Canım çok geçmiş olsun bende idrar yolu enfeksiyonnda antibiyotik kullanmistim doktorun sakınca görmediyse kullan.bol bol nane limon tüketKizlar gunaydinn grip oldum dun çok ateşin verdi Dr gittik kanda enfeksiyon cikti lorgopen verdi hamilelikte kullanan varmi antibiyotik kan değerim de düşük dikti feramat kullanıyorum aslında siz hangi ilaclari kullanıyorsunuz
Canım ablamin bebeğinde öyle demişlerdi sonra normale dönüyor şuan gayet sağlıklı.Kızlar bugu ayrıntılı ultrasonumuz vardı hersey iyi güzel gelişimleri de iyi kızım 370 oglum380 gr ancak ikisinndr kalbinde hiperekojen fokus gordu beyaz leke parlak nokta diim yani kirecleme gibi bisey davn sendromunda belırtecmıs ama tek basına bı anlamı yok dedı yanı amnıyosentez falan onermedı ama yinede tedirgn olmama yetti inşallah saglıkla dunyaya gelır bebişlerim sizlerde oldumu bu durum
İnşallah inşallah kardeşi gibi oda sağlıcaklı olur ve geçerrr bende buna inanıyorummm halk dilinde üfürük deniliyormuş ve geçiyormuş inşallah geçer bolca dua ediyorummmCanım ablamin bebeğinde öyle demişlerdi sonra normale dönüyor şuan gayet sağlıklı.
Allah razı olsun çok sağol, genelde geçen bir şey diye okuyorum bende internette , kafa tasları herşeyleri iyi çünkü hatta tarama testinde risk bile çıkmadı. doktorlar çok acımasız içini huzursuz ediyor insanların 2 bin ver kan yapalım deyip geçiyor, bende inanıyorum Allahın izniyle geçecek önemli olan burun ense ve kafa tası oda normalden iyiKötü şeyler düşünüp bebişleri sıkıntıya atma canım. Ultrason cihazından kaynaklı bi sorun olabilir bence başka bi doktora daha görün. Şu an özele gidiyorsan birde devlet hastanesine git baksınlar parada almıyorlar. Ben özele gidiyorum ama doktorum bi sonraki randevuyu çok geç tarihe verince bazen dayanamayıp devlete gidiyorum rahatlıyorum. İnşallah kötü bişey yoktur.
Sağol canim TSK ederimCanım çok geçmiş olsun bende idrar yolu enfeksiyonnda antibiyotik kullanmistim doktorun sakınca görmediyse kullan.bol bol nane limon tüket
Hangi antibiyotiği kullandin sen canimCanım çok geçmiş olsun bende idrar yolu enfeksiyonnda antibiyotik kullanmistim doktorun sakınca görmediyse kullan.bol bol nane limon tüket
Çoğu Dr para koparmak için yapıyor sen başka dra git canm daha garanti olurAllah razı olsun çok sağol, genelde geçen bir şey diye okuyorum bende internette , kafa tasları herşeyleri iyi çünkü hatta tarama testinde risk bile çıkmadı. doktorlar çok acımasız içini huzursuz ediyor insanların 2 bin ver kan yapalım deyip geçiyor, bende inanıyorum Allahın izniyle geçecek önemli olan burun ense ve kafa tası oda normalden iyi
infex diye bi antibiyotik canımHangi antibiyotiği kullandin sen canim
Daha geçengün bir tanıdığım bundan bahsetmişti ,ama doktor zamanla kaybolur demiş ve kaybolmuş sıkıntı yapma. Ama gene de içinin rahat etmesi için başka bir doktorla daha görüş canımKızlar ne dersiniz zamanla kaybolurmu içim kötü
19 haftalık oldum uyku problemi yaşıyorum fazlasıyla magnezyum da kullanmama ragmen bacak ağrılarım da çok oluyorKaç haftaliksin canim ayni şekilde bende de aynisi yari uyanik modda yatiyorum
Baca ağrıları dediğiniz kramp mı? ben günde en az 1 tane muz yiyordum iyi geliyordu kramp falan fazla olmamıştı tavsiye ederim doğal magnezyum19 haftalık oldum uyku problemi yaşıyorum fazlasıyla magnezyum da kullanmama ragmen bacak ağrılarım da çok oluyor
kramp gibi değil çok ayakta kalırsın da nasıl bacakların ağırır ya o şekilde bazen yatarken dönemiyorum bile sağa solaBaca ağrıları dediğiniz kramp mı? ben günde en az 1 tane muz yiyordum iyi geliyordu kramp falan fazla olmamıştı tavsiye ederim
Anladım ama o da bir çeşit kasla alakalı durum,beslenme çok önemli,nasıl besleniyorsun canım doktor bir liste verdi mi?kramp gibi değil çok ayakta kalırsın da nasıl bacakların ağırır ya o şekilde bazen yatarken dönemiyorum bile sağa sola
evet bir besin listesi verdi ama mide bulantılarım hala devam ettiği için çok da uyduğum söylenemezAnladım ama o da bir çeşit kasla alakalı durum,beslenme çok önemli,nasıl besleniyorsun canım doktor bir liste verdi mi?
Anladım,mide bulantısı zor umarım geçer biran önce...evet bir besin listesi verdi ama mide bulantılarım hala devam ettiği için çok da uyduğum söylenemez
Allah razı olsun çok sağol , evet başka bir doktorada görüneceğim. her gece Yasin okuyorum tesbih çekiyorum Allahım geçmesini nasip etsinnnDaha geçengün bir tanıdığım bundan bahsetmişti ,ama doktor zamanla kaybolur demiş ve kaybolmuş sıkıntı yapma. Ama gene de içinin rahat etmesi için başka bir doktorla daha görüş canım
Çok geçmiş olsun,bende çok duydum böyle şeyler ama ya anne karnındayken yada doğduktan sonra olsa bile geçiyormuş içini ferah tut...Dua her şeyin ilacı...Allah razı olsun çok sağol , evet başka bir doktorada görüneceğim. her gece Yasin okuyorum tesbih çekiyorum Allahım geçmesini nasip etsinnn
Bende okudum evet sizinde desteğiniz ile içim az da olsa rahatladı . doktorlar çok fena duygusal bakmıyorlar sadece para kazanmak ıcın sunu yapalım bunu dıyorlar anlamış değilim,ben kendim okuyup öğrenip geçebilirmiş diye kendimi teselli ediyorum ama tek doktorda takılı kalmıcam. Allah razı olsun cevaplarınızdan helal edinÇok geçmiş olsun,bende çok duydum böyle şeyler ama ya anne karnındayken yada doğduktan sonra olsa bile geçiyormuş içini ferah tut...Dua her şeyin ilacı...
Helal olsun canım ne demek Rabbim heresin meleklerine sağlık sıhhat versin inşallah.... Hiç bir doktora kesin anlamda güvenme,birinin dediğini diğeri tam tersini söylüyor,dediğin gibi her şey para olmuş vicdan yok kimsede...sen bir kaç doktora daha git göreceksin küçük meleklerin sapa sağlam:) hem içine sinen bir doktor bulursun kafan rahat olur...Bende okudum evet sizinde desteğiniz ile içim az da olsa rahatladı . doktorlar çok fena duygusal bakmıyorlar sadece para kazanmak ıcın sunu yapalım bunu dıyorlar anlamış değilim,ben kendim okuyup öğrenip geçebilirmiş diye kendimi teselli ediyorum ama tek doktorda takılı kalmıcam. Allah razı olsun cevaplarınızdan helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?