- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Şu an aklımda duru, ela, beril, begüm var bakalım doğuma kadar ne olurDuru-derin,sare-sude,serra-efsa,efsun,gülfem,gülru,mina...seç beğen:)
Valla, cansu evlendiğimizden beri aklımızdaydı tabii ikiz olucağını bilmediğimiz için ikincisini sonradan buldukŞu an aklımda duru, ela, beril, begüm var bakalım doğuma kadar ne olur
Cansu ismini çol severim yeğenimin adı olmasaydı düşünüyordumValla, cansu evlendiğimizden beri aklımızdaydı tabii ikiz olucağını bilmediğimiz için ikincisini sonradan bulduk
Yerinde olmayı çok isterdim biliyor musun,hamilelik günleri o kadar güzelmiş ki kıymetini pek bilemedim,boolll boooll uyu sonra hiiçç uyuyamıycaksın maalesef...Cansu ismini çol severim yeğenimin adı olmasaydı düşünüyordum
Bende senin yerinde olmayı çok isterdim çünkü ilk bebeğimi gördüm ama bi kere kucağıma alamadım o yüzden şu an sabırsızlıkla kucağıma alacağım anı bekliyorum.zaman geçmek bilmiyor.bir de aynı şeyleri tekrar yaşama korkusu hamileliğin tadına vardırmıyor ne yazık kiYerinde olmayı çok isterdim biliyor musun,hamilelik günleri o kadar güzelmiş ki kıymetini pek bilemedim,boolll boooll uyu sonra hiiçç uyuyamıycaksın maalesef...
birde inşallah ilk 3 ay yardımcı olan biri olur yanında yoksa çok zor
Anladım cnm geçmiş olsun,olumsuz düşünme ben her gün sure okurdum dua ederdim,sende öyle yap ve psikolojini bozma unutma bebekler her şeyi hissediyor.inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişlerini kucağına...Bende senin yerinde olmayı çok isterdim çünkü ilk bebeğimi gördüm ama bi kere kucağıma alamadım o yüzden şu an sabırsızlıkla kucağıma alacağım anı bekliyorum.zaman geçmek bilmiyor.bir de aynı şeyleri tekrar yaşama korkusu hamileliğin tadına vardırmıyor ne yazık ki
kaçıncı haftada doğum yaptın cnmAnladım cnm geçmiş olsun,olumsuz düşünme ben her gün sure okurdum dua ederdim,sende öyle yap ve psikolojini bozma unutma bebekler her şeyi hissediyor.inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişlerini kucağına...
38 planlı olarakkaçıncı haftada doğum yaptın cnm
Çok iyiymiş inşallah benimkilerde ozamanlarda dogar38 planlı olarak
Sağol canım öyle yapıyorum bende hergün okuyorum inşallah bu defa o eşsiz duyguyu yaşayacağımAnladım cnm geçmiş olsun,olumsuz düşünme ben her gün sure okurdum dua ederdim,sende öyle yap ve psikolojini bozma unutma bebekler her şeyi hissediyor.inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişlerini kucağına...
İnşallah hiçbirimiz 37. Haftadan önce doğum yapmayızÇok iyiymiş inşallah benimkilerde ozamanlarda dogar
Amin inşallahİn
İnşallah hiçbirimiz 37. Haftadan önce doğum yapmayız
Insallah cnmÇok iyiymiş inşallah benimkilerde ozamanlarda dogar
Insallah cnm aminSağol canım öyle yapıyorum bende hergün okuyorum inşallah bu defa o eşsiz duyguyu yaşayacağım
Hayırlısı olsun canım inşallahBende dün cinsiyetleri öğrendim kızlar, iki tane erkek evladım oluyor Allahın izniyle:)
Yaş kaç canım ? ilk gebelikmi öncelikleGünaydın kızlar. Bugün doktor randevum vardı,benimki 2 li test istemişti,yaş riski ve Dawn riski yüksek çıktı. Hatta yaş riski olması gerektiğinden daha yüksek dedi. 3 lü tarama ve peşine Aminosentez yapalım , ne düşünürsün dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum.moralim bozuldu , fikir verin bana lütfen
Yaşım otuzbeş ama doktor yaşa göre fazla çıkmış dedi . İlk gebeliğim canımYaşın ka
Yaş kaç canım ? ilk gebelikmi öncelikle
Benim arkadaşım 41 yaşında doğurdu ikiz, onda da bu risk çıktı yaştan dolayı ama garantiye aldı kendisini ve yurt dışına gönderilen bir test varmı biraz pahalı onunla içi rahat etti imkan varsa bunu yaptırabilirsinYaşım otuzbeş ama doktor yaşa göre fazla çıkmış dedi . İlk gebeliğim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?