2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Selam kizlar bizde bugun 16+5olduk cok sukur 9gun once ciddi bi kanama gecirdim 15 gun yatak dedi drum 3 4 gunde anca kesildi suan iyiyz cok sukur cok korktum ama bu korkunn ustune bebislerimi erken ogrendim bi kizcem bi oglum olucak Allahin izniyle
Geçmiş olsun kanama neden olmuş ilaç verdiği csanim

Selam kizlar bizde bugun 16+5olduk cok sukur 9gun once ciddi bi kanama gecirdim 15 gun yatak dedi drum 3 4 gunde anca kesildi suan iyiyz cok sukur cok korktum ama bu korkunn ustune bebislerimi erken ogrendim bi kizcem bi oglum olucak Allahin izniyle
Çok geçmiş olsun canîm ,sen gene dikkat et,biz hep dikkatli olmalıyız . Ama sonuç 2 tane mucize olacak :)

Geçmiş olsun kanama neden olmuş ilaç verdiği csanim
Kanama nedeni yok yani bisey soyleyemedi ilacda vermedi depo progestan yaptrdi zaten haftada 1 oluyodum ve simdi de kahverengi gelmeye basladi insallh kanamaya donmez cok korkuyorum benim gibi kanama yasayan varmi 4 ayimizi doldurduk

Kanama nedeni yok yani bisey soyleyemedi ilacda vermedi depo progestan yaptrdi zaten haftada 1 oluyodum ve simdi de kahverengi gelmeye basladi insallh kanamaya donmez cok korkuyorum benim gibi kanama yasayan varmi 4 ayimizi doldurduk
Geçmiş olsun canim prolotun veriyorlar haftada bir baya etkili o ilaç protestan kullanıyorum ben hap hamile kaldigimdan beri ilk bebeğim düşüktü ondan hala devam edyrm

Canım ben daha erken dönemde kanama geçirdim, benim de kanama alanı yoktu. Kanama alanının olmamasından dolayı doktorum olumlu yorum yapmıştı. Kahverengi kanama bittikten sonra gelmişti. Çok yoğun olmadığı sürece sıkıntı yapma. Ayrıca benimle aynı dönemde bikaç ikiz annesi arkadaş daha kanama yaşamıştı. Demekki ikizlerde gòrülmesi olası bişey olduğunu düşünerek içimi rahatlatmıştım. Tabi sen gene de tedbiri elden bırakma

Merhaba melek taşıyıcılar
Sizde kendimi gördüm ne güzel heyecan yaşıyorsunuz şimdi çok iyi anlıyorum sizi,inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza bebişlerinizi...

Merhaba melek taşıyıcılar
Sizde kendimi gördüm ne güzel heyecan yaşıyorsunuz şimdi çok iyi anlıyorum sizi,inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza bebişlerinizi...
Amin canım inşallah..sen almışsın bebişlerini anladığım kadarıyla.ilerde tecrübelerine ihtiyaç duycaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…