Arabayı sonraya bıraktk biz cnım yazın alcaz simdilik oda aldk kıyafet hastane cıkisı vs ben kendme gecelik pijama aldım onlarda cok pahalıymıs alt tarafı pijama ama iste nohusa takımı olunca degisio dmekki walla epey para harcadık sonu guzel olur insallahbebek arabası ne marka düşünüyorsunuz araştırmaya başladınız mı
Bebek arabasına baktık ama işin içinden çıkamayınca sonraya bıraktık ,daha doğrusu eşime bıraktım ,o da aceleci olmadığından yaza anca alırbebek arabası ne marka düşünüyorsunuz araştırmaya başladınız mı
Ben ayrı ayrı almaya karar verdim ,zaten her haluk arda tek başıma çıkmayacağım. , kafanı karıştırmak istemem ama ölü Arkalı olanlarda arkadaki yükseltiye rağmen etrafı izleyemiyormuş. Ve bebekler 3 ay sonra dışarı çıktıklarında etrafı izlemekten büyük keyif alıyorlarbende yaza alacagım da merak şimdiden araştırmaya başladım malum ikiz arabası olacak arka arkaya olana karar kıldım yanyana olan sıkıntı oluyormuş hiçbiryerden geçemiyormuşsun birde arka arka alırken dikkat edilecek önde oturan tam yatamıyamıyomuş bazı markalarda kardeş arabası oluyor ona dikkat etmek etmek lazımmış kraft a iyi diyorlar bakalar
Sağol canım aynen bende artik öyleyim esim donderiyo benide :))Geçmiş olsun canım benim gecelerim çok zor geçiyor.sağa sola dönerken neler çekiyorum birde gündüzden çok yorulmuşsam her yerim tutuluyor
Canım benim hem bel hem kasık agrsiydi ilk defa boyle bi ağrı oldu ben daha önce enfeksyondan dolayi 4 gün hastanede yattım ozamanki ağrı bile böyle değildidr panik yaptırmış kasık agrısı olur bel agrısı olur akıntın varsa o da kasık agrısı yaparmış aşagı dogru çekiliyor gib olurmuş bir de ben de batma oluyordu enfeksiyon kaynaklıymış aklınızda bulunsun
Hoşbulduk inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz tamamlanır ve gelişimleri haftaları dolana kadar bekler acele etmez bebişlerimiz :)Hoşgeldin ,benimkiler de haziran görünümlü Mayıs bebekleri olacaklar .
İlk günden beridir raporluyum zaten hiç çalışmadım haftada 1 gün falan çok bunalınca çıkıp geziniyorum. Onda da çok yorulmamaya çalışıyorum. Çektiğimiz sıkıntılara değecek inşallah tek istediğim ikisini de sağ salim kucağıma almak :)belli olmaz o cnm ya kendini yorma fırsat buldukça yat 38 haftalık ıkızleri biliorum ben normalde zaten 40 haftalık nadir oluyor aallah hayırlı dogumlar versin
d3 ,le kan hapını ihmal hamileliğiğim ilk aylarında nabzım 117 falndı ama şimdi düzeldi sanırsam çünkü çarpıntım olmuyor kadın doktoruma sordum kardiyolojiye gözük seni çok rahatsız ediyorsa dedi ama gitmedimKızlar merhaba herkese
Sizde nabız artışı yada çarpıntı yaşanıyor mu ben bunu çok takıyorum kafama demiri düşen var mı ne ilaç alıyorsunuz
kaçlarda nabızbanada olededi sinirim bozuldu simdi birde kalp doktoru ile.mi ugrasicaz
gyno fero mu ney canım adını tam bilmiorum pembe hap birde kan ilacının sabah aç ve portakal suyu ile şç emilimibi artırırmış sağlık ocagının verdiği damlayıda ihmal etme ben keçi boynuzu pekmezse içiyordumbenimde kansizlik cikti maltofer iciorum sabah aksam bir tup sana ne verdi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?