Ah canım aynen bende öyleyim gece uyuyamiyorym bu yüzden hayirlisiyla geçecek inşallah bende nisanı bekliyorum:)))çok sık wc çıkmaya başladım hapşurmaya korkuyorum gebelik şeker diye korkuyorum yoksa bebekler mi baskı yapıyor ki artık ben de yatamıyorum sagda yatsam yırtılıyo giibi agrıyo gece kaç yön değiştiriyorum şu mayıs hayırlısıyla bi gelse
Aynı sıkıntı bende de var ve hiçbir çözüm bulamadım ,devamlı yön değiştiriyorum. Yön değiştirmek zaten ayrı bir işkenceGünaydın arkadaşlar uykusuzluktan ölüyorumGünlerdir böyleyim hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum yana yatınca üzerine yattığım taraf deliniyo gibi acıyor sırtüstü yatınca belim ağrıyor hamile yastığı işe yarar mı kullanan var mı alsam yardımı olur mu kızlar çok kötüyüm daha şimdiden böyle ise son aylarda ne yapacağım ben
bacak arana elyaf yastık koy bende de durum aynıAynı sıkıntı bende de var ve hiçbir çözüm bulamadım ,devamlı yön değiştiriyorum. Yön değiştirmek zaten ayrı bir işkence
Teşekkür ederim canım. , deneyeceğimbacak arana elyaf yastık koy bende de durum aynı
magvital kullanmıyor musun vcnmgünaydın kızlar bu gece yine uyuyamadım bacaklarıma ağrı girdi
sol tarafına yatarsan bebekler daha iyi beslenirmş kan dolaşımı hızlanırmış o mutluluktan kıpırdıyor yemek yiyoruz diye:))))))))))))Arkadaşlar yatma problemi bende de var.yastık koymayı herseyi denedim olmadı.çok uykusuz kalıyorum.çocukların üstüne yatıyorum diye korkuyorum.yan yapınca onlarda kipirdiyo.
Kullaniyorum cnmmagvital kullanmıyor musun vcnm
Baş yukarda ayaklar aşağıdaysa öyle hişediyorsundur. Aklından kötü şeyler geçirme canım ,ben de aşağıda hissediyorum çoğu zamanKızlar dünden beri tekmeleri çok aşağıda resmen vajinada hissediyorum sanki çıkmaya çalışır gibi sürekli ve çok şiddetli. Allah korusun erken doğmaya kalkmasınlar. Sizde de oluyor mu?
Öyle diyorlar ama korkuyorum canm ikizlerin sağı solu belli olmaz 20. Haftadan sonraBaş yukarda ayaklar aşağıdaysa öyle hişediyorsundur. Aklından kötü şeyler geçirme canım ,ben de aşağıda hissediyorum çoğu zaman
olur canım sonra yer değiştirir onlar benim solumdaki bebek kasıgıma iniyor yürütmüyor eğilemiorum dr sordum sanki dedim ayagını diriyor buraya dedim baktı ki ewet ayakları o dedi öyle olunca bir hafta çekiyorum bebek dönene kadarKızlar dünden beri tekmeleri çok aşağıda resmen vajinada hissediyorum sanki çıkmaya çalışır gibi sürekli ve çok şiddetli. Allah korusun erken doğmaya kalkmasınlar. Sizde de oluyor mu?
İlk bebeğimi doğumdan sonra kaybedince herşeyden telaşlanıyorum artıkolur canım sonra yer değiştirir onlar benim solumdaki bebek kasıgıma iniyor yürütmüyor eğilemiorum dr sordum sanki dedim ayagını diriyor buraya dedim baktı ki ewet ayakları o dedi öyle olunca bir hafta çekiyorum bebek dönene kadar
allah buna uzun ömür versin tek korkan sen degilsin annelik iç güdüsü işte ben de birşey olsa haydi acile:) yakında kovacaklar beni hastanedenİlk bebeğimi doğumdan sonra kaybedince herşeyden telaşlanıyorum artık
fırsat buldukçaa yatarsan allahın izni ile birşey olmaz ocak şubat ikiz anneleri vardı topikte maşşalah hepsi 38 37. haftalarda erken dogacak diye birşey olmaz fırrsat buldukça yat ki rahme baskı yapmasınlarÖyle diyorlar ama korkuyorum canm ikizlerin sağı solu belli olmaz 20. Haftadan sonra
İnşallah görürüz o haftalarıfırsat buldukçaa yatarsan allahın izni ile birşey olmaz ocak şubat ikiz anneleri vardı topikte maşşalah hepsi 38 37. haftalarda erken dogacak diye birşey olmaz fırrsat buldukça yat ki rahme baskı yapmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?