Evet ikiz gebelik canım,yerleşme kanaması olabilir ama sen gene de Dr. A bir görün canım , ihmal etme.Hem Dr. Keseler de bakar . Hepimize nasip olur inşallah bebeklerimizi saģlıklî bir şekilde kucağımıza almak
çok sağolun kızlar yarın kontrolüm var zaten...bi problem çıkmaz inşallah...Dr a Daniş canim
geçmiş olsun canımmmmGünaydın kızlar bende hastanedeyim tsh hep düşük çıkıyor ona bakılmak inşallah normale dönmüştür
Sağol canım:)geçmiş olsun canımmmm
TSH nedir bende bugün gidem inş bir sikinti yokturgeçmiş olsun canımmmm
Troid hormonu cnmTSH nedir bende bugün gidem inş bir sikinti yoktur
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar bende hastanedeyim tsh hep düşük çıkıyor ona bakılmak inşallah normale dönmüştür
Çok geçmiş olsun canım
Çok şükür gözün aydın. , Dr. A sordun mu tekrar yükselme riski varmıymış diye ?Günaydın kızlar çok şükür tsh normale dönmüş:)
Canım benim yükselmiyor sürekli düşüyorduÇ
Çok şükür gözün aydın. , Dr. A sordun mu tekrar yükselme riski varmıymış diye ?
Canım ben bulantılardan kilo alamamıştım daha yeni almaya başladım 1-2 kilo ancaKızlar nasılsınız.ben18.haftadayim beş kilo civarı aldım.siz kac kilo aldınız.
Benim göbeğin alt tarafına doğru biri solda biri sağda solda hissediyorumArkadaşlar benim bebekler gobegimin solunda duruyorlar.normal mi.siz nerde hissediyosunuz
Ben de sol tarafta bişeyler hissediyorum ama bebek mi bilemedim . Çünkü bebeği hissetmezsin diyorlar.Arkadaşlar benim bebekler gobegimin solunda duruyorlar.normal mi.siz nerde hissediyosunuz
Hissedersin cnm artik normal ikizlerde erken hissediliyor ama sürekli değil arada bir hatta birkaçgün de bir de olabilirBen de sol tarafta bişeyler hissediyorum ama bebek mi bilemedim . Çünkü bebeği hissetmezsin diyorlar.
Bende 5 kilo aldim canimCanım ben bulantılardan kilo alamamıştım daha yeni almaya başladım 1-2 kilo anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?