- 19 Eylül 2015
- 49
- 45
- 3
- 45
Hayırlı cumalar..hepimiz sağsalim kavuşuruz inşallah evlatlarımıza.Hayırlı cuma lar arkadaşlar.hepimiz çok istediğimiz evlatlara kavuşmak için gün sayiyoruz.bende salı şeker yüklemesi yaptirdim.Hafif yüksek çıktı.doktorum ikizlerde olur dedi.bende bak pekmez çok tuketirdim.kansızlık var diye şimdi azalticam.Allah hepimizin yardımcısı olsun
400 350 gidior bakalımSeninkiler nekadar canm
evet kızEymen i bende düşünüyorum sizinkiler kiz mi :)
Benim bi kızım bi oglum olcak kısmetse ama isim konusunda cok karrsızım uyumlu olsun ve tek isim istiyorum iki isim koymayı dusunmuyorumEymen i bende düşünüyorum sizinkiler kiz mi :)
Benimkilerde kız canm bende birine begüm düşünüyorum hep bu ismi koymak istemiştim :)Benimkiler kız ve isim bir türlü bulamadım . Belki birini Begüm koyabilir im. Benzer isim koyma taraftarı değilim ,insanlar isimlerini karıştırırlar diye düşünüyorum.
Hoşgeldin canım aramıza çoğumuz mayis görünümlü nisan annesi olcan inşallah hayırlısıyla gelir yavrularımız:)İyi geceler herkese :) bu grubu yeni farkettim aynı dönemdekilerin toplanması çok güzel olmuş :) benim de normal bi hamilelik olsa mayıs olacaktı ama ikiz gebelik olduğu için nisanda bekliyoruz bebeklerimizi :)
Hoşgeldin ,benimkiler de haziran görünümlü Mayıs bebekleri olacaklar .İyi geceler herkese :) bu grubu yeni farkettim aynı dönemdekilerin toplanması çok güzel olmuş :) benim de normal bi hamilelik olsa mayıs olacaktı ama ikiz gebelik olduğu için nisanda bekliyoruz bebeklerimizi :)
Begümün isim analizi çok güzel ve öztürkçe bir isimBenimkilerde kız canm bende birine begüm düşünüyorum hep bu ismi koymak istemiştim :)
Evet bakalım babası da beğenecek miBegümün isim analizi çok güzel ve öztürkçe bir isim
Geçmiş olsun canım benim gecelerim çok zor geçiyor.sağa sola dönerken neler çekiyorum birde gündüzden çok yorulmuşsam her yerim tutuluyorKızlar hepinize günaydın gecen gece kasiklarimda belimde ağrılar oldu çok korktum dun sabah aradım doktorumu hemen gel defi gittim herşey yolunda bu haftalarda rahim dahada büyüyüp göbeğin üzerine çıktı o yüzden bu tarz ağrılar normal dedi birde idrar tahlili yapalım ondanda olabilir dedi ve yine enfeksiyon çıktı bu gece bu ilaç içtim şuan rahatım ama çok korktum
belli olmaz o cnm ya kendini yorma fırsat buldukça yat 38 haftalık ıkızleri biliorum ben normalde zaten 40 haftalık nadir oluyor aallah hayırlı dogumlar versinİyi geceler herkese :) bu grubu yeni farkettim aynı dönemdekilerin toplanması çok güzel olmuş :) benim de normal bi hamilelik olsa mayıs olacaktı ama ikiz gebelik olduğu için nisanda bekliyoruz bebeklerimizi :)
dr panik yaptırmış kasık agrısı olur bel agrısı olur akıntın varsa o da kasık agrısı yaparmış aşagı dogru çekiliyor gib olurmuş bir de ben de batma oluyordu enfeksiyon kaynaklıymış aklınızda bulunsunGeçmiş olsun canım benim gecelerim çok zor geçiyor.sağa sola dönerken neler çekiyorum birde gündüzden çok yorulmuşsam her yerim tutuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?