2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Çok geçmiş olsun canm böyle sizleri gördükçe korkum artıyor.bundan sonra hepimiz çok daha dikkatli olmalıyız

Cok gecmis olsun rahim agzi kapaliysa insallh bi sikinti olmazcanm kanaman da kahverengiye doner ve biter bian once Allah yardımcımız olsun

sağol canım çok şükür atlattık bugün kontrolüm vardı sağdaki 1102 gram soldaki 1100 gram olmuş :) şimdilik iyiler renkli görüntüleri de yüklüycem tosuncuklarımın. evet ciğer geliştirici de yapıldı doktor dediğine şaşırdım eğer çamaşır suyu kokusana falan maruz kaldıysan o da tetiklemiştir kanmayı dedi

Keser84. Çok geçmiş olsun.yat dinlen.bi sebep varmiymis niye böyle olmuş.bu günleri atlat şak hayırlısıyla.Allah yardimcimiz olsun
teşekkürler canım bir sebep yok gibi yani plasenta previa da bu tür kanamalar olabilirmiş doktorum çamaşır suyu kokusuna maruz kalmakta kanamayı tetikler dedi..

canım çok geçmiş olsun ne yaşadığını tahmin edebiliyorum aman dikkat et yat dinlen sıkacağız dişimizi az kaldı ..Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin..

canım çok geçmiş olsun ne yaşadığını tahmin edebiliyorum aman dikkat et yat dinlen sıkacağız dişimizi az kaldı ..Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin..
Canim ciğer geliştiricisi ne şekilde vuruldun bende bu hafta vurulacm da Dr ayni gün sabah ve aksam iki doz dedi sen nazil yaptirdin

Kızlar ben de 29. Haftamda tek yumurta ikizlerimi beklemekteyim. Bu pazartesi kontrolüm vardı fakat doktor ciğer geliştirici iğneden bahsetmedi napiim başka doktora mı gideyim bu zamana kadar aynı doktordaydım...?

Kızlar ben de 29. Haftamda tek yumurta ikizlerimi beklemekteyim. Bu pazartesi kontrolüm vardı fakat doktor ciğer geliştirici iğneden bahsetmedi napiim başka doktora mı gideyim bu zamana kadar aynı doktordaydım...?
canım zorunlu değil ama önlem amaçlı yapılıyor ben 2 hafta önce yoğun kanamayla hastaneye kaldırıldım ozaman 2 doz yapıldı ciğer geliştirici yinede bi sor istersen

canım zorunlu değil ama önlem amaçlı yapılıyor ben 2 hafta önce yoğun kanamayla hastaneye kaldırıldım ozaman 2 doz yapıldı ciğer geliştirici yinede bi sor istersen
canım seni arattım bu sayfada buldum durumunu merak etmiştim mevlam yavrularını sana bağışlasın şükür iyisin gördüğüm kadarıyla allaha emanet ol öpüyorum seni ve kuzucuklarını

Meraba kızlar dun kontrolum vardı 25+4 te oglum 750 kizim 730 gr sizlerin kiler nekadar biraz az galiba benim bebislerin kilosu biraz canim sikildi 2 hafta sonra da ciger gelistirici ignemi yaptiricam simdiden sonra daha hizli mi yoksa daha yavasmi kilo alir bebekler genelde sizlerde durum ne merak ediyorum ne yesem de bebeklerim kilo alsa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…