Sirt ustu yatmak iyi değil dediler bende sirt ustu yatiyorum geneldeValla ben sırt ustu yatiyorum bazende sol tarafıma yatiyorum
Tetanoz hangi dönemde olması gerekiyor ?Merhaba kızlar , bugün tetnoz oldum :) zaman çabuk geçiyor sanırım :) bende bazen sırt üstü yatıyorum ama geceleri sürekli dönüp duruyrumm
18 20 haftaalar arasi yapiliyo genelde bebek hareketlerini hissedince yapmayi tercih eder saglik ocaklari 20 hafta idealdir 24 haftada da 2.dozu olursun bitti gittiTetanoz hangi dönemde olması gerekiyor ?
Teşekkür ederim canı.18 20 haftaalar arasi yapiliyo genelde bebek hareketlerini hissedince yapmayi tercih eder saglik ocaklari 20 hafta idealdir 24 haftada da 2.dozu olursun bitti gitti
Maşallah canim allah nazardan sakinsin ...çok şükürTeyzoslar eve gec geldik 1.5 saat sıra bekledik doktor geç geldi ani bir ameliyatı çıkmış..kontrolümüz iyiydi bu fotodaki 578 gr 27 cm diğeride 551 gr 26 cm:)) herşey yolunda sadece öndeki bebegin plesantasi rahim ağzını kapatmis ama önemli değil dedi rahim boyu 5.8 dedi iyiyms yani.yarın da idrar ve kan tahlili yaplcak 1 ay oldu ya ondan bu fotoda kendini göstermedi kuzum ama omurga ortada :))))) doktor bana benzetti babamız biraz bozuldu hahaha
Maşallah kocaman olmuş bebişlerTeyzoslar eve gec geldik 1.5 saat sıra bekledik doktor geç geldi ani bir ameliyatı çıkmış..kontrolümüz iyiydi bu fotodaki 578 gr 27 cm diğeride 551 gr 26 cm:)) herşey yolunda sadece öndeki bebegin plesantasi rahim ağzını kapatmis ama önemli değil dedi rahim boyu 5.8 dedi iyiyms yani.yarın da idrar ve kan tahlili yaplcak 1 ay oldu ya ondan bu fotoda kendini göstermedi kuzum ama omurga ortada :))))) doktor bana benzetti babamız biraz bozuldu hahaha
Maaşallah.. Haftasıyla uyumlular çok iyi. Bende bugün gidicem inşallah benimkilerde iyidirTeyzoslar eve gec geldik 1.5 saat sıra bekledik doktor geç geldi ani bir ameliyatı çıkmış..kontrolümüz iyiydi bu fotodaki 578 gr 27 cm diğeride 551 gr 26 cm:)) herşey yolunda sadece öndeki bebegin plesantasi rahim ağzını kapatmis ama önemli değil dedi rahim boyu 5.8 dedi iyiyms yani.yarın da idrar ve kan tahlili yaplcak 1 ay oldu ya ondan bu fotoda kendini göstermedi kuzum ama omurga ortada :))))) doktor bana benzetti babamız biraz bozuldu hahaha
Teşekkürler canım:)Maşallah kocaman olmuş bebişler
Evet canım çok şükür herşey yolunda simdilik :) 1 ay sonra diğer kontrolMaaşallah.. Haftasıyla uyumlular çok iyi. Bende bugün gidicem inşallah benimkilerde iyidir
Sağol canım benim çok şükür Rabbim kucagima aldığım günleri de göstersinMaşallah canim allah nazardan sakinsin ...çok şükür
Canım ben yaptırdım ,ama cürüğü oyarken iğne kullanmadı. , doktorumun kız kardeşi de tedaviyle ikiz gebelik yaşadığı için bu konuda bilinçliydi. Hiçbir sakıncasının olmadığını söyledi. Aksine çürük ilerler de intihap yaparsa o daha sakıncalı. Geçmiş olsun canımkızlar hamile iken dolgu yaptırdınız mı tedavi gebeliği oldugu için endişeliyim sizin dr ne dedi
Hoşgeldin canımkızlar merhaba, 17+2 günlük çift yumurta ikizlerine hamileyim. Aranıza yeni katıldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?