2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Danistim canm tekrar ederse gel dedi
Öyle yap osman canim çünkü kahve renkli veya kirmizi herşey de tedavi gerekebilir illa ki olumsuz diye düşünme bazilari dokuz ay boyunca kanama yasiyor bazen normal olabiliyor ki seninki öyle ciddi birşey değilmiş ins tekrarlanmaz

Selam kızlar. Allah'ım nasip ederse bende ikiz bebek bekliyorum. İlk bebeğimi 33 haftalıkken preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım ve 18 gün sonra kaybettim. Bu defa kucağıma almak nasip olur yavrularımı inşallah. Şu an tam 14 haftalığız.

İnşallah canım ,hep olumlu düşün . Hep beraber bebişlerimiz kavuşacağız

kızlar merhaba benim üçüncü gebeliğim ikince gebeliğim ektopik gebelikti...4 yaşında ir kızım var..kızımda da çok erken öğrendim gebeliğimi ikinici bebeğimde de,kızımda 238 bthcg ile başladım aynı haftada olmasına rağmen 2750 çıktı ikinci gebeliğim...ailede ne eşimde ne de bende çoğul gebelik yok...sizin bthcg ler nasldı????bir kaç yerden okudum bthcg çoğul gebeliklerde yüksek oluyormuş?

Arkadaşlar benim bir sorunum var daha önce 8. Hafta da bebek gelişmediği için bir düşük yaptım şükür 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi 14 hafta oldu fakat sürekli tedirginim iyiler mi nasillar diye aklımdan çıkaramıyorum...

Canım tedirgin olmakta haklisin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bikac haftaya kadar hareketleri baslar daha rahat olursun ama bukezde nye hareket etmedi dye tedirgin olursun bende şuan öyleyim bazen hareket ediyorlar bazen etmiyorlar:))

Aynı sorunu bende yaşıyorum ilk bebeğimi kaybettiğim için şimdi çok korkuyorum bir an olsun aklımdan çıkaramıyorum.bu korku ve endişeyle 5 6 ay nasıl geçecek bilmiyorum

Canim kaçıncı hafta hissetmeye başladın.?

Ben 4. Hafta 2 gün aralıklarla batırdım ,benimki normal artış gösterdi , kafam karışmasın diye bidaha baktırtmadî doktorum .

Ben 4. Hafta 2 gün aralıklarla batırdım ,benimki normal artış gösterdi , kafam karışmasın diye bidaha baktırtmadî doktorum .
senin çoğul gebelik sanırım değil mi?ne bileyim bi kaç yerde okudum..hyrlısı ile alalım kucağımıza inşallah...iki günddür de lekelenme başladı sanırım yerleşme kanaması...

senin çoğul gebelik sanırım değil mi?ne bileyim bi kaç yerde okudum..hyrlısı ile alalım kucağımıza inşallah...iki günddür de lekelenme başladı sanırım yerleşme kanaması...
Evet ikiz gebelik canım,yerleşme kanaması olabilir ama sen gene de Dr. A bir görün canım , ihmal etme.Hem Dr. Keseler de bakar . Hepimize nasip olur inşallah bebeklerimizi saģlıklî bir şekilde kucağımıza almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…