- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Geçmiş olsun kanama neden olmuş ilaç verdiği csanimSelam kizlar bizde bugun 16+5olduk cok sukur 9gun once ciddi bi kanama gecirdim 15 gun yatak dedi drum 3 4 gunde anca kesildi suan iyiyz cok sukur cok korktum ama bu korkunn ustune bebislerimi erken ogrendim bi kizcem bi oglum olucak Allahin izniyle
Çok geçmiş olsun canîm ,sen gene dikkat et,biz hep dikkatli olmalıyız . Ama sonuç 2 tane mucize olacak :)Selam kizlar bizde bugun 16+5olduk cok sukur 9gun once ciddi bi kanama gecirdim 15 gun yatak dedi drum 3 4 gunde anca kesildi suan iyiyz cok sukur cok korktum ama bu korkunn ustune bebislerimi erken ogrendim bi kizcem bi oglum olucak Allahin izniyle
Hayırlı olsun ,çok sevindim , ben de prenses istiyorum ...İki prenses geliyooorrr
Kanama nedeni yok yani bisey soyleyemedi ilacda vermedi depo progestan yaptrdi zaten haftada 1 oluyodum ve simdi de kahverengi gelmeye basladi insallh kanamaya donmez cok korkuyorum benim gibi kanama yasayan varmi 4 ayimizi doldurdukGeçmiş olsun kanama neden olmuş ilaç verdiği csanim
Geçmiş olsun canim prolotun veriyorlar haftada bir baya etkili o ilaç protestan kullanıyorum ben hap hamile kaldigimdan beri ilk bebeğim düşüktü ondan hala devam edyrmKanama nedeni yok yani bisey soyleyemedi ilacda vermedi depo progestan yaptrdi zaten haftada 1 oluyodum ve simdi de kahverengi gelmeye basladi insallh kanamaya donmez cok korkuyorum benim gibi kanama yasayan varmi 4 ayimizi doldurduk
Kahve renkli gelen akinti içte kalan kar olabilrirGeçmiş olsun canim prolotun veriyorlar haftada bir baya etkili o ilaç protestan kullanıyorum ben hap hamile kaldigimdan beri ilk bebeğim düşüktü ondan hala devam edyrm
Canım ben daha erken dönemde kanama geçirdim, benim de kanama alanı yoktu. Kanama alanının olmamasından dolayı doktorum olumlu yorum yapmıştı. Kahverengi kanama bittikten sonra gelmişti. Çok yoğun olmadığı sürece sıkıntı yapma. Ayrıca benimle aynı dönemde bikaç ikiz annesi arkadaş daha kanama yaşamıştı. Demekki ikizlerde gòrülmesi olası bişey olduğunu düşünerek içimi rahatlatmıştım. Tabi sen gene de tedbiri elden bırakmaKanama nedeni yok yani bisey soyleyemedi ilacda vermedi depo progestan yaptrdi zaten haftada 1 oluyodum ve simdi de kahverengi gelmeye basladi insallh kanamaya donmez cok korkuyorum benim gibi kanama yasayan varmi 4 ayimizi doldurduk
Çok tşk ederim canım Allah gönlüne göre verir inşallahHayırlı olsun ,çok sevindim , ben de prenses istiyorum ...
maşallah canım benim gözün aydın..İki prenses geliyooorrr
Çok tşk ederim canımmaşallah canım benim gözün aydın..
Amin canım inşallah..sen almışsın bebişlerini anladığım kadarıyla.ilerde tecrübelerine ihtiyaç duycaz inşallahMerhaba melek taşıyıcılar
Sizde kendimi gördüm ne güzel heyecan yaşıyorsunuz şimdi çok iyi anlıyorum sizi,inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza bebişlerinizi...
Evet canım Allah'ıma çok şükür aldım prenseslerimi kucağıma,tabiiki her zaman yardımcı olmaya çalışırım...Amin canım inşallah..sen almışsın bebişlerini anladığım kadarıyla.ilerde tecrübelerine ihtiyaç duycaz inşallah
Ayy seninkilerde mi prenses.isimleri nedir? Malum isim arayışına girdimEvet canım Allah'ıma çok şükür aldım prenseslerimi kucağıma,tabiiki her zaman yardımcı olmaya çalışırım...
Günaydın canmGünaydın kizlar
Cansu ve ezgi canım:)Ayy seninkilerde mi prenses.isimleri nedir? Malum isim arayışına girdim
Güzelmiş ama bana fikir olmadı ailede var bu isimlerCansu ve ezgi canım:)
Duru-derin,sare-sude,serra-efsa,efsun,gülfem,gülru,mina...seç beğen:)Güzelmiş ama bana fikir olmadı ailede var bu isimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?