2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Canım çok geçmiş olsun bende idrar yolu enfeksiyonnda antibiyotik kullanmistim doktorun sakınca görmediyse kullan.bol bol nane limon tüket

Canım ablamin bebeğinde öyle demişlerdi sonra normale dönüyor şuan gayet sağlıklı.

Canım ablamin bebeğinde öyle demişlerdi sonra normale dönüyor şuan gayet sağlıklı.
İnşallah inşallah kardeşi gibi oda sağlıcaklı olur ve geçerrr bende buna inanıyorummm halk dilinde üfürük deniliyormuş ve geçiyormuş inşallah geçer bolca dua ediyorummm

Allah razı olsun çok sağol, genelde geçen bir şey diye okuyorum bende internette , kafa tasları herşeyleri iyi çünkü hatta tarama testinde risk bile çıkmadı. doktorlar çok acımasız içini huzursuz ediyor insanların 2 bin ver kan yapalım deyip geçiyor, bende inanıyorum Allahın izniyle geçecek önemli olan burun ense ve kafa tası oda normalden iyi

Çoğu Dr para koparmak için yapıyor sen başka dra git canm daha garanti olur

Kızlar ne dersiniz zamanla kaybolurmu içim kötü
Daha geçengün bir tanıdığım bundan bahsetmişti ,ama doktor zamanla kaybolur demiş ve kaybolmuş sıkıntı yapma. Ama gene de içinin rahat etmesi için başka bir doktorla daha görüş canım

19 haftalık oldum uyku problemi yaşıyorum fazlasıyla magnezyum da kullanmama ragmen bacak ağrılarım da çok oluyor
Baca ağrıları dediğiniz kramp mı? ben günde en az 1 tane muz yiyordum iyi geliyordu kramp falan fazla olmamıştı tavsiye ederim doğal magnezyum

Baca ağrıları dediğiniz kramp mı? ben günde en az 1 tane muz yiyordum iyi geliyordu kramp falan fazla olmamıştı tavsiye ederim
kramp gibi değil çok ayakta kalırsın da nasıl bacakların ağırır ya o şekilde bazen yatarken dönemiyorum bile sağa sola

kramp gibi değil çok ayakta kalırsın da nasıl bacakların ağırır ya o şekilde bazen yatarken dönemiyorum bile sağa sola
Anladım ama o da bir çeşit kasla alakalı durum,beslenme çok önemli,nasıl besleniyorsun canım doktor bir liste verdi mi?

Daha geçengün bir tanıdığım bundan bahsetmişti ,ama doktor zamanla kaybolur demiş ve kaybolmuş sıkıntı yapma. Ama gene de içinin rahat etmesi için başka bir doktorla daha görüş canım
Allah razı olsun çok sağol , evet başka bir doktorada görüneceğim. her gece Yasin okuyorum tesbih çekiyorum Allahım geçmesini nasip etsinnn

Allah razı olsun çok sağol , evet başka bir doktorada görüneceğim. her gece Yasin okuyorum tesbih çekiyorum Allahım geçmesini nasip etsinnn
Çok geçmiş olsun,bende çok duydum böyle şeyler ama ya anne karnındayken yada doğduktan sonra olsa bile geçiyormuş içini ferah tut...Dua her şeyin ilacı...

Çok geçmiş olsun,bende çok duydum böyle şeyler ama ya anne karnındayken yada doğduktan sonra olsa bile geçiyormuş içini ferah tut...Dua her şeyin ilacı...
Bende okudum evet sizinde desteğiniz ile içim az da olsa rahatladı . doktorlar çok fena duygusal bakmıyorlar sadece para kazanmak ıcın sunu yapalım bunu dıyorlar anlamış değilim,ben kendim okuyup öğrenip geçebilirmiş diye kendimi teselli ediyorum ama tek doktorda takılı kalmıcam. Allah razı olsun cevaplarınızdan helal edin

Helal olsun canım ne demek Rabbim heresin meleklerine sağlık sıhhat versin inşallah.... Hiç bir doktora kesin anlamda güvenme,birinin dediğini diğeri tam tersini söylüyor,dediğin gibi her şey para olmuş vicdan yok kimsede...sen bir kaç doktora daha git göreceksin küçük meleklerin sapa sağlam:) hem içine sinen bir doktor bulursun kafan rahat olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…