Teşekkürler canımBenim arkadaşım 41 yaşında doğurdu ikiz, onda da bu risk çıktı yaştan dolayı ama garantiye aldı kendisini ve yurt dışına gönderilen bir test varmı biraz pahalı onunla içi rahat etti imkan varsa bunu yaptırabilirsin
Hayirli olsun canimmBende dün cinsiyetleri öğrendim kızlar, iki tane erkek evladım oluyor Allahın izniyle:)
Hayırlı olsun canimHayirli olsun canimm
İkiz gebeliklerde risk fazla cikiyor her zaman sen de de cikmasimnormal bence wyanilma payi cok yuksek oluyorYaşım otuzbeş ama doktor yaşa göre fazla çıkmış dedi . İlk gebeliğim canım
Maşallah canım gözün aydın sende bendensin:)))Bende dün cinsiyetleri öğrendim kızlar, iki tane erkek evladım oluyor Allahın izniyle:)
Canım bence hiç birşey yaptırma yastan dolayi illaki cikabiliyo hem Allah korusun diyelimki gercek değişen ne olcak..ama canini skma benim ablamada demişlerdi çok şükür bebeği gayet sağlıklı doğdu:) hem ikizlerde ikili üçlü dörtlü test yapılmıyor senin doktor neden yaptı kiGünaydın kızlar. Bugün doktor randevum vardı,benimki 2 li test istemişti,yaş riski ve Dawn riski yüksek çıktı. Hatta yaş riski olması gerektiğinden daha yüksek dedi. 3 lü tarama ve peşine Aminosentez yapalım , ne düşünürsün dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum.moralim bozuldu , fikir verin bana lütfen
Çok teşekkür ederim canım ,içmeİkiz gebeliklerde risk fazla cikiyor her zaman sen de de cikmasimnormal bence wyanilma payi cok yuksek oluyor
Evet aslında sizden duymuştum yapılmadığını ,ama doktor isteyince Hayır diyemedim onu yargılamak istemedim ,sonuçlara kafayı takmam dedim ama öyle olmuyormuş. .. Allahtan sizin yazdıklarınızdan dolayı azbuçuk bilinçlenmiştim,sizler olmasanız kafayı yerdim heraldeCanım bence hiç birşey yaptırma yastan dolayi illaki cikabiliyo hem Allah korusun diyelimki gercek değişen ne olcak..ama canini skma benim ablamada demişlerdi çok şükür bebeği gayet sağlıklı doğdu:) hem ikizlerde ikili üçlü dörtlü test yapılmıyor senin doktor neden yaptı ki
Hayrli olsun canim Allah tamamina erdirsinBende dün cinsiyetleri öğrendim kızlar, iki tane erkek evladım oluyor Allahın izniyle:)
Hayirli olsun canimMrb benimde ikizlerim olck ins ikiside erkek idrar yolu enfksiynu problemi yasiyorm birde gaz ve kabizlik sorunu war cok siddtli
Enfeksiyon icin bol bol su icMrb benimde ikizlerim olck ins ikiside erkek idrar yolu enfksiynu problemi yasiyorm birde gaz ve kabizlik sorunu war cok siddtli
Canım hayırlı olsun benimde iki erkek bendede aynı sorun var bol bol su ic ben günde 3 lt içiyorumMrb benimde ikizlerim olck ins ikiside erkek idrar yolu enfksiynu problemi yasiyorm birde gaz ve kabizlik sorunu war cok siddtli
Bu ilacı alaym hemen cnim tesekkurlr.Hayirli olsun canim
Bende ayni problemi yasiyorum magnezit calsine diye toz bir ilaç var doğal demişti Dr um onu kullanıyorum kabiz oldukça gece yatmadan yoğurt ye
Canim günde bir tatli kasigi bir su bardsginda erit iç iki gün etkisi suruyoBu ilacı alaym hemen cnim tesekkurlr.
Canım bende de çok aşırı oluyor ama ben bir sene önce sezaryen doğum yaptığım için oluyordur. Ama ilk hamileliğinse de normal deniyor çünkü vücut ağırlaşmaya başlıyorKizlar gunaydin 3 ,4 gündür ara ara bel agRisi cekiyorum genel de otururken ve yatarken oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?