2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Ben sabaha kadar bi sağa bi sola dönüp duruyorum. Sırtüstü yatmamaya çalışıyorum ama bazen yanlarım uyuşuyo o zamanda azcık sırtüstü yatıp tekrar sağa veya sola yatıyorum. Tabi özellikle sola yatmakta fayda var.

Merhaba kızlar , bugün tetnoz oldum :) zaman çabuk geçiyor sanırım :) bende bazen sırt üstü yatıyorum ama geceleri sürekli dönüp duruyrumm

Valla gece yatarken sola yatıyorum sabah kalktıgımda sırt üstü buluyorum kendimi.:)))) bende perşembe günü tetanozun 2.dozunu olcam

Teyzoslar eve gec geldik 1.5 saat sıra bekledik doktor geç geldi ani bir ameliyatı çıkmış..kontrolümüz iyiydi bu fotodaki 578 gr 27 cm diğeride 551 gr 26 cm:)) herşey yolunda sadece öndeki bebegin plesantasi rahim ağzını kapatmis ama önemli değil dedi rahim boyu 5.8 dedi iyiyms yani.yarın da idrar ve kan tahlili yaplcak 1 ay oldu ya ondan bu fotoda kendini göstermedi kuzum ama omurga ortada :))))) doktor bana benzetti babamız biraz bozuldu hahaha

Eklentiler

• P_20160105_215658.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 138
Maşallah canim allah nazardan sakinsin ...çok şükür

Maşallah kocaman olmuş bebişler

Maaşallah.. Haftasıyla uyumlular çok iyi. Bende bugün gidicem inşallah benimkilerde iyidir

kızlar hamile iken dolgu yaptırdınız mı tedavi gebeliği oldugu için endişeliyim sizin dr ne dedi

kızlar hamile iken dolgu yaptırdınız mı tedavi gebeliği oldugu için endişeliyim sizin dr ne dedi
Canım ben yaptırdım ,ama cürüğü oyarken iğne kullanmadı. , doktorumun kız kardeşi de tedaviyle ikiz gebelik yaşadığı için bu konuda bilinçliydi. Hiçbir sakıncasının olmadığını söyledi. Aksine çürük ilerler de intihap yaparsa o daha sakıncalı. Geçmiş olsun canım

Sırt ustusTE="keser84, post: 44442234, member: 430949"]Valla ben sırt ustu yatiyorum bazende sol tarafıma yatiyorum [/QUOTE]
Sırtüstü yatmak uygun değilmiş.yan yatmak gerekiyormuş.sol tarafa daha uygunmuş.Bende hiç rahat edemiyorum ama ne yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…