2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Tubbebekle hamile kalan arkadaşlar son adet tarihimizin ilk günümüzden mi hesapliyoruz.sizin doktorlarımız ne dedi

Sırt ustusTE="keser84, post: 44442234, member: 430949"]Valla ben sırt ustu yatiyorum bazende sol tarafıma yatiyorum
Sırtüstü yatmak uygun değilmiş.yan yatmak gerekiyormuş.sol tarafa daha uygunmuş.Bende hiç rahat edemiyorum ama ne yapalim[/QUOTE]
Canım tv izlerken falan sırt ustu yatıyorum çokta sorun olmaz uzun sure tmatayinca

Canim sen kontrole gittiğin zaman bebeklerin basi asabi dogrumuydu yoksa yukarıdaki ya ben bugün kontrole gittim bebek baslari asagi doğruydu Dr normal dedi ama ben tedirgin oldum yine
Canım onu sorun etme değişebiliyor o önemli değil ama ben hatırlamıyorum.benimde soldaki bebeğin plesantasi rahim tamamen kapatmış doktor sorun yok zaten sezeryan olacaksın ama yinede yat dinlen dedi

Canim sen kontrole gittiğin zaman bebeklerin basi asabi dogrumuydu yoksa yukarıdaki ya ben bugün kontrole gittim bebek baslari asagi doğruydu Dr normal dedi ama ben tedirgin oldum yine
O önemli değil canım.benimde başaşağı duruyorlardı. Bi önceki kontrolümde başbaşa vermişlerdi şimdi ikiside başaşağı dönmüştü. Rahim kısmında bi ölçüm yapıyor Dr. Önemli olan o. Bende baktı aynıydı yani erken doğum riskine karşı uyarır

Kizlar mrb nasılsınz idrar yolu enfksiynunundan cektim duzelmeye basladm derken kansızlık ciktı simdide hemoglobin 7 cok dusukmus erken dogum sebebiymş buda ilacla yukselck gbi dglmiş serum aldım bugun iki kutu uc hafta alınckmıs sizde de kansızlık warmı demir ilacını ve diger ılaclarınızı hangi saatlerde alıyorsunuz bana doktor tam bi saat wermedi magnezyum kalsiyum decavit demir hapım war 4 tane hapım ama karısık saatlerde iciyorm sizlr nasıl iciyosunuz birde tetanoz icn igne oldum bu hafta saglık ocagnda d vitamini werdi ebe uc damla ic dedi

Canım onu sorun etme değişebiliyor o önemli değil ama ben hatırlamıyorum.benimde soldaki bebeğin plesantasi rahim tamamen kapatmış doktor sorun yok zaten sezeryan olacaksın ama yinede yat dinlen dedi
O sorun bende d war cnım pek önemseme di bende de doktor ama kuzenim tek gebelik te bu problemi yaşadı cok buyuk bi sorun oldugnu söylúyordu tekil gebelikte problemken bizde cok mu dgl doktorlar mı ilgılenmemis bizle anlayamadm walla :)

Sagol Canim

Kizlar ya son kontrolumde birinn suyu oburunden biraz az gorunuyo demisti dr simdi de bu islakliga taktim kafayi normal akinti mi yoksa amniyon sivisi mi siziyo sizlerin de akintisi cok mu boyle yarin ayrintili ultrasona gidicem dr soyler zaten ama eger suysa ne olur sonumuz canım cok sıkılıyo bu duruma

canım benimde arar ara çok akıyo ama bu aralar yine var baya bende birde göbegimde felaket bir kaşıntı başladı isilik gibi oldu

canım benimde arar ara çok akıyo ama bu aralar yine var baya bende birde göbegimde felaket bir kaşıntı başladı isilik gibi oldu
Benımde fobek delıgım acıyo kasınıyo sanırım gerılmekten bol bol yaglayıp masaj yapıyorum gobk delıgıme bu akıntı normal ozamansendede varmıs ya zaten gebelıkte akıntı artar bu normal de benım su farkı cıktıgı ıcn tedrgınlıgım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…