Canim senle ayni haftalar imiz hemen hemen ne ilaç kullaniyirsunHissedersin cnm artik normal ikizlerde erken hissediliyor ama sürekli değil arada bir hatta birkaçgün de bir de olabilir
Çok teşekkürler canım ,mutlu oldummmmmHissedersin cnm artik normal ikizlerde erken hissediliyor ama sürekli değil arada bir hatta birkaçgün de bir de olabilir
Canım ben decavit ve gynoferon kullanıyorum birde magnzyum ama onun adini tam hatırlayamadım ben dun yaptırdım aşıyı sağlık ocagina hamile olduğumu bildrdnmiCanim senle ayni haftalar imiz hemen hemen ne ilaç kullaniyirsun
Ben elevit
Feramat
Coasprin
Kullaniyorumm
Herhangi bir asi falan oldunmu yada Dr bahsettimi
Bildirim tetanoz asisi ypalim dediler ama yani yapilmasada olur muş onermiyorlarCanım ben decavit ve gynoferon kullanıyorum birde magnzyum ama onun adini tam hatırlayamadım ben dun yaptırdım aşıyı sağlık ocagina hamile olduğumu bildrdnmi
N ee kadar sureyle Dr gidiyorsunCanım ben decavit ve gynoferon kullanıyorum birde magnzyum ama onun adini tam hatırlayamadım ben dun yaptırdım aşıyı sağlık ocagina hamile olduğumu bildrdnmi
Dün biraz ateşim oldu şuan gayet iyiyimBildirim tetanoz asisi ypalim dediler ama yani yapilmasada olur muş onermiyorlar
İğne ypildiktan sonra herhangi bir yan etki oldu mu
Dün biraz ateşim oldu şuan gayet iyiyiQUO
Göğüs agrilarin varmi
Evet cnm var
Kıpırtılar nasıl hissediyormusun?Evet cnm var
Evet canım ara ara hissediyorum çok güzel bir duyguKıpırtılar nasıl hissediyormusun?
Ay harika , bende sadece bir kez hissettim =) en kısa zamanda darısı başıma o halde :)Evet canım ara ara hissediyorum çok güzel bir duygu
İnşallah canım:)) aminAy harika , bende sadece bir kez hissettim =) en kısa zamanda darısı başıma o halde :)
Bende de sabahları oluyordu birkaç gündür olmuyoo gergin oluyomu sendeEvet cnm var
Canim normal ben de hissetmiyorumKızlar ben haala hissedemedim hissedemedim. Arada nadiren bişeyler hissediyorum ama gaz mı tekmemi henüz tam anlayabilmiş değilim
15. Haftada hissedenler olunca korkmaya başladım bişeymi oldu acaba diye. Sağol canım rahatladm birazCanim normal ben de hissetmiyorum
Canım zaten ilk baslarda gaz gbi oluyo yani ilerleyen haftalarda net hissedersin bende arada hissedyrm az az15. Haftada hissedenler olunca korkmaya başladım bişeymi oldu acaba diye. Sağol canım rahatladm biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?