2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
[QUOdeğişik yerydik2, post: 44334526, member: 713183"]Siz nerde hissediyorsunuz acaba[/QUOTE]
Ben degisik yerlerde kipirtilar hissediyorum.solda gobek deliğinin yanında nazan yukarda nazan aşağıda hissediyorum.arada da solda kıpırtı oluyor.yer mi değiştiriyorlar acaba

Ben ilk kez bugün net bi şekilde hissettim. Şimdiye kadar ayırt edilmiyordu ama bugün emin oldum.

Göbek deliğinin sol tarafında iki gündür tekme derler ya onu hissediyorum benimkiler ayni pozisyonda idi baslari sagda so yüzden sagda daha sis gibi
Ayni yerde agri bende de oluyor
Gergin hissediyor musun bebisleri canim ben 3 gündür hissettim de dun hic hissetmedim normal mi Sizinkiler nasil
Günaydın Evet canım ara ara öyle oluyor simdi hareketliler bi haftalarda normal bir bebek gibi uyuyorlarmış:)))oyuzden bazen hic hissetmiyorum

[QUOdeğişik yerydik2, post: 44334526, member: 713183"]Siz nerde hissediyorsunuz acaba
Ben degisik yerlerde kipirtilar hissediyorum.solda gobek deliğinin yanında nazan yukarda nazan aşağıda hissediyorum.arada da solda kıpırtı oluyor.yer mi değiştiriyorlar acaba[/QUOTE]
Doktorum ,içeride yer olduğu ićin son aylara kadar yer değiştirirler ,Nerede durduklarına takılma dedi canım

Kizlar plasentam rahim agzindaymis sinirda 19 hf sizce duzelirmi yukari cikarmi bide kucuk kanama alani gordu 1 aydr suren kahverngi akinti bunnicin devam ediyo sanrim yatak dedi dr boyle olup plasentasi yukari cikan oldumu

Kizlar plasentam rahim agzindaymis sinirda 19 hf sizce duzelirmi yukari cikarmi bide kucuk kanama alani gordu 1 aydr suren kahverngi akinti bunnicin devam ediyo sanrim yatak dedi dr boyle olup plasentasi yukari cikan oldumu
Evet canim benim yengemde öyleydi bol bol dinlendi daha sonra duzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…