Pekı canım insallah gebelık ılerledıkce yukar cikarmis insallh benimki de duzelirEvet canim benim yengemde öyleydi bol bol dinlendi daha sonra duzeldi
Bol bol dinlenmek laizmmis 21. Haftada bbeekler yukarı çıkıyor o zman çıkar allahın izniyle ayakta kalmamamlya çalış bncePekı canım insallah gebelık ılerledıkce yukar cikarmis insallh benimki de duzelir
İnsallh sagolasin canm zaten cok su iciyorum rapor aldim evde dinlenicem insallh gecerBol bol dinlenmek laizmmis 21. Haftada bbeekler yukarı çıkıyor o zman çıkar allahın izniyle ayakta kalmamamlya çalış bnce
Kanama alanı bende de vardı şimdi kayboldu bol bol su tükemek laizm :)
Gumaydin herkese
Nerede yaptırıyorsun ? Ben de haftaya Eyüp Ekici ye gideceğim . İnşallah güzel geçer canımGünaydın bayanlar bugün 2 de ayrıntılı ultrason var inşallah güzel geçer
doktorda gerek duymadı ama ileride yapmadınız etmediniz diye karsılıklı sorun yasamak ıstemedıgınde yaptırdı... 12 sinde de renklı kontrol var Allaha sukurler olsunÇok şükür canim ...ama 4 lu test yapilmiyor diye biliyorum
Canım tokat ünv hastanesinde yaptırdım çok şükür bir sorun cikmadi doktor iyi dedi sonucu yarin alcazNerede yaptırıyorsun ? Ben de haftaya Eyüp Ekici ye gideceğim . İnşallah güzel geçer canım
Gözünaydın canım dCanım tokat ünv hastanesinde yaptırdım çok şükür bir sorun cikmadi doktor iyi dedi sonucu yarin alcaz
Sağol canımGözünaydın canım d
Geçmiş olsun canim inş sağ salim bebisleri kucagimiza alirizS.a anneler ... Bu hafta benim için cok zorlu bir haftaydı dıkkat etmenız acçısından yazıyorum . 22 .haftamda aniden erken doğum başladı 4 santim kapalı olmasına rağmen,aniden hastaneye kaldırıldım bebeklerden birinin ayakları cıkmak üzereydi hemen amelıyata alıındım serklaj yapıldı , serklaja girerken hiç umut yoktu su gelir kese yırtılırsa bebeklerimi kaybetcektim ama şükürler olsunki rabbim yardım etti bebeklerim hala benimle ama risk hala var dua edin bana nolur oğluşlarımı kaybetmek istemiyorum dıkkat edin benim bişeyim yok deyip cok ayakta kalmayın dvmlı dınlenın risk herzaman var çünki
Anladim canim geçmiş olsun tez zamanda iyi ol insKanamam oldu agrım vardı ondan sonra olan oldu işte cnm
Çok gećmiş olsun canım ,dualarımız seninleS.a anneler ... Bu hafta benim için cok zorlu bir haftaydı dıkkat etmenız acçısından yazıyorum . 22 .haftamda aniden erken doğum başladı 4 santim kapalı olmasına rağmen,aniden hastaneye kaldırıldım bebeklerden birinin ayakları cıkmak üzereydi hemen amelıyata alıındım serklaj yapıldı , serklaja girerken hiç umut yoktu su gelir kese yırtılırsa bebeklerimi kaybetcektim ama şükürler olsunki rabbim yardım etti bebeklerim hala benimle ama risk hala var dua edin bana nolur oğluşlarımı kaybetmek istemiyorum dıkkat edin benim bişeyim yok deyip cok ayakta kalmayın dvmlı dınlenın risk herzaman var çünki
ayy canım çok geçmiş olsun çok şükür rabbim korumuş meleklerini aman dikkat et ve bizlerde dikkat edeilim zorlu bir süreç bende çok fazla ayakta kalıyorum bu aralar ev işi falan derken yoruluyorum demekki daha dikkatli olmamız lazım peki hiç belirti olmuşmuydu öncesinde?S.a anneler ... Bu hafta benim için cok zorlu bir haftaydı dıkkat etmenız acçısından yazıyorum . 22 .haftamda aniden erken doğum başladı 4 santim kapalı olmasına rağmen,aniden hastaneye kaldırıldım bebeklerden birinin ayakları cıkmak üzereydi hemen amelıyata alıındım serklaj yapıldı , serklaja girerken hiç umut yoktu su gelir kese yırtılırsa bebeklerimi kaybetcektim ama şükürler olsunki rabbim yardım etti bebeklerim hala benimle ama risk hala var dua edin bana nolur oğluşlarımı kaybetmek istemiyorum dıkkat edin benim bişeyim yok deyip cok ayakta kalmayın dvmlı dınlenın risk herzaman var çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?