2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Teşekkürler canım

Canım bence hiç birşey yaptırma yastan dolayi illaki cikabiliyo hem Allah korusun diyelimki gercek değişen ne olcak..ama canini skma benim ablamada demişlerdi çok şükür bebeği gayet sağlıklı doğdu:) hem ikizlerde ikili üçlü dörtlü test yapılmıyor senin doktor neden yaptı ki

İkiz gebeliklerde risk fazla cikiyor her zaman sen de de cikmasimnormal bence wyanilma payi cok yuksek oluyor
Çok teşekkür ederim canım ,içme
Evet aslında sizden duymuştum yapılmadığını ,ama doktor isteyince Hayır diyemedim onu yargılamak istemedim ,sonuçlara kafayı takmam dedim ama öyle olmuyormuş. .. Allahtan sizin yazdıklarınızdan dolayı azbuçuk bilinçlenmiştim,sizler olmasanız kafayı yerdim heralde

Mrb benimde ikizlerim olck ins ikiside erkek idrar yolu enfksiynu problemi yasiyorm birde gaz ve kabizlik sorunu war cok siddtli

Mrb benimde ikizlerim olck ins ikiside erkek idrar yolu enfksiynu problemi yasiyorm birde gaz ve kabizlik sorunu war cok siddtli
Hayirli olsun canim
Bende ayni problemi yasiyorum magnezit calsine diye toz bir ilaç var doğal demişti Dr um onu kullanıyorum kabiz oldukça gece yatmadan yoğurt ye

Canım hayırlı olsun benimde iki erkek bendede aynı sorun var bol bol su ic ben günde 3 lt içiyorum

Kizlar gunaydin 3 ,4 gündür ara ara bel agRisi cekiyorum genel de otururken ve yatarken oluyo

Kizlar gunaydin 3 ,4 gündür ara ara bel agRisi cekiyorum genel de otururken ve yatarken oluyo
Canım bende de çok aşırı oluyor ama ben bir sene önce sezaryen doğum yaptığım için oluyordur. Ama ilk hamileliğinse de normal deniyor çünkü vücut ağırlaşmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…