2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
bebek arabası ne marka düşünüyorsunuz araştırmaya başladınız mı
Arabayı sonraya bıraktk biz cnım yazın alcaz simdilik oda aldk kıyafet hastane cıkisı vs ben kendme gecelik pijama aldım onlarda cok pahalıymıs alt tarafı pijama ama iste nohusa takımı olunca degisio dmekki walla epey para harcadık sonu guzel olur insallah

bebek arabası ne marka düşünüyorsunuz araştırmaya başladınız mı
Bebek arabasına baktık ama işin içinden çıkamayınca sonraya bıraktık ,daha doğrusu eşime bıraktım ,o da aceleci olmadığından yaza anca alır

bende yaza alacagım da merak şimdiden araştırmaya başladım malum ikiz arabası olacak arka arkaya olana karar kıldım yanyana olan sıkıntı oluyormuş hiçbiryerden geçemiyormuşsun birde arka arka alırken dikkat edilecek önde oturan tam yatamıyamıyomuş bazı markalarda kardeş arabası oluyor ona dikkat etmek etmek lazımmış kraft a iyi diyorlar bakalar

Ben ayrı ayrı almaya karar verdim ,zaten her haluk arda tek başıma çıkmayacağım. , kafanı karıştırmak istemem ama ölü Arkalı olanlarda arkadaki yükseltiye rağmen etrafı izleyemiyormuş. Ve bebekler 3 ay sonra dışarı çıktıklarında etrafı izlemekten büyük keyif alıyorlar

Canım benim hem bel hem kasık agrsiydi ilk defa boyle bi ağrı oldu ben daha önce enfeksyondan dolayi 4 gün hastanede yattım ozamanki ağrı bile böyle değildi

çok sık wc çıkmaya başladım hapşurmaya korkuyorum gebelik şeker diye korkuyorum yoksa bebekler mi baskı yapıyor ki artık ben de yatamıyorum sagda yatsam yırtılıyo giibi agrıyo gece kaç yön değiştiriyorum şu mayıs hayırlısıyla bi gelse

Hoşgeldin ,benimkiler de haziran görünümlü Mayıs bebekleri olacaklar .
Hoşbulduk inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz tamamlanır ve gelişimleri haftaları dolana kadar bekler acele etmez bebişlerimiz :)
belli olmaz o cnm ya kendini yorma fırsat buldukça yat 38 haftalık ıkızleri biliorum ben normalde zaten 40 haftalık nadir oluyor aallah hayırlı dogumlar versin
İlk günden beridir raporluyum zaten hiç çalışmadım haftada 1 gün falan çok bunalınca çıkıp geziniyorum. Onda da çok yorulmamaya çalışıyorum. Çektiğimiz sıkıntılara değecek inşallah tek istediğim ikisini de sağ salim kucağıma almak :)

Kızlar merhaba herkese
Sizde nabız artışı yada çarpıntı yaşanıyor mu ben bunu çok takıyorum kafama demiri düşen var mı ne ilaç alıyorsunuz

Kızlar merhaba herkese
Sizde nabız artışı yada çarpıntı yaşanıyor mu ben bunu çok takıyorum kafama demiri düşen var mı ne ilaç alıyorsunuz
d3 ,le kan hapını ihmal hamileliğiğim ilk aylarında nabzım 117 falndı ama şimdi düzeldi sanırsam çünkü çarpıntım olmuyor kadın doktoruma sordum kardiyolojiye gözük seni çok rahatsız ediyorsa dedi ama gitmedim

vajinal enfeksiyon olan varmı fitil kullanıyorum akıntım iyiyice arttı su gibi :s

[QUOTcanım beubagizem, post: 44829675, member: 731619"]Kızlar merhaba herkese
Sizde nabız artışı yada çarpıntı yaşanıyor mu ben bunu çok takıyorum kafama demiri düşen var mı ne ilaç alıyorsunuz[/QUOTE]
Evet canim bende aynı durumdayım.çarpıntı m var.kansızlık çıktı demir hapını ikiye çıkardı doktorum.

benimde kansizlik cikti maltofer iciorum sabah aksam bir tup sana ne verdi cnm
gyno fero mu ney canım adını tam bilmiorum pembe hap birde kan ilacının sabah aç ve portakal suyu ile şç emilimibi artırırmış sağlık ocagının verdiği damlayıda ihmal etme ben keçi boynuzu pekmezse içiyordum

geçenlerde birininki 123 tü çok kötü oluyorum dedi nefes alamıorum demişti

eger çok sıkıştırıyosa git bence dr düşe kalırsın sonra tek başına dıları çıköa benım başıma geldi yolun ortasona yıkılacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…