- 19 Eylül 2015
- 49
- 45
- 3
- 45
Canım daha önce 2 gün falan geriden geliyorlardı şuan 2-3 gün önden gidiyorlar:))))keser84 canim senin bebekler son adet tarıhiyle uyumlu mu bazen sata göre daha buyuk ya da kucuk oluyolarya
Evet son adetin ilk günü canımTubbebekle hamile kalan arkadaşlar son adet tarihimizin ilk günümüzden mi hesapliyoruz.sizin doktorlarımız ne dedi
Sırtüstü yatmak uygun değilmiş.yan yatmak gerekiyormuş.sol tarafa daha uygunmuş.Bende hiç rahat edemiyorum ama ne yapalim[/QUOTE]Sırt ustusTE="keser84, post: 44442234, member: 430949"]Valla ben sırt ustu yatiyorum bazende sol tarafıma yatiyorum
Kaç haftaliksin canim ayni şekilde bende de aynisi yari uyanik modda yatiyorumgünaydın kızlar, gecelerim şimdiden uykusuz geçmeye başladı
Aynen canım benimde öyle kaç haftaliksingünaydın kızlar, gecelerim şimdiden uykusuz geçmeye başladı
ben 19.cu haftada oldum , 4 hafta sonra tekrardan olacağım=)Tetanoz hangi dönemde olması gerekiyor ?
Canim sen kontrole gittiğin zaman bebeklerin basi asabi dogrumuydu yoksa yukarıdaki ya ben bugün kontrole gittim bebek baslari asagi doğruydu Dr normal dedi ama ben tedirgin oldum yineAynen canım benimde öyle kaç haftaliksin
Canım onu sorun etme değişebiliyor o önemli değil ama ben hatırlamıyorum.benimde soldaki bebeğin plesantasi rahim tamamen kapatmış doktor sorun yok zaten sezeryan olacaksın ama yinede yat dinlen dediCanim sen kontrole gittiğin zaman bebeklerin basi asabi dogrumuydu yoksa yukarıdaki ya ben bugün kontrole gittim bebek baslari asagi doğruydu Dr normal dedi ama ben tedirgin oldum yine
O önemli değil canım.benimde başaşağı duruyorlardı. Bi önceki kontrolümde başbaşa vermişlerdi şimdi ikiside başaşağı dönmüştü. Rahim kısmında bi ölçüm yapıyor Dr. Önemli olan o. Bende baktı aynıydı yani erken doğum riskine karşı uyarırCanim sen kontrole gittiğin zaman bebeklerin basi asabi dogrumuydu yoksa yukarıdaki ya ben bugün kontrole gittim bebek baslari asagi doğruydu Dr normal dedi ama ben tedirgin oldum yine
O sorun bende d war cnım pek önemseme di bende de doktor ama kuzenim tek gebelik te bu problemi yaşadı cok buyuk bi sorun oldugnu söylúyordu tekil gebelikte problemken bizde cok mu dgl doktorlar mı ilgılenmemis bizle anlayamadm walla :)Canım onu sorun etme değişebiliyor o önemli değil ama ben hatırlamıyorum.benimde soldaki bebeğin plesantasi rahim tamamen kapatmış doktor sorun yok zaten sezeryan olacaksın ama yinede yat dinlen dedi
Sagol CanimO önemli değil canım.benimde başaşağı duruyorlardı. Bi önceki kontrolümde başbaşa vermişlerdi şimdi ikiside başaşağı dönmüştü. Rahim kısmında bi ölçüm yapıyor Dr. Önemli olan o. Bende baktı aynıydı yani erken doğum riskine karşı uyarır
Sagol canimCanım onu sorun etme değişebiliyor o önemli değil ama ben hatırlamıyorum.benimde soldaki bebeğin plesantasi rahim tamamen kapatmış doktor sorun yok zaten sezeryan olacaksın ama yinede yat dinlen dedi
canım benimde arar ara çok akıyo ama bu aralar yine var baya bende birde göbegimde felaket bir kaşıntı başladı isilik gibi olduKizlar ya son kontrolumde birinn suyu oburunden biraz az gorunuyo demisti dr simdi de bu islakliga taktim kafayi normal akinti mi yoksa amniyon sivisi mi siziyo sizlerin de akintisi cok mu boyle yarin ayrintili ultrasona gidicem dr soyler zaten ama eger suysa ne olur sonumuz canım cok sıkılıyo bu duruma
Benımde fobek delıgım acıyo kasınıyo sanırım gerılmekten bol bol yaglayıp masaj yapıyorum gobk delıgıme bu akıntı normal ozamansendede varmıs ya zaten gebelıkte akıntı artar bu normal de benım su farkı cıktıgı ıcn tedrgınlıgım varcanım benimde arar ara çok akıyo ama bu aralar yine var baya bende birde göbegimde felaket bir kaşıntı başladı isilik gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?