Geçmiş olsun canım ,haklısın bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Bana da hem işe gidebilirsindiyor ,hem de 15 dakika bile yürüme , sen ikiz gebesin diyor . Kafasına esen söyleyip kafamızı karıştırıyorlarKızlar ya canım sıkıldı bıraz seker yuklemesı yaptrdım 50 gr 177 cıktı yuksek yanı 100 gr tekrarlanıcak dedı drum ama hiç anlamıyorum seker tuz kullanmıyorum tatlı cikolata da yemesem aklıma gelmez ne yapmam gerek daha ya diyetisyene git gunde yarım saat yuruyus yap dedı yorulmak iş yapmak yok hatta işe bile bi hafta gdiyorm bi hafta gtmiyorum ama sımdıde yuru diyor kafam allak bullak
Vallahi şaşırdım cmrt kadar dikkat edicem yani pirinc pilavı makarna kızartma falan da cok yemiyoum kepek yda cavdr ekmegı yıyorum light yogurt yıyorum 3 lt yakın su içiyorum hergun yumrta bile yemiyorum kırmızı ette yemem sadece arada kofte haftada en az bı gun balık yıyorum salata yıyorum bol bol eksılı bi meyve tuketrdım bolca artık meyve yı de yemicem yuruyus bandı var 30 dk yururum elimden de baska bişey gelmez daha ne yapayım inşallh insulin falan kullanmam gerekmez cok uzgunum yaGeçmiş olsun canım ,haklısın bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Bana da hem işe gidebilirsindiyor ,hem de 15 dakika bile yürüme , sen ikiz gebesin diyor . Kafasına esen söyleyip kafamızı karıştırıyorlar
Nekadar sağlıklı besleniyormuşsun ,bünye yapıyor demekki. Benim ünisilini yüksek bir öğrencim vardı,diyetine uymadığı ya da üzüldüğü zaman yükseliyordu. , soda içiriyordum ona doktorunun tavsiyesiyle ,şekeri düzenliyormuş ,araştır bi istersenVallahi şaşırdım cmrt kadar dikkat edicem yani pirinc pilavı makarna kızartma falan da cok yemiyoum kepek yda cavdr ekmegı yıyorum light yogurt yıyorum 3 lt yakın su içiyorum hergun yumrta bile yemiyorum kırmızı ette yemem sadece arada kofte haftada en az bı gun balık yıyorum salata yıyorum bol bol eksılı bi meyve tuketrdım bolca artık meyve yı de yemicem yuruyus bandı var 30 dk yururum elimden de baska bişey gelmez daha ne yapayım inşallh insulin falan kullanmam gerekmez cok uzgunum ya
Geçmiş olsun cnm inşallah geçer, sadece dikkat etmekle bitmiyor ailede varsa şeker hastası yansıyabiliyor ama sakın stres yapma daha çok yükselir sen yine beslenmene dikkat et sonra seyrine bırak, birde bol dua et merak etme Allah'ım korur melekleri...Vallahi şaşırdım cmrt kadar dikkat edicem yani pirinc pilavı makarna kızartma falan da cok yemiyoum kepek yda cavdr ekmegı yıyorum light yogurt yıyorum 3 lt yakın su içiyorum hergun yumrta bile yemiyorum kırmızı ette yemem sadece arada kofte haftada en az bı gun balık yıyorum salata yıyorum bol bol eksılı bi meyve tuketrdım bolca artık meyve yı de yemicem yuruyus bandı var 30 dk yururum elimden de baska bişey gelmez daha ne yapayım inşallh insulin falan kullanmam gerekmez cok uzgunum ya
Tesekkur ederım canım pko var. Bende ve annem de seker hast var insulin kullanmıyo hap kullanıyo sadece ama genetik işte sanırım kotu miras aldm annemden napalım demek dikkat etmesem şimdie kadar şeker hast oldum zatenNekadar sağlıklı besleniyormuşsun ,bünye yapıyor demekki. Benim ünisilini yüksek bir öğrencim vardı,diyetine uymadığı ya da üzüldüğü zaman yükseliyordu. , soda içiriyordum ona doktorunun tavsiyesiyle ,şekeri düzenliyormuş ,araştır bi istersen
Sagol canım inşallh dediğim gibi zaten elimden geleni yapıyorum ne yapalım aynen genetik ve pko im ben bakalm meyveyı de keselım yuruyelim inşallh toparlarım da 50 gr i zor içtim 100 gr sekerı nasıl içiçem onu dusunuyorum sadeceGeçmiş olsun cnm inşallah geçer, sadece dikkat etmekle bitmiyor ailede varsa şeker hastası yansıyabiliyor ama sakın stres yapma daha çok yükselir sen yine beslenmene dikkat et sonra seyrine bırak, birde bol dua et merak etme Allah'ım korur melekleri...
Hayırlısı olsun cnm,iyi düşün iyi olsun...Sagol canım inşallh dediğim gibi zaten elimden geleni yapıyorum ne yapalım aynen genetik ve pko im ben bakalm meyveyı de keselım yuruyelim inşallh toparlarım da 50 gr i zor içtim 100 gr sekerı nasıl içiçem onu dusunuyorum sadece
Merhaba, bende 23 haftalik hamileyim İkizlere cnm. 20. haftada detaylı ultrasonda bebeklerin suyu fazla dendi,sebep olarakta çok mu meyve tuketiyorsun diye sordu Dr direkt. Bende günde elma muz portakal mandalina falan hepsinden birer tane yiyordum ama tatlı ya da şeker duskunlugum yoktu. Sonuç olarak o haftadan beri dikkat ediyorum şeker tuketmiyorum, meyveyi bile yeme dedi dr. Ama geçen haftaki kontrolde hala suları sınırdaydi. Yarin 75 gr şeker testi yaptiracagim, dr kesin şeker var dedi yarın kesinlesecek. Nacizane tavsiyem sen de bebeklerin kesedeki suyunu olctur cnmKızlar ya canım sıkıldı bıraz seker yuklemesı yaptrdım 50 gr 177 cıktı yuksek yanı 100 gr tekrarlanıcak dedı drum ama hiç anlamıyorum seker tuz kullanmıyorum tatlı cikolata da yemesem aklıma gelmez ne yapmam gerek daha ya diyetisyene git gunde yarım saat yuruyus yap dedı yorulmak iş yapmak yok hatta işe bile bi hafta gdiyorm bi hafta gtmiyorum ama sımdıde yuru diyor kafam allak bullak
Bende okudum onu canım ama benım aksıne bebişlerimin birinn suyu dığerıne gore az bile cıktı ama dr yetrli dedi idare eder bende şimdi meyve ye dikkat edicem bide ögunlerimi arttırıcam inşallh sennde tahlılın normal cıkar bebişlerimizi saglıkla alırız kucaklarımızaMerhaba, bende 23 haftalik hamileyim İkizlere cnm. 20. haftada detaylı ultrasonda bebeklerin suyu fazla dendi,sebep olarakta çok mu meyve tuketiyorsun diye sordu Dr direkt. Bende günde elma muz portakal mandalina falan hepsinden birer tane yiyordum ama tatlı ya da şeker duskunlugum yoktu. Sonuç olarak o haftadan beri dikkat ediyorum şeker tuketmiyorum, meyveyi bile yeme dedi dr. Ama geçen haftaki kontrolde hala suları sınırdaydi. Yarin 75 gr şeker testi yaptiracagim, dr kesin şeker var dedi yarın kesinlesecek. Nacizane tavsiyem sen de bebeklerin kesedeki suyunu olctur cnm
Kızım 470 oglum 480 gr cıktı bugunbebişlerinizin gr ları
nasıl
En son 22. haftada bakıldığında kızım 635 gr,oğlum 597 gr çıkmıştı cnmbebişlerinizin gr ları
nasıl
maşallah sen ne yiyorsun böyleEn son 22. haftada bakıldığında kızım 635 gr,oğlum 597 gr çıkmıştı cnm
:) Valla her gün pekmez ve meyve yiyordum ama bebeklerin suyu fazla çıkınca şeker nedeniyle bıraktım, sağlıksız olan hiçbir şeyi tuketmiyorum. Her gün en az 1 haşlanmış yumurta ve sabah aç karnına 1 bardak süt içiyorum. Annem çiftlikte çalışıyor, bende yanında kalıyorum, yediğim içtiğim her şey doğal yanimaşallah sen ne yiyorsun böyle
erkek olsaydı benimkiler emirhan ve eymen düşünürdümArkadaslar merhaba bende 19 haftalık hamişim ikiz oğluşlarim olcak Rabbim basip ederse inş. İsim bakıyoruz şimdi sizede sorayim dedim :)
Seninkiler nekadar canmmaşallah sen ne yiyorsun böyle
Canim bende saliVallahi şaşırdım cmrt kadar dikkat edicem yani pirinc pilavı makarna kızartma falan da cok yemiyoum kepek yda cavdr ekmegı yıyorum light yogurt yıyorum 3 lt yakın su içiyorum hergun yumrta bile yemiyorum kırmızı ette yemem sadece arada kofte haftada en az bı gun balık yıyorum salata yıyorum bol bol eksılı bi meyve tuketrdım bolca artık meyve yı de yemicem yuruyus bandı var 30 dk yururum elimden de baska bişey gelmez daha ne yapayım inşallh insulin falan kullanmam gerekmez cok uzgunum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?