2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Ben hemen

cumartesi oda takımlarını aldım dayanamadım birde indirim olunca =) allah sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin, iki oğluşlar ile baya uğraşcaz :)
Ooo çok hızlısın iyi yapmissin inşallah saglicakla dogsunlarda:) evet yaa oğluslar ugrastircak bizi benimkiler şimdiden yaramazlık peşinde soldaki çok hareketli:))

Ooo çok hızlısın iyi yapmissin inşallah saglicakla dogsunlarda:) evet yaa oğluslar ugrastircak bizi benimkiler şimdiden yaramazlık peşinde soldaki çok hareketli:))
ya fikir olsun diye gezerken kampanyadaymış kaçırmak istemedik , iki yatakla pahalı oluyor çünkü :)heheheh isim düşündünmü?

Canım bende de çok aşırı oluyor ama ben bir sene önce sezaryen doğum yaptığım için oluyordur. Ama ilk hamileliğinse de normal deniyor çünkü vücut ağırlaşmaya başlıyor
Evet canim ilk hamileligim ilk aylarda oluyordu geçmişti Ista son bir haftadir gene basaladi ara ara

ya fikir olsun diye gezerken kampanyadaymış kaçırmak istemedik , iki yatakla pahalı oluyor çünkü :)heheheh isim düşündünmü?
Canım ii yapmissin cidden masraflı olcak:) isim karar veremiyoruz bi turlu esim birine gökdeniz olsun diyo ben de digerine düşünüyorum:)

Gunaydinn mevlid kandiliniz mübarek olsun
Merhaba kızlar , sizlerinde Mevlid Kandili Mübarek olsun , Rabbim bu mübarek gecede evlatlarımızı bize sağlıklıca eksiksiz ve iman gücü kuvvetli şekilde kucağımıza almauyı nasip etsin... Çocuk isteyenlerin nerde duası var ise kabul olsun inşallah. Rabbim herkese hayırlı yıllar nasip etsin..

Kızlar hepimizin kandili mübarek olsun Allah tekrarina kavusmamizi nasip eylesin.

Hayırlı kandiller canim.bisiy sorcktm sana idrar yolu enfksiynu icin ne yapmstn cokmuydu benim lökosit 500 cok iltıhap war antibiyotk ictm ama gecmemiş
Canım ben 4 gün hastanede yattım antibiyotik kullandım günde 3 lt su içtim mutlaka suyu bol bol iç benim şuan iyi geçti ama ilerde yine tekrar edebilir dedi doktor hergun iç çamaşırı degistiriyorum yuksek derecede yıkayıp kuruduktan sonra ütüluyorum o bölgenin ıslak kalmaması gerekiyor dikkat et

Hastane de yattgnda ignemi yaptılar hap olarak ne ictin canim endiseliym hem erken dogum sebebi hem bebeklere gecerseya diye

Hastane de yattgnda ignemi yaptılar hap olarak ne ictin canim endiseliym hem erken dogum sebebi hem bebeklere gecerseya diye
Canım iğne yapılmadı infex verdiler onu kullandim birde su da eritilip içilen bir ilaç vardı monurol sanrım adi onu içtim ama en önemlisi su ic bol bol.korkma inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…