Canim cok uzuldum lutfen moralini zorda olda yuksek tut rabbim tez zamanda tekrar hamile kalip saglikla cocuklarini kucagina almayi nasip etsin.Amin.6 haftalık bakalım araştırılacak sebepleri sanırım kan pıhtılaşması oluyormuş, hep en kötüsünü düşünmek lazım anne baba olmamıza bir engel yok sorun çocuğun olup anne karnın da gelişmesiymiş. Tedavi olcam inşallah anne baba olmayı Rabbim bize de nasip eder eşim benden daha kötü psikojik olarak
Canım bazen öyle farklılıklar olabilir ilerleyen haftalarda kardesine yetişir.endişe etmeArkadaslar merhaba
Ben simdi kintrolden ciktim cok sukur kanamam azalmis ama bir sorun var ki bu ne kadar ciddi bir durum tam bilmiyorum basindan beri bebeklerden biri bur hafta geriden geliyo kese ve kendi daha kucuk suan 9+3um biri haftasini karsiliyo ama diyeri olcumlerde 8+4 haftalik cikti sizde boyle bir durumla karsilastiniz mi doktorumda bu zamanlarda bukadar fark normal degil sorun olabilir diyo endiseliyim
Insallah allahimin izniyle bir sorun cikmaz ilerleyen haftalarda netlik kazanir insan dusunmeden yapamiyoCanım bazen öyle farklılıklar olabilir ilerleyen haftalarda kardesine yetişir.endişe etme
Canim ikizlerde çok var o durum rahat olInsallah allahimin izniyle bir sorun cikmaz ilerleyen haftalarda netlik kazanir insan dusunmeden yapamiyo
Doktorlar hep diyor canım bunu nasip diyelimgidince yazarım ozamana kadar merakdan ölmessem :) doktorlarda biraz kaddar oluyor ya yok fazla takılma oluşabilir de oluşmaya bilirde dedi bende iki hafta beklemeyi düşünüyorum.dua et bana lutfen
Amin desteğin için çok tesekkur ederim senin durumlar nasıl nasıl gidiyorDoktorlar hep diyor canım bunu nasip diyelim
Hayırlısı neyse o olsun
Gönlüne göre versin allah
2 hafta bekleyüp kalp atışını da duyarsın insalalh
Allah şükür ıyi biraz istirahat la geçiyor yata yata buyuyoruz resmen :) onlar iyi biz iyi :)Amin desteğin için çok tesekkur ederim senin durumlar nasıl nasıl gidiyor
hiç aranmiyirum ki canım erken diyor herkesYa kızlar ben bebeklerimin hareketlerini hissediyorumpapatya1655 sende de varmı
Hosgeldingünaydın herkese :) yeni katılıyorum aranıza,herkes iyidir umarım bebişleriyle birlikte :) ben miğde bulantısından ne yazıkki hiçççç iyi değilim hala dvm eden varmı bulantıları ??? yoksa bendemi sorun var ...?
Canım bende sen gibiyim ama 2 gündür daha iyiyim kahvaltı yapabiliyorum enazindan.az kaldı diyor doktorum ama cidden zorgünaydın herkese :) yeni katılıyorum aranıza,herkes iyidir umarım bebişleriyle birlikte :) ben miğde bulantısından ne yazıkki hiçççç iyi değilim hala dvm eden varmı bulantıları ??? yoksa bendemi sorun var ...?
Valla ben doktora sordum ikizler de önceden hissedilebilir hareketleri dedi.hiç aranmiyirum ki canım erken diyor herkes
bana göre de halay çekiyorlar resmen içimde
17 dedi doktorum 17 yi bekliyorum bi gayret
Ay hadi insalah bi çikolata yiyip sola dönmeli hemenValla ben doktora sordum ikizler de önceden hissedilebilir hareketleri dedi.
cok uzuldum .... acaba kacıncı haftada boyle birşey yasadın ?10 gün önce ikiz bebeğimin birinin canlılığını yitirdiğini söylemiştim size sanırım bencillik yaptım 1 tanesiyle yetinmedim ve onunda kalp atışını duyamadık ve 3 doktor gezmemize rağmen kürtaj dediler dün oldum. Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın kızlar ilkim de düşüktü şimdi bu olay evlat kaybetmek çok zormuş
Hoşgeldin hayırlı olsunHerkese merhaba ... tek yumurta ikizlerim olacak. 9.haftamı geride bırakıyorum. cok ama cok heyecanlıyım , biraz da telaşlı. etrafımda ne kadar zor olduguna dair surekli birileri konusuyor. duymamaya calısıyorum :) bence biz ikiz anneleri cok ozeliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?