2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Aslında ikinci hamileliğim ama birincide hatırlamıyorum ne zaman hissettiğimi. Bide ilkini kaybedince iyice hassaslaştım
Bende de öyle canim ilk gebeliğin dusuktu simdi de biraz korkuyorum ama aklimiza getirmeyelim kotu şeyleri allah neyi nasip ettiyse o olacak zaten dua et kendine kuran okuyunca rahstliyorum sende oku

Bende de öyle canim ilk gebeliğin dusuktu simdi de biraz korkuyorum ama aklimiza getirmeyelim kotu şeyleri allah neyi nasip ettiyse o olacak zaten dua et kendine kuran okuyunca rahstliyorum sende oku
Dilimden duayı düşürmüyorum aklıma ne gelirse okuyorum canım ben 33 haftalık sezeryanla doğum yaptım 18 gün yaşadı ama küvözde.kucağıma alamadım bile.yine aynı şeyleri yaşatmasın Allah'ım inşallah.hiçkimseye.

Allah korusun ,hep iyiyi düşün ,unutmaki bebeklerimiz psikolojimizden çok etkileniyorlar. Allah bidaha yaşatmasın aynı acıyı

Allah korusun ,hep iyiyi düşün ,unutmaki bebeklerimiz psikolojimizden çok etkileniyorlar. Allah bidaha yaşatmasın aynı acıyı
Amin canım inşallah hiçbirimize yaşatmasın. Gerçekten çok etkileniyorlar çünkü kötü şeyler düşününce karnıma anlamsız ağrılar giriyor

Kızlar benimde biri kız ama diğerini öğrenemedik.Ben kupirtilari hissediyorum .gaz gibi.bi kaynaşma gibi.sırt üstü yatmayin.kalbiniz yorulur yan yatın.benim bacak agrilarimda başladı o yüzden pek uyumuyorum.Allah hepimize kolaylik versin

BendE bir ara hisseder gibi oluyordum gobekte değişik yerlerde sertlik oluyordu.ama bu hafta pek hissetmedim
Göğüs agrim kalmadimgibi senin varmi hala sabahları bel agrim oluyo bugün o da olmadi

Bende cinsiyet leri cuma günü öğreneceğim. , inşallah gösterirler . Bacak ağrılarım benim hep var ,geceleri uykudan uyandırıyor ,napalım katlanacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…