Geçmiş olsun canimMrb kızlar idrar kultru snucum cktı ve agizdan alınan hc bi ilaç iltihapımı gecirmyckms hastane d yatcm eger ıgne bulabilrler se
Bende hiç böyle olmazdı benimki çok fazla bildiğin musluk gibi akıyor ..Bende hemen her gün oluyor.normal deniyor. Ama öyle dolu dolu değilde pamuklu çubuk kullanıyorum hep kan oluyor
Doktor bana 2 hafta da bir olabilir demişti riski olanlara yasakliyorlar hastalığı tetikliyecegini düşünmüyorum.Ewet ya benim hastalancgm wardı denk geldi ya da ciddi anlamda saglıgı bozuyor bel agrısı iltıhap ona baglıyorm artik zaten ikiz risk dmek en dogrusu uzak kalmak
Canım çok geçmiş olsun inşallah biran evvel düzelirsinMrb kızlar idrar kultru snucum cktı ve agizdan alınan hc bi ilaç iltihapımı gecirmyckms hastane d yatcm eger ıgne bulabilrler se
Bende biraz is yapinca hemen belimmagriyor belim agriyinca hemen uzanip geçmesini bekliyorum sonra devam ediyrm ise..kızlar bugün çok yoruldum yarın arkadaşım gelcek hazırlık yaptım :) ama biraz belim sırtım ağrıdı çok ayakta kaldım
Bende uzanınca geçiyor canım simdi biraz uzandım minnoslarim da tekmeliyor bir taraftanBende biraz is yapinca hemen belimmagriyor belim agriyinca hemen uzanip geçmesini bekliyorum sonra devam ediyrm ise..
Geçer inş seninkide
En hala pek hissedmiyorum ya ne zaman hissedecemBende uzanınca geçiyor canım simdi biraz uzandım minnoslarim da tekmeliyor bir taraftan
Canım yakında hissedersin kaç kilosunEn hala pek hissedmiyorum ya ne zaman hissedecem
58 le basladim 67 kiloyumCanım yakında hissedersin kaç kilosun
Mide bulantisi falan yasamadim ha bire yedim sen kaç kilo aldinCanım yakında hissedersin kaç kilosun
Canım bende 56 ile başladım çok kilo verdim sonra tekrar aldım şuan 58 oldum58 le basladim 67 kiloyum
canim geçmiş olsun bende rahimin sertlestigini hissediyorum gece sirt ustu yatinca bunda bir problem yok rahimin sert bir yapisi var yavaş yavaş yukari doğru genişliyorKizlar ya ben cok gerginim uzgunum 18+2olduk bugun ayin basinda bi kanama gecrdim o bitti aradan 5gun gecti kahverengi kanama gibi lekelenme gibi akinti gibi bisey gelmeye basladi 2 haftadr devam ediyo drum kirmiziya donmezse korkma dedi ama simdi 3 4 gundur bide gobek deliginn altinda eline gelen sey sanirim rahimm ozellikle geceleri yada aksamlari sirt ustu yatarken elimin altnda top gıbı toplanıp sertlesıyo hafıf sancıda var ama cok degıl kahverngı akıntı da 2 haftadr devm edıyo ama drum dınlen dıyo yapcak bısey yok dıyo baska bıswy demıyo cok tedrgınım bu sekılde bebıslerım de hep tedrgın gergın en azından bu rahım sertlesmesı top gbı olması olayını yasayan varmı bu haftalarda
Hmm pekı yanı sureklı boyle degıl ama bı daha yumusak oluyo bı bakmısım ıyıce sertlesmıs toplanmıs benım bıde kahverengı kanamm varya ıkııs bırlıkte olunca cok korkuyorum cok sagol canm bgun bı hast gıdıcemcanim geçmiş olsun bende rahimin sertlestigini hissediyorum gece sirt ustu yatinca bunda bir problem yok rahimin sert bir yapisi var yavaş yavaş yukari doğru genişliyor
Canım gece yatınca benmde sertleşiyor sabah kalktgmda aci hissediyorum rahimde dikkat et bol bol dinlen yorma kendiniKizlar ya ben cok gerginim uzgunum 18+2olduk bugun ayin basinda bi kanama gecrdim o bitti aradan 5gun gecti kahverengi kanama gibi lekelenme gibi akinti gibi bisey gelmeye basladi 2 haftadr devam ediyo drum kirmiziya donmezse korkma dedi ama simdi 3 4 gundur bide gobek deliginn altinda eline gelen sey sanirim rahimm ozellikle geceleri yada aksamlari sirt ustu yatarken elimin altnda top gıbı toplanıp sertlesıyo hafıf sancıda var ama cok degıl kahverngı akıntı da 2 haftadr devm edıyo ama drum dınlen dıyo yapcak bısey yok dıyo baska bıswy demıyo cok tedrgınım bu sekılde bebıslerım de hep tedrgın gergın en azından bu rahım sertlesmesı top gbı olması olayını yasayan varmı bu haftalarda
Zaten bazen daha sert oluyor herkeste ayniHmm pekı yanı sureklı boyle degıl ama bı daha yumusak oluyo bı bakmısım ıyıce sertlesmıs toplanmıs benım bıde kahverengı kanamm varya ıkııs bırlıkte olunca cok korkuyorum cok sagol canm bgun bı hast gıdıcem
Çok geçmiş olsun canımMrb kızlar idrar kultru snucum cktı ve agizdan alınan hc bi ilaç iltihapımı gecirmyckms hastane d yatcm eger ıgne bulabilrler se
Cok tesekkurler cnim herkese tesekkur ediyorumÇok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?