2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
kızlar yenı yılımız kutlu olsun inşallah hayırlısı ile kavuşuruz meleklerimize

Kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun.Ben grup oldum.bogazim açıyor.burnum tıkalı nefes alamıyorum.böyle planımız varmi.zor durumdayim

Kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun.Ben grup oldum.bogazim açıyor.burnum tıkalı nefes alamıyorum.böyle planımız varmi.zor durumdayim
canım nane limon ya ya da zencefil limon bal karışımı tüket ve ıhlamur da.. çok geçmiş olsun

merhaba hanımlar yeni keşfettim bu sayfayı beni de aranıza kabul eder misiniz??

Sağol cacE="keser84, post: 44412671, member: 430949"]canım nane limon ya ya da zencefil limon bal karışımı tüket ve ıhlamur da.. çok geçmiş olsun[/QUOTE]
Sağol canım yap cam dediklerini.

Hoşgeldin cagizem50, post: 44416076, member: 700204"]merhaba hanımlar yeni keşfettim bu sayfayı beni de aranıza kabul eder misiniz??[/QUOTE]
Hogeldin canim

Valla ben sırt ustu yatiyorum bazende sol tarafıma yatiyorum

merhaba kızlar geç girebildim =) herkesin yeni yılı hayırlı olsunn yavruşlarımızla sağlıklı huzurlu günlerimiz olsunnn

Günaydın kızlar. Ben ağrılardan dolayı devamlı şekil değiştiriyorum. Sırtüstü yatmak iyi değil ama çoğu zaman kendimi sırtüstü yatarken buluyorum . Hamileliğim öncesi de kesinlikle sırtüstü yatamazdım. Eşimin dediği gibi ,zararlı olan herşeye zaafım var sanırım

Günaydın canım valla bende en rahat dirt ustu yatıyorum napayım alışkanlık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…