2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Canım iğne yapılmadı infex verdiler onu kullandim birde su da eritilip içilen bir ilaç vardı monurol sanrım adi onu içtim ama en önemlisi su ic bol bol.korkma inşallah geçer
Uç litre iciyorum artık günde cnım ama sık sık tahlil yaptrmak lazm dmek ki ikizlerde böyle oluyor hamile oldgmu ögrendgmde yaptrmştm hc yoktu birdn mi cıktı anlamayamadım ama böbregme vuruyo agrı uykudan uyanıyorm böbrek sancısyla öyle böyle dgl yani

canım ikizlerde daha sık olurmus evet dikkat etmek lazım

canim sen kacinci haftada geçirdin nazil anladin tahlil yaptirmadim ben ama şikayetlerin var ne gibi sikayetiniz oldu
Canım 10.haftada doktor değiştirmistik o tahlil istedi orda belloldu ama ben anlamıştım zaten idrar yaparken çok aciyordu ve idrarirn rengi koyuydu

Canım 10.haftada doktor değiştirmistik o tahlil istedi orda belloldu ama ben anlamıştım zaten idrar yaparken çok aciyordu ve idrarirn rengi koyuydu
Bende 21 fen sonraki haftalarda oluyor diye duymuştum
Renk koyuluğu bende de oluyor ilk idrarimda ama gün icinde çok su ictigimizden dolayı normal renkte

Günaydın,kızlar benim de idrar koyu geliyordu ,tahlil yaptırdım ama bişey çıkmadı şükür

Bende 21 fen sonraki haftalarda oluyor diye duymuştum
Renk koyuluğu bende de oluyor ilk idrarimda ama gün icinde çok su ictigimizden dolayı normal renkte
Canım doktor hamile kalan bir bayanda heran olabilir dikkat etmelisin demişti evet ilk idrar koyu olur gece boyu su icmedgn için sonra normale döner ama ben su da icsem koyuydu ozaman

Kizlar afedersiniz ama sormak istyrm cinsel ilşki olmuyo sizlerde ben ilk 4 ay hç bsy yasamadm ögrenene kadar tbi ilk zamanlar oluyodu bu iki haftadr dene dk ve iltihapm ondanda oldu belim yanlarm sanciyor

Kizlar afedersiniz ama sormak istyrm cinsel ilşki olmuyo sizlerde ben ilk 4 ay hç bsy yasamadm ögrenene kadar tbi ilk zamanlar oluyodu bu iki haftadr dene dk ve iltihapm ondanda oldu belim yanlarm sanciyor
Canım biz de hic olmadı olmasını da istemiyoruz bebeklerimiz için hersey

Ewet ya benim hastalancgm wardı denk geldi ya da ciddi anlamda saglıgı bozuyor bel agrısı iltıhap ona baglıyorm artik zaten ikiz risk dmek en dogrusu uzak kalmak

Kızlar benim hç göbegm olmadi hc bi zaman şuan yine yok hç kimse farkedemiyor eski halindn çok ufak bi şişlik var göbek deligm dışa cıktı sadce o kadar

Kızlar benim hç göbegm olmadi hc bi zaman şuan yine yok hç kimse farkedemiyor eski halindn çok ufak bi şişlik var göbek deligm dışa cıktı sadce o kadar
benimde ayni sekild ama göbek deliğinin disa cikmasi bebekler büyüyor demek canim 6. Ayda büyümeye balar hizla diyorlar bende de 4. Ayla 5. Ay arasinda pek bi değişiklik olmadi diye dusyorum

Mrb kızlar idrar kultru snucum cktı ve agizdan alınan hc bi ilaç iltihapımı gecirmyckms hastane d yatcm eger ıgne bulabilrler se

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…