2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Hissedersin cnm artik normal ikizlerde erken hissediliyor ama sürekli değil arada bir hatta birkaçgün de bir de olabilir
Canim senle ayni haftalar imiz hemen hemen ne ilaç kullaniyirsun
Ben elevit
Feramat
Coasprin
Kullaniyorumm
Herhangi bir asi falan oldunmu yada Dr bahsettimi

Günaydın kızlar , kaçıncı haftada ikizlerin hareketlerini hissettiniz ? ben 14+5 günlük hamileyim az önce çikolata yedim ve sağ taraftan bir hareket oldu acayip duygulandımmm :)

Canim senle ayni haftalar imiz hemen hemen ne ilaç kullaniyirsun
Ben elevit
Feramat
Coasprin
Kullaniyorumm
Herhangi bir asi falan oldunmu yada Dr bahsettimi
Canım ben decavit ve gynoferon kullanıyorum birde magnzyum ama onun adini tam hatırlayamadım ben dun yaptırdım aşıyı sağlık ocagina hamile olduğumu bildrdnmi

Canım ben decavit ve gynoferon kullanıyorum birde magnzyum ama onun adini tam hatırlayamadım ben dun yaptırdım aşıyı sağlık ocagina hamile olduğumu bildrdnmi
Bildirim tetanoz asisi ypalim dediler ama yani yapilmasada olur muş onermiyorlar
İğne ypildiktan sonra herhangi bir yan etki oldu mu

Günaydın kızlar , çok geçmiş olsun keser84 :) benimde 5 Ocakta aşım.. 14+5 günlük hamileyim, ancak midem bulantılarıma zaldı. Haftaya Perşembe cinsiyetleri öğreneceğim,hiç bir tahminde yürütemiyorum =) =) ama sürekli rüyalarımda bir kız bir erkek görüyorum altlarını değiştiriyorum filan

Kızlar ben haala hissedemedim hissedemedim. Arada nadiren bişeyler hissediyorum ama gaz mı tekmemi henüz tam anlayabilmiş değilim

Iyi günler kızlar sırt ve göğüs kafesi ağrısı çeken var mi bu ağrı yüzünden hiçbirşey yapamıyorum 16. Haftadayiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…