- 24 Eylül 2014
- 257
- 97
- 298
Haftaya Cuma aldım randevu o zamana kadar bol bol duaya devaö inşallah :) her iksiinin de gelişimi çok çok iyiken birinde böyle bir şey görmesi ben inanmıyorum Allaha emanetler ve iyi olacaklar inşalalh.. çok sağol desteğin için Allah bizleri evlatlarımız ile sınamasın, sağlıcakla doğurmamızı nasip etsin :) Cuma gününde içim dah da rahatladı Allah razı olsun :)Helal olsun canım ne demek Rabbim heresin meleklerine sağlık sıhhat versin inşallah.... Hiç bir doktora kesin anlamda güvenme,birinin dediğini diğeri tam tersini söylüyor,dediğin gibi her şey para olmuş vicdan yok kimsede...sen bir kaç doktora daha git göreceksin küçük meleklerin sapa sağlam:) hem içine sinen bir doktor bulursun kafan rahat olur...
Ah evet ya benim de. Sabahı zor ediyorum ,habire kalkıp evde dolanıyorum.19 haftalık oldum uyku problemi yaşıyorum fazlasıyla magnezyum da kullanmama ragmen bacak ağrılarım da çok oluyor
Amin inşallah,cümlemizden Allah razı olsun...Haftaya Cuma aldım randevu o zamana kadar bol bol duaya devaö inşallah :) her iksiinin de gelişimi çok çok iyiken birinde böyle bir şey görmesi ben inanmıyorum Allaha emanetler ve iyi olacaklar inşalalh.. çok sağol desteğin için Allah bizleri evlatlarımız ile sınamasın, sağlıcakla doğurmamızı nasip etsin :) Cuma gününde içim dah da rahatladı Allah razı olsun :)
başını sıcak tut burun tıkanıklığı için mesela bere tak yat pekmez ile karabiberi bi taşım kaynat bi tatlıı kaşıgı iç öksürek içinArkadaşlar gunaydin..bende bu aralar zorlanıyorum.önce grip oldum.o geçti.öksürük kaldi nefes alamıyorum burnum tıkalı.geceleri uyuyamiyorum.tavsiyesi olan varmi.Allah yardimcimiz olsun
Geçmiş olsun canm çok şükür ben haala yakalanmadım ve bunda hergün portakal mandalina yememin faydası olduğunu düşünüyorum.ayrıca bende geceleri nefes almakta zorlanıyordum artık hergün yemeklerin yanında tere yiyorum çok iyi geliyor.yediğin anda farkediyosun kesinlikle tavsiye ederimArkadaşlar gunaydin..bende bu aralar zorlanıyorum.önce grip oldum.o geçti.öksürük kaldi nefes alamıyorum burnum tıkalı.geceleri uyuyamiyorum.tavsiyesi olan varmi.Allah yardimcimiz olsun
İKİZLERDE İKİLİ TEST PEK YAPILMIOR SADECE ULTRASONLA BURUN ENSE ÖLÇÜMÜ YAPILIYOR NORMAL ULTRASONLA ÖLÇÜLDÜ BENİM Kİ RENKLİ FALAN DEGİLDİMerhaba arkadaşkar hepinizin bebişleri hayırlı olsun bende ikiz annesi olacağım inş 10 haftadayız şuan doktorum iki hafta sonrq ikili test yaptırman lazım dedi bı testler 12.14 haftalar arası oluyormuş hastane renkli ultrasyonlq ölçüm yapıyormuş ve kan alıyormuş sizler ne kadara yaptırdınızmerak ettim . Yaptıranlar var mı acaba
Ben muayene ücreti dahil toplamda 300 tl vermiştimMerhaba arkadaşkar hepinizin bebişleri hayırlı olsun bende ikiz annesi olacağım inş 10 haftadayız şuan doktorum iki hafta sonrq ikili test yaptırman lazım dedi bı testler 12.14 haftalar arası oluyormuş hastane renkli ultrasyonlq ölçüm yapıyormuş ve kan alıyormuş sizler ne kadara yaptırdınızmerak ettim . Yaptıranlar var mı acaba
allah kolaylık versim cnm ev taşıma sıkıntılı aman dikkat et yorma bile kendiniKızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamislik:) umarım herkesin keyfi yerindedir hasta olanlara çok çok geçmiş olsun aman dikkat edin bol bol c vitamini alin dışarı mecbur kalmadıkça çıkmayın malum salgın var bizde ev araştırıyorduk kaç zamandır kv yakin oldun diye nihayet bulduk 1 aya kadar tasincaz inşallah genişler için sırf :)
Sağol cnm esim ben herşeyi halletcem dedi zaten riskli bir döneme girdik dahada dikkat ederim sen nasılsın bebislerin nasilallah kolaylık versim cnm ev taşıma sıkıntılı aman dikkat et yorma bile kendini
300 tl çok iyi vermişsiniz hem ultrasyonda incelendi hemde kan mı verdin canım cevap için sagolBen
Ben muayene ücreti dahil toplamda 300 tl vermiştim
Ewet canm her ikiside.kanda da bakıldı ultrasonda da. SGK varsa bu fiyat yoksa fazla alabilirler tabii hastaneye göre de değişiyor. Ben özel araştırma hastanesinde yaptırdım300 tl çok iyi vermişsiniz hem ultrasyonda incelendi hemde kan mı verdin canım cevap için sagol
Cevap için sagol canım istanbuldaysan hangi hastanede yaptırdın acaba çok sordum kusura bakmaEwet canm her ikiside.kanda da bakıldı ultrasonda da. SGK varsa bu fiyat yoksa fazla alabilirler tabii hastaneye göre de değişiyor. Ben özel araştırma hastanesinde yaptırdım
Önemli değil canm sorabilirsin ama istanbul dışı maalesef. Başkent hastanesiCevap için sagol canım istanbuldaysan hangi hastanede yaptırdın acaba çok sordum kusura bakma
İYİYİM CNM BEN DE FIRSA BULDUKÇA YATIORUM SEN DE ÖYLE YAP FAZLA OTURMKTA RAHME BASKI YAPARMIŞ B ARA BİRAZ BATMA ŞİKAYETİM VAR KARNIMA KILLI BİRŞEY BATIOR DR GİDİNCE SORACAĞIMSağol cnm esim ben herşeyi halletcem dedi zaten riskli bir döneme girdik dahada dikkat ederim sen nasılsın bebislerin nasil
Canım ben devlet kadın doğum hastanesinde ücretsiz yaptırdım . Benim ikili test sonucu sıkıntılı çıktı. Daha sonra özelde ki doktorum ,kendisinin ikizleri var ve aynı durumu yaşamış,Ankarada ayrıntılı ultro son yapan bir doktoru önerdi. Ankara'da ki doktor ,ikili tarama nın % 5 yanıldığını. , İkizlerde bu oranın daha fazla olduğunu ,hatta aynı gün farklı yerlerde yaptırsan hepsinde farklı sonuçlar çıkabileceğini söyledi. Yani kısacası hiç ikili test yaptırıp kafanı bulandırma derim ... mümkünse ayrıntılı ultrason yaptır benceMerhaba arkadaşkar hepinizin bebişleri hayırlı olsun bende ikiz annesi olacağım inş 10 haftadayız şuan doktorum iki hafta sonrq ikili test yaptırman lazım dedi bı testler 12.14 haftalar arası oluyormuş hastane renkli ultrasyonlq ölçüm yapıyormuş ve kan alıyormuş sizler ne kadara yaptırdınızmerak ettim . Yaptıranlar var mı acaba
cevap için sagol canımÖnemli değil canm sorabilirsin ama istanbul dışı maalesef. Başkent hastanesi
cevap için çok teşekkür ederim canım evet bende çoğu yerde okudum yanıltıcı olabildiğini bende yaptırmayı düşünmüyorum ayrıntılı ultrasyon olabilir hakkımızda hayırlsı olsun :))Canım ben devlet kadın doğum hastanesinde ücretsiz yaptırdım . Benim ikili test sonucu sıkıntılı çıktı. Daha sonra özelde ki doktorum ,kendisinin ikizleri var ve aynı durumu yaşamış,Ankarada ayrıntılı ultro son yapan bir doktoru önerdi. Ankara'da ki doktor ,ikili tarama nın % 5 yanıldığını. , İkizlerde bu oranın daha fazla olduğunu ,hatta aynı gün farklı yerlerde yaptırsan hepsinde farklı sonuçlar çıkabileceğini söyledi. Yani kısacası hiç ikili test yaptırıp kafanı bulandırma derim ... mümkünse ayrıntılı ultrason yaptır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?