2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
canım seni arattım bu sayfada buldum durumunu merak etmiştim mevlam yavrularını sana bağışlasın şükür iyisin gördüğüm kadarıyla allaha emanet ol öpüyorum seni ve kuzucuklarını
Canim cok sukur iyiyim doktor surekli yatcaksin doguma kadar dedi yatiyorum evde.susn raporluyum haftaya persembe gunu dogum iznim basliyor hayirlisiyla nisan ayi bi gelseydi

Canim gayet normal telas yapma benimkiler 27+4 te biri 1100 digeri 1102 gramdi.hergun mutlaka kasar peyniri yogurt sut muz ceviz badem ye

canım zorunlu değil ama önlem amaçlı yapılıyor ben 2 hafta önce yoğun kanamayla hastaneye kaldırıldım ozaman 2 doz yapıldı ciğer geliştirici yinede bi sor istersen
Haftaya gittiğimde sorayım. Canım sanada çok geçmiş olsun iyisinizdir inş

keser84 canim bebeklere oda hazırligı beşik ub. Yaptın mı malum erken dogum riskimiz var martta bile gelebilir bizim prensler

Bu arada hangi sehirlerde hangi hastanede dogum dusunuyosunuz malum kuvoze girme riskleri varya hast dr onemli ben cok kararsizim tup bebegimi yapan dra gittim gebelik takibimede dogumu da yapim diyo riske atma diyo her hast gelmiyo 3000 hast 3500 dr 6500 ediyo ne yapicam bilemedim kafam cok karisik sizler ne planliyosunuz

mrb kızlar ben bebeklerimi kaybettim malesef hepinize sağlıklı uzun ömürlü bebbek diliyorum allah kimseye yaşatmasın evlat acısı

mrb kızlar ben bebeklerimi kaybettim malesef hepinize sağlıklı uzun ömürlü bebbek diliyorum allah kimseye yaşatmasın evlat acısı
Geçmiş olsun canim Rabbim tekrar yasatmasin .allahtan ümit kesilmez yine olur inş bebeklerin .kacinci haftada oldu nedeni neymiş kanama falan mi olmustu canim

Bende bu hamilelik ten on ay önce düşük yapmistim her serde vardır bir hayir dua et kendine sen sagliklisin ya bebek yine olur inş

keser84 canim bebeklere oda hazırligı beşik ub. Yaptın mı malum erken dogum riskimiz var martta bile gelebilir bizim prensler
Canim hazirliklara basladim besigi haftaya alcaz insallah kiyafetler yavas yavas tamamlaniyor

Canim ne diycemi bolemiyorum sok oldum cokta uzgunum basin sagolsun Rabbim sabir versin tarifi imkansiz bir acidir

Çok üzüldüm canm başın sağolsun bilirim evlat acısını. Ben yüzünü gördüm ama kucağıma alamadan kaybettim. Şimdi bunlarada bişey olacak diye her günüm korkuyla geçiyor. Burda da bu haberi almaktanda korkuyordum ki bu haftalara gelipte kaybettiğini duymak çok üzdü. Şimdi korkum dahada arttı. Neden ne zaman nasıl oldu canm?

Gecmis olsun canim Rabbim sabir versin cok uzuldum ayni haftalardaymisiz ne dicemi bilemiyorun nasil oldu desem belki uzerim seni insallh Allahim tez zamanda yenisine kavusturur

Kızlar ben yine kanama geçirdim 2 gün hastanede yattım. Plasentada kireçlenme başlamış erken doğumu da tetikliyormuş. 1. Seviyedeymiş henüz. Doktor yapabileceğin tek şey sürekli yatmak dua edelim de suyun gelmesin dedi

Kizlar bende yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan taburcu oldum evdeyim yatiyorum

Kizlar benim de ilk defa bugün bel agrim oldu huzursuz ediyor sizdeki kanama şikayeti nasip başladı bir belirti var miydi

Kizlar bende yine kanama gecirdim cok kotuydu yine korkuttu beni suan taburcu oldum evdeyim yatiyorum
Cok geçmis olsun cnım plesenta problemi bende d var ikiz gebelerde hep war galiba su sıralar tehlikeli dönemlerdeyiz allah korusun bizleri,bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…