2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Canim cok uzuldum lutfen moralini zorda olda yuksek tut rabbim tez zamanda tekrar hamile kalip saglikla cocuklarini kucagina almayi nasip etsin.Amin.

Arkadaslar merhaba
Ben simdi kintrolden ciktim cok sukur kanamam azalmis ama bir sorun var ki bu ne kadar ciddi bir durum tam bilmiyorum basindan beri bebeklerden biri bur hafta geriden geliyo kese ve kendi daha kucuk suan 9+3um biri haftasini karsiliyo ama diyeri olcumlerde 8+4 haftalik cikti sizde boyle bir durumla karsilastiniz mi doktorumda bu zamanlarda bukadar fark normal degil sorun olabilir diyo endiseliyim

Günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar hos geldiniz. D demir93 Canım Rabbim sabir versin inşallah en kısa zamanda tekrar bebisinn gelir sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.

Canım bazen öyle farklılıklar olabilir ilerleyen haftalarda kardesine yetişir.endişe etme

Insallah allahimin izniyle bir sorun cikmaz ilerleyen haftalarda netlik kazanir insan dusunmeden yapamiyo
Canim ikizlerde çok var o durum rahat ol
Benim 3_4 gün fark oluyor bazen bazen küçük olan büyüğü geçiyor o fark atıyor
Bazen ikisi aynı oluyor değişiyor lar habire pek bi yarışıyorlar :)
Oluyor o şeyler
Özellikle ilerki haftalar 1_2 hafta fark muhakkak oluyor

gidince yazarım ozamana kadar merakdan ölmessem :) doktorlarda biraz kaddar oluyor ya yok fazla takılma oluşabilir de oluşmaya bilirde dedi bende iki hafta beklemeyi düşünüyorum.dua et bana lutfen
Doktorlar hep diyor canım bunu nasip diyelim
Hayırlısı neyse o olsun
Gönlüne göre versin allah
2 hafta bekleyüp kalp atışını da duyarsın insalalh

günaydın herkese :) yeni katılıyorum aranıza,herkes iyidir umarım bebişleriyle birlikte :) ben miğde bulantısından ne yazıkki hiçççç iyi değilim hala dvm eden varmı bulantıları ??? yoksa bendemi sorun var ...?

Hosgeldin
Benim cok bulantım olmadı ara ara oldu hep en çok bulantiyı resmen 12 ve 13. Hafta yaşadım
Bazıları sürekli bulanirmış insalah bir an önce geçer Seninki de

Bende de bulantı yok değişiklik yok üzülüyorum 5 hafta olacak keseleri gordum sadece oluşmayacaklar diye çok üzülüyorum

Canım bende sen gibiyim ama 2 gündür daha iyiyim kahvaltı yapabiliyorum enazindan.az kaldı diyor doktorum ama cidden zor

Valla ben doktora sordum ikizler de önceden hissedilebilir hareketleri dedi.
Ay hadi insalah bi çikolata yiyip sola dönmeli hemen
Öyle rahat hissedilirmis
desmiraa
Canim bende ne bulantı ne göğüs hassasiyeti vardı o haftada içini ferah tut iyi besle onları tutunsun lar sana sağlıkla sıhhatle insalalh

Herkese merhaba ... tek yumurta ikizlerim olacak. 9.haftamı geride bırakıyorum. cok ama cok heyecanlıyım , biraz da telaşlı. etrafımda ne kadar zor olduguna dair surekli birileri konusuyor. duymamaya calısıyorum :) bence biz ikiz anneleri cok ozeliz

cok uzuldum .... acaba kacıncı haftada boyle birşey yasadın ?

Hoşgeldin hayırlı olsun
Herkes bişeyler söylüyor canım kulaklarını kapat
Tabiki riskler var bunları da doktorumuz söylüyor zaten
En önemlisi bol bol dinlen yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…