla alalim kucağımiza insalah

10 gün önce ikiz bebeğimin birinin canlılığını yitirdiğini söylemiştim size sanırım bencillik yaptım 1 tanesiyle yetinmedim ve onunda kalp atışını duyamadık ve 3 doktor gezmemize rağmen kürtaj dediler dün oldum. Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın kızlar ilkim de düşüktü şimdi bu olay evlat kaybetmek çok zormuş

Ah canım benimmm yemin ederimki çok üzüldüm... kaç haftalıktılar ? Allah en kısa sürede sağlıcakla tekrar nasip etsinnn

Ah canım benimmm yemin ederimki çok üzüldüm... kaç haftalıktılar ? Allah en kısa sürede sağlıcakla tekrar nasip etsinnn
6 haftalık bakalım araştırılacak sebepleri sanırım kan pıhtılaşması oluyormuş, hep en kötüsünü düşünmek lazım anne baba olmamıza bir engel yok sorun çocuğun olup anne karnın da gelişmesiymiş. Tedavi olcam inşallah anne baba olmayı Rabbim bize de nasip eder eşim benden daha kötü psikojik olarak

Allah yardımcınız olsun, tabi en azından hamile kalabiliyorsun inşallah tedavi sonucunda da sağlıklıca evlatların olur gerçekten çok üzüldüm , ama herşeyin başı dua , Allah tekrardan nasip edecek inşallahhh

İnşallah Allahın izniyle olur ümidimi kaybetmiş değilim.

Merhaba güzel anneler bebekleriniz i hayirlisiyla kucağınıza alirsiniz inşallah bende taze ikiz annesiyim daha dün keseleri gordum 11mm ikiside 4 haftalık olduğunu söylediler ama bebekler daha gözükmedi aşılama yöntemiyle hamile kaldım yıllardır bekliyordum ama yinede tedirginim doktor ikiside gelişir gelişmeye bilirde dedi bende fazla belirtir yok desteklerinize ihtiyacım var

Çok üzüldüm canım benim allah sabır versin
Kan pıhtılaşma si çok ufak bir problem
Keşke ilk düşük de bakılsaydi ama doktorlar illaki ikinci düşügü bekliyor
Bir sürü tanıdığım insan da var hepsi bebekleirni kucağına aldı
İnşallah en yakın zamanda darısı senin başına canımcim
desmiraa hayırli olsun inşallah kalp atışlarını da duyarsın canım ikisinide
Bemin ilk ultrasonumun aynısı :)

Çok tşk ederim amin cümlesinin ki hayırlı evlat olsun inş siz nezaman duymustunuz kalp atışlarını görüntülerinde aynı olmasina mutlu oldum buda umut oldu :)

Çok tşk ederim amin cümlesinin ki hayırlı evlat olsun inş siz nezaman duymustunuz kalp atışlarını görüntülerinde aynı olmasina mutlu oldum buda umut oldu :)
6+5 de duydum canım
5+5 de gittim ikisinde de kalp atışı duymadık erken gitme bence ben boş yere uzulmustum bazılarının duyuluyor ama benim gibi duyulmayanalr da var
Haber ver olur mu :)

6+5 de duydum canım
5+5 de gittim ikisinde de kalp atışı duymadık erken gitme bence ben boş yere uzulmustum bazılarının duyuluyor ama benim gibi duyulmayanalr da var
Haber ver olur mu :)
gidince yazarım ozamana kadar merakdan ölmessem :) doktorlarda biraz kaddar oluyor ya yok fazla takılma oluşabilir de oluşmaya bilirde dedi bende iki hafta beklemeyi düşünüyorum.dua et bana lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…