- 19 Eylül 2015
- 49
- 45
- 3
- 45
Ayni kasinti ve sivilce gibi kirmizi kirmizi göbeğimde bazi yerler bendedecanım benimde arar ara çok akıyo ama bu aralar yine var baya bende birde göbegimde felaket bir kaşıntı başladı isilik gibi oldu
Aralarında ki kilo farkının az olmasının çok iyi olduğunu söyledi doktorum,seninki de öyle,çok güzel. tabiki dönemine gore nasıl olduklarını bilmiyorum ama sıkıntılı olsaydı söylerdi doktorun , kafana takmaKizlar kontrole gittim bebislerin biri 510 diğeri 530 szice iyimi kilolari 22+4 te gittim Dr a
Bence gayet iyi maaşallah 23. Haftada gitmişsin haala 23. Haftadasın yani haftan dolana kadar daha alırlar hızla alıyorlar. Bak aşağıdada ortalama ağırlığı yazıo uyumlu yani. Aralarındaki farkı zamanla kapatıyorlar. Benimkilerde de 20 gr fark vardı şimdi biri 513 biri 515 olmuş maaşallahKizlar kontrole gittim bebislerin biri 510 diğeri 530 szice iyimi kilolari 22+4 te gittim Dr a
Pardon 313 ve 315 grBence gayet iyi maaşallah 23. Haftada gitmişsin haala 23. Haftadasın yani haftan dolana kadar daha alırlar hızla alıyorlar. Bak aşağıdada ortalama ağırlığı yazıo uyumlu yani. Aralarındaki farkı zamanla kapatıyorlar. Benimkilerde de 20 gr fark vardı şimdi biri 513 biri 515 olmuş maaşallah
canım çok ii maşallah bende 22+5 te gtmiştm yani gecen hafta biri 551 gr diğeri 578 gr doktor bir gün bile önemli degişebilir demişti..Kizlar kontrole gittim bebislerin biri 510 diğeri 530 szice iyimi kilolari 22+4 te gittim Dr a
canım ben yarın cildiyeye gidicem bakalım ne diycek drAyni kasinti ve sivilce gibi kirmizi kirmizi göbeğimde bazi yerler bendede
Haber ver canim inş önemli birşey degildircanım ben yarın cildiyeye gidicem bakalım ne diycek dr
Canim o leke daha sonra kayboluyor diye duymuştum seninkide kaybolur insKızlar bugu ayrıntılı ultrasonumuz vardı hersey iyi güzel gelişimleri de iyi kızım 370 oglum380 gr ancak ikisinndr kalbinde hiperekojen fokus gordu beyaz leke parlak nokta diim yani kirecleme gibi bisey davn sendromunda belırtecmıs ama tek basına bı anlamı yok dedı yanı amnıyosentez falan onermedı ama yinede tedirgn olmama yetti inşallah saglıkla dunyaya gelır bebişlerim sizlerde oldumu bu durum
İnşallh ama buralarda duymadım da benm gıbı olan yakınlarda inşallh duzelır canımCanim o leke daha sonra kayboluyor diye duymuştum seninkide kaybolur ins
Canım benımkilerde de kalplerinde beyaz paırltı gordu ama onemswmedı dr ilerde yok olur dedi inşallh bebeklerimizi saglıkla alırız kucaklarımızaKıxlar merhaba, dün detaylım vardı. b,r bebekte bagırsak kalp ve beyınce parıltı gördü , zamanla yokta olabilir dedi ama yınede uzuldum bıraaz doktor takıp edecekmıs
Banada yok olabilir dedi ama istersen kan testini 2 bin liraya yaparız dedi , demeside hiç hoşuma gitmedi. ikisinin gelişimleri aynı ve güzel sadece tekşinde böyle bir şey gördü ve kalp beyin ve bagırsak olunca geçebilirde dedi üçünün olması benı rıske dusurdu dedı baska bır doktorada goruncem zamanla ınsallah yokk olur robot gibi adam zaten soru sorulmuorCanım benımkilerde de kalplerinde beyaz paırltı gordu ama onemswmedı dr ilerde yok olur dedi inşallh bebeklerimizi saglıkla alırız kucaklarımıza
İnş kaybolur canimm bol bol dua etKızlar ne dersiniz zamanla kaybolurmu içim kötü
Kötü şeyler düşünüp bebişleri sıkıntıya atma canım. Ultrason cihazından kaynaklı bi sorun olabilir bence başka bi doktora daha görün. Şu an özele gidiyorsan birde devlet hastanesine git baksınlar parada almıyorlar. Ben özele gidiyorum ama doktorum bi sonraki randevuyu çok geç tarihe verince bazen dayanamayıp devlete gidiyorum rahatlıyorum. İnşallah kötü bişey yoktur.Kızlar ne dersiniz zamanla kaybolurmu içim kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?