- 24 Eylül 2014
- 257
- 97
- 298
evet ya canım :) hazırlıklara başladınmı sen ?Maşallah canım gözün aydın sende bendensin:)))
Yok canım şubatta başlıcaz:)evet ya canım :) hazırlıklara başladınmı sen ?
cumartesi oda takımlarını aldım dayanamadım birde indirim olunca =) allah sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin, iki oğluşlar ile baya uğraşcaz :)Yok canım şubatta başlıcaz:)
Ooo çok hızlısın iyi yapmissin inşallah saglicakla dogsunlarda:) evet yaa oğluslar ugrastircak bizi benimkiler şimdiden yaramazlık peşinde soldaki çok hareketli:))Ben hemen
cumartesi oda takımlarını aldım dayanamadım birde indirim olunca =) allah sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin, iki oğluşlar ile baya uğraşcaz :)
ya fikir olsun diye gezerken kampanyadaymış kaçırmak istemedik , iki yatakla pahalı oluyor çünkü :)heheheh isim düşündünmü?Ooo çok hızlısın iyi yapmissin inşallah saglicakla dogsunlarda:) evet yaa oğluslar ugrastircak bizi benimkiler şimdiden yaramazlık peşinde soldaki çok hareketli:))
Evet canim ilk hamileligim ilk aylarda oluyordu geçmişti Ista son bir haftadir gene basaladi ara araCanım bende de çok aşırı oluyor ama ben bir sene önce sezaryen doğum yaptığım için oluyordur. Ama ilk hamileliğinse de normal deniyor çünkü vücut ağırlaşmaya başlıyor
Canım ii yapmissin cidden masraflı olcak:) isim karar veremiyoruz bi turlu esim birine gökdeniz olsun diyo ben de digerine düşünüyorum:)ya fikir olsun diye gezerken kampanyadaymış kaçırmak istemedik , iki yatakla pahalı oluyor çünkü :)heheheh isim düşündünmü?
Gökdeniz güzelmiş diğeri de gökay olabilir yani biri gök-deniz diğeri gök-ay :)Canım ii yapmissin cidden masraflı olcak:) isim karar veremiyoruz bi turlu esim birine gökdeniz olsun diyo ben de digerine düşünüyorum:)
evet canm düşünüyoruz o da güzelmiş :) sen düşündün müGökdeniz güzelmiş diğeri de gökay olabilir yani biri gök-deniz diğeri gök-ay :)
Ben doğurdum bile cnm karıştırdın herhalde beni:)evet canm düşünüyoruz o da güzelmiş :) sen düşündün mü
pardon canım tunis yazdı sandım dikkat etmedim :))))Ben doğurdum bile cnm karıştırdın herhalde beni:)
Hiç önemli değilpardon canım tunis yazdı sandım dikkat etmedim :))))
Merhaba kızlar , sizlerinde Mevlid Kandili Mübarek olsun , Rabbim bu mübarek gecede evlatlarımızı bize sağlıklıca eksiksiz ve iman gücü kuvvetli şekilde kucağımıza almauyı nasip etsin... Çocuk isteyenlerin nerde duası var ise kabul olsun inşallah. Rabbim herkese hayırlı yıllar nasip etsin..Gunaydinn mevlid kandiliniz mübarek olsun
Hayırlı kandiller canim.bisiy sorcktm sana idrar yolu enfksiynu icin ne yapmstn cokmuydu benim lökosit 500 cok iltıhap war antibiyotk ictm ama gecmemişKızlar hepimizin kandili mübarek olsun Allah tekrarina kavusmamizi nasip eylesin.
Canım ben 4 gün hastanede yattım antibiyotik kullandım günde 3 lt su içtim mutlaka suyu bol bol iç benim şuan iyi geçti ama ilerde yine tekrar edebilir dedi doktor hergun iç çamaşırı degistiriyorum yuksek derecede yıkayıp kuruduktan sonra ütüluyorum o bölgenin ıslak kalmaması gerekiyor dikkat etHayırlı kandiller canim.bisiy sorcktm sana idrar yolu enfksiynu icin ne yapmstn cokmuydu benim lökosit 500 cok iltıhap war antibiyotk ictm ama gecmemiş
Canım iğne yapılmadı infex verdiler onu kullandim birde su da eritilip içilen bir ilaç vardı monurol sanrım adi onu içtim ama en önemlisi su ic bol bol.korkma inşallah geçerHastane de yattgnda ignemi yaptılar hap olarak ne ictin canim endiseliym hem erken dogum sebebi hem bebeklere gecerseya diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?