- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Çok geçmiş olsun canm böyle sizleri gördükçe korkum artıyor.bundan sonra hepimiz çok daha dikkatli olmalıyızAvmdeyken kasıklarım ağrıdı biraz ama evde geçti. Bütün akşam uzandım hiç ağrım yoktu. Çok da rahat uyudum uyandım. Wc diye gidip de görünce şoka girdim zaten. Hiç sancım olmadı NST de de sancı görünmüyor. Doktor da direk erken doğum diye düşündü ama şükürler olsun değilmiş. Yine de kanama tam geçmedi
Cok gecmis olsun rahim agzi kapaliysa insallh bi sikinti olmazcanm kanaman da kahverengiye doner ve biter bian once Allah yardımcımız olsunBen de dün sabah kanamayla hastaneye yattım bugün de buradaymışızcumartesi avmye gittik biraz ayakta durdum o zorladı galiba rahim kapalı sancı yok ama kanama azalsa da kesilmedi. Taburcu olduktan sonra ben de sürekli yatacağım sadece wc ve doktor o kadar çok korktuk ama çok
sağol canım evet yapıldı .Geçmiş olsun canim ciğer geliştirici igneni yaptin mi
sağol canım çok şükür atlattık bugün kontrolüm vardı sağdaki 1102 gram soldaki 1100 gram olmuş :) şimdilik iyiler renkli görüntüleri de yüklüycem tosuncuklarımın. evet ciğer geliştirici de yapıldı doktor dediğine şaşırdım eğer çamaşır suyu kokusana falan maruz kaldıysan o da tetiklemiştir kanmayı dediCok gecmiş olsun inşallh bidahada tekrrlamaz bende 16 haftalıkken bi kanama gecrmiştim tahmin edebiliuorum korkunu olsn arkadasım 28 haftalık oldun sanırım ciğer geliştirici iğnenide yapmışkardır bebeişlerinn kiloları da iyiyae 30 dan son
teşekkürler canım bir sebep yok gibi yani plasenta previa da bu tür kanamalar olabilirmiş doktorum çamaşır suyu kokusuna maruz kalmakta kanamayı tetikler dedi..Keser84. Çok geçmiş olsun.yat dinlen.bi sebep varmiymis niye böyle olmuş.bu günleri atlat şak hayırlısıyla.Allah yardimcimiz olsun
canım çok geçmiş olsun ne yaşadığını tahmin edebiliyorum aman dikkat et yat dinlen sıkacağız dişimizi az kaldı ..Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin..Ben de dün sabah kanamayla hastaneye yattım bugün de buradaymışızcumartesi avmye gittik biraz ayakta durdum o zorladı galiba rahim kapalı sancı yok ama kanama azalsa da kesilmedi. Taburcu olduktan sonra ben de sürekli yatacağım sadece wc ve doktor o kadar çok korktuk ama çok
sağol canım çok şükür atlattık bugün kontrolüm vardı sağdaki 1102 gram soldaki 1100 gram olmuş :) şimdilik iyiler renkli görüntüleri de yüklüycem tosuncuklarımın. evet ciğer geliştirici de yapıldı doktor dediğine şaşırdım eğer çamaşır suyu kokusana falan maruz kaldıysan o da tetiklemiştir kanmayı dedi
sağol canım çok şükür atlattık bugün kontrolüm vardı sağdaki 1102 gram soldaki 1100 gram olmuş :) şimdilik iyiler renkli görüntüleri de yüklüycem tosuncuklarımın. evet ciğer geliştirici de yapıldı doktor dediğine şaşırdım eğer çamaşır suyu kokusana falan maruz kaldıysan o da tetiklemiştir kanmayı dedi
İnş bir silinti olmaz canim içini ferah tutsağol canım evet yapıldı .
Canim ciğer geliştiricisi ne şekilde vuruldun bende bu hafta vurulacm da Dr ayni gün sabah ve aksam iki doz dedi sen nazil yaptirdincanım çok geçmiş olsun ne yaşadığını tahmin edebiliyorum aman dikkat et yat dinlen sıkacağız dişimizi az kaldı ..Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin..
benim birini akşam gittiğimde yaptılar diğernde ertesi sabahCanim ciğer geliştiricisi ne şekilde vuruldun bende bu hafta vurulacm da Dr ayni gün sabah ve aksam iki doz dedi sen nazil yaptirdin
Sağol canim nasilsin daha iyi oldun mu insallahbenim birini akşam gittiğimde yaptılar diğernde ertesi sabah
çok şükür daha iyiyim ama yinede korkuyorum yaSağol canim nasilsin daha iyi oldun mu insallah
Dua et kendine bol bol birşeyler oku inş birsikinti olmaz canimçok şükür daha iyiyim ama yinede korkuyorum ya
Canim vurulmak zorunlu değil ama ikizlerden erken doğum riski daha fazla olduğu için benim Dr um da demedi ben söyledim o da yazdi vurul dediKızlarrrr yardımmmm
canım zorunlu değil ama önlem amaçlı yapılıyor ben 2 hafta önce yoğun kanamayla hastaneye kaldırıldım ozaman 2 doz yapıldı ciğer geliştirici yinede bi sor istersenKızlar ben de 29. Haftamda tek yumurta ikizlerimi beklemekteyim. Bu pazartesi kontrolüm vardı fakat doktor ciğer geliştirici iğneden bahsetmedi napiim başka doktora mı gideyim bu zamana kadar aynı doktordaydım...?
canım seni arattım bu sayfada buldum durumunu merak etmiştim mevlam yavrularını sana bağışlasın şükür iyisin gördüğüm kadarıyla allaha emanet ol öpüyorum seni ve kuzucuklarınıcanım zorunlu değil ama önlem amaçlı yapılıyor ben 2 hafta önce yoğun kanamayla hastaneye kaldırıldım ozaman 2 doz yapıldı ciğer geliştirici yinede bi sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?