Günaydınnbebeklerinizi gobeginizin neresinde hissediyorsunuz
Bende sirt agrisi oluyor kürek kemiklerimde calisiyorsan ya da çok ayakta kaliyorsan olabilir canim dinlenmen lazimGunaydin..Bende bacak ağrısı var.ve ağırlamaya başladım sanki sizler nasilsiniz
Göbek deliğinin sol tarafında iki gündür tekme derler ya onu hissediyorum benimkiler ayni pozisyonda idi baslari sagda so yüzden sagda daha sis gibibebeklerinizi gobeginizin neresinde hissediyorsunuz
bebeklerinizi gobeginizin neresinde hissediyorsunuz
Canım sırtım ve belim ağrıyı midemle göğüs arasnda da bi ağrı oluyoGunaydin..Bende bacak ağrısı var.ve ağırlamaya başladım sanki sizler nasilsiniz
Ayni yerde agri bende de oluyorCanım sırtım ve belim ağrıyı midemle göğüs arasnda da bi ağrı oluyo
Göbek deliğinin sol tarafında iki gündür tekme derler ya onu hissediyorum benimkiler ayni pozisyonda idi baslari sagda so yüzden sagda daha sis gibi
Günaydın Evet canım ara ara öyle oluyor simdi hareketliler bi haftalarda normal bir bebek gibi uyuyorlarmış:)))oyuzden bazen hic hissetmiyorumAyni yerde agri bende de oluyor
Gergin hissediyor musun bebisleri canim ben 3 gündür hissettim de dun hic hissetmedim normal mi Sizinkiler nasil
Ben degisik yerlerde kipirtilar hissediyorum.solda gobek deliğinin yanında nazan yukarda nazan aşağıda hissediyorum.arada da solda kıpırtı oluyor.yer mi değiştiriyorlar acaba[/QUOTE][QUOdeğişik yerydik2, post: 44334526, member: 713183"]Siz nerde hissediyorsunuz acaba
Evet canim benim yengemde öyleydi bol bol dinlendi daha sonra duzeldiKizlar plasentam rahim agzindaymis sinirda 19 hf sizce duzelirmi yukari cikarmi bide kucuk kanama alani gordu 1 aydr suren kahverngi akinti bunnicin devam ediyo sanrim yatak dedi dr boyle olup plasentasi yukari cikan oldumu
Çok şükür canim ...ama 4 lu test yapilmiyor diye biliyorumKızlar merhaba,
4 lü tarama testim iyi çıkmış Allaha hamdolsun , darısı bu testten haber bekleyenlerin...
Bende ikili üçlu test yapılmıyo direk ayrıntılı ultrason cekılıyo dıye bılıyodum bendeÇok şükür canim ...ama 4 lu test yapilmiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?