2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Hayırlı cuma lar arkadaşlar.hepimiz çok istediğimiz evlatlara kavuşmak için gün sayiyoruz.bende salı şeker yüklemesi yaptirdim.Hafif yüksek çıktı.doktorum ikizlerde olur dedi.bende bak pekmez çok tuketirdim.kansızlık var diye şimdi azalticam.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hayırlı cumalar..hepimiz sağsalim kavuşuruz inşallah evlatlarımıza.

Benimkiler kız ve isim bir türlü bulamadım . Belki birini Begüm koyabilir im. Benzer isim koyma taraftarı değilim ,insanlar isimlerini karıştırırlar diye düşünüyorum.

Benimkiler kız ve isim bir türlü bulamadım . Belki birini Begüm koyabilir im. Benzer isim koyma taraftarı değilim ,insanlar isimlerini karıştırırlar diye düşünüyorum.
Benimkilerde kız canm bende birine begüm düşünüyorum hep bu ismi koymak istemiştim :)

İyi geceler herkese :) bu grubu yeni farkettim aynı dönemdekilerin toplanması çok güzel olmuş :) benim de normal bi hamilelik olsa mayıs olacaktı ama ikiz gebelik olduğu için nisanda bekliyoruz bebeklerimizi :)

İyi geceler herkese :) bu grubu yeni farkettim aynı dönemdekilerin toplanması çok güzel olmuş :) benim de normal bi hamilelik olsa mayıs olacaktı ama ikiz gebelik olduğu için nisanda bekliyoruz bebeklerimizi :)
Hoşgeldin canım aramıza çoğumuz mayis görünümlü nisan annesi olcan inşallah hayırlısıyla gelir yavrularımız:)

Kızlar hepinize günaydın gecen gece kasiklarimda belimde ağrılar oldu çok korktum dun sabah aradım doktorumu hemen gel defi gittim herşey yolunda bu haftalarda rahim dahada büyüyüp göbeğin üzerine çıktı o yüzden bu tarz ağrılar normal dedi birde idrar tahlili yapalım ondanda olabilir dedi ve yine enfeksiyon çıktı bu gece bu ilaç içtim şuan rahatım ama çok korktum

Hoşgeldin ,benimkiler de haziran görünümlü Mayıs bebekleri olacaklar .

Geçmiş olsun canım benim gecelerim çok zor geçiyor.sağa sola dönerken neler çekiyorum birde gündüzden çok yorulmuşsam her yerim tutuluyor

belli olmaz o cnm ya kendini yorma fırsat buldukça yat 38 haftalık ıkızleri biliorum ben normalde zaten 40 haftalık nadir oluyor aallah hayırlı dogumlar versin

Geçmiş olsun canım benim gecelerim çok zor geçiyor.sağa sola dönerken neler çekiyorum birde gündüzden çok yorulmuşsam her yerim tutuluyor
dr panik yaptırmış kasık agrısı olur bel agrısı olur akıntın varsa o da kasık agrısı yaparmış aşagı dogru çekiliyor gib olurmuş bir de ben de batma oluyordu enfeksiyon kaynaklıymış aklınızda bulunsun

Kızlar ihtiyacı olan varsa lansinoh süt sagma makinesini temmuzda aldım eylülde dopurdum işe baslamadan buzluğa sagıp stoklarım diye fakat bi sebepten sütüm kesildi çabuk kullanamadım doğru dürüst elektrikli tekli 210 a almıştım 100tl ye satıyorum
bi lansinoh göğüsıcu catlak kremi hiç açmadım paketi ebebekten onu da yanında göndericem ..özelden mesaj atar isteyen varsa
faturası garantisini var

bebek arabası ne marka düşünüyorsunuz araştırmaya başladınız mı

Biz odalarına çilekten 2 buyuyen besik 1 uclu dolap aldık 4 bin lira besikler cok guzel yatagıda buyuk ergenlge kadar kullanablrler birde sallanan daha uygun bi beşik aldık yatak newresim dahl 470 tl onuda bizm yatak odasına koycz bi muddet yan yana yatak odamda yatrcm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…