evet canım ikisi de erkekkeser84 senin cinsiyetler netlestimi canim biri erkek demistin de diğerini bilmiyorum
canım normal bunlar bazen olur bazende hiç olmaz tedirgin olmaBendE bir ara hisseder gibi oluyordum gobekte değişik yerlerde sertlik oluyordu.ama bu hafta pek hissetmedim
Göğüs agrim kalmadimgibi senin varmi hala sabahları bel agrim oluyo bugün o da olmadi
Allah bagislasin canim sağ salim kucagina alirsin inş bayadir yoksun burada hayirdirevet canım ikisi de erkek
En son cuma girdim hafta sonu da misafirim geldi giremedim canmAllah bagislasin canim sağ salim kucagina alirsin inş bayadir yoksun burada hayirdir
Hadi hayirlisi allah gönlüne gore versin canimKızlar bende yarın cinsiyetleri öğrenicem inşallah.Çok heyecanlıyım
Çok heycanlı oluyor gerçekten:))) gönlünden geçen olsun inşallahKızlar bende yarın cinsiyetleri öğrenicem inşallah.Çok heyecanlıyım
Slm kızlar ,benim randevum cuma günüydü ,ama bugün başka doktora gidip cinsiyet lerine baktırayım diyorum. Bugün 15 +2 erken mi olur acaba?Çok heycanlı oluyor gerçekten:))) gönlünden geçen olsun inşallah
Canım bazı doktorlar söylüyor bazıları söylemiyor erken diye istersen cumayı bekleSlm kızlar ,benim randevum cuma günüydü ,ama bugün başka doktora gidip cinsiyet lerine baktırayım diyorum. Bugün 15 +2 erken mi olur acaba?
Cumayi bekle canimSlm kızlar ,benim randevum cuma günüydü ,ama bugün başka doktora gidip cinsiyet lerine baktırayım diyorum. Bugün 15 +2 erken mi olur acaba?
Evet cnm belirginleşti baya :) çok değil ara ara hissediyorum..keser84 canim göbeğin belirginlestimi nazil duruyor hissedyrmusun
baya buyumus maşallah canimm ne kadar sureyle Dr a gidiyorsunEvet cnm belirginleşti baya :) çok değil ara ara hissediyorum..
Kaç kilo ile başladı hamilelik simdi kac kilosun ben 59 ile basladim 66 kiloyum simdiEvet cnm belirginleşti baya :) çok değil ara ara hissediyorum..
56 ile başladım şuan 56 yim yine bulantılarım çok olduKaç kilo ile başladı hamilelik simdi kac kilosun ben 59 ile basladim 66 kiloyum simdi
Sağol cnm sende bi foto koy :))) doktor ayda 1 gel dedibaya buyumus maşallah canimm ne kadar sureyle Dr a gidiyorsun
İnşallah canım ,haber verirsin bize de cinsiyetleriniKızlar birazdan detaylı ultrasona gircez herşey yolundadır inşallah. Cinsiyetleride öğrencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?