Allah sabir versin arkadasim ne diyecegimi bilemedimmrb kızlar ben bebeklerimi kaybettim malesef hepinize sağlıklı uzun ömürlü bebbek diliyorum allah kimseye yaşatmasın evlat acısı
Genel anestezi de ikinci bebek DHA fazla narkoza maruz kalıp daha fazla kuvezde kalma ihtimali var o yüzden epidiral yada Spinal daha fazla öneriliyorArkadaslar ben ilk dogumumi genel anestezitle yapmistim.doktorum bu sefer belden uyisturarak yapacagini soyledi.ben dayanamam olanlari gormeye .insallah o gunleri goruruzde ama yinede cok korkuyorum
az kaldı canım biraz daha sabret minnoşlarına söle akıllıca dursunlar dünyaya geldiklerinde zaten çok sevilecekler aceleye gerek yokkk hep böle iyi olun inş canım öpüyorum çokCanim cok sukur iyiyim doktor surekli yatcaksin doguma kadar dedi yatiyorum evde.susn raporluyum haftaya persembe gunu dogum iznim basliyor hayirlisiyla nisan ayi bi gelseydi
canım ne kadar çok üzüldüm anlatamammrb kızlar ben bebeklerimi kaybettim malesef hepinize sağlıklı uzun ömürlü bebbek diliyorum allah kimseye yaşatmasın evlat acısı
Canım Allah sabır versin hayırlısıyla belki yeni bir bebişin daha olurmrb kızlar ben bebeklerimi kaybettim malesef hepinize sağlıklı uzun ömürlü bebbek diliyorum allah kimseye yaşatmasın evlat acısı
Aynısı bende de olmuştu bende çok tedirgin olmuştum bikaç hafta önce ama sonra değişti. Sürekli yer değiştiriyor tekmeler.bazen çıkacakmış gibi hissediyorum bazen de yukarı çıkıyor tekrar. Doktorumada söyledim baktı açılma yok dedi olabilirmiş böyle. Hatta şu anda bile yine vajinada hissediyorum ama alıştım artık. Yarın da kontrolüm var bakalım ne durumdalar.İyi aksamlar ikiz anneleri benim ikizlerim makat gelis ikiside bas yukari duruyolar yani ve son zamanlarda tekmelerini baskilarini vajinamda kasiklarimda ve pubis bolgesinde cok hissediyorum sanki vajinama vuruyolar rahim agzi acilicak kesem patlicak diye cok korkuyorum tedirgin oluyorum sizler de de bu vurmalar oluyomu ayni yerlere
İkizlerde normal doğum tabi zamanında olan büyük şans. Benim ilk doğumum sezeryan olduğu için pek normal doğum şansım yok gibi. Yeter ki erken gelmesinlerde.Kizlar doğum hakkında Dr birşey dedimi sezeryan yada normal diyue
Benim de son kontrolumde rahim agzi kapaliydi zaten proluton depot yaptiriyorum haftalik depo progestan kime sorsam olabilir diyo normal diyo ama iste o tedirginligi asamiyorum en azindan su 30 hafyayi bitirsem Allahyardimcimiz olsunAynısı bende de olmuştu bende çok tedirgin olmuştum bikaç hafta önce ama sonra değişti. Sürekli yer değiştiriyor tekmeler.bazen çıkacakmış gibi hissediyorum bazen de yukarı çıkıyor tekrar. Doktorumada söyledim baktı açılma yok dedi olabilirmiş böyle. Hatta şu anda bile yine vajinada hissediyorum ama alıştım artık. Yarın da kontrolüm var bakalım ne durumdalar.
Doktorum bana sezeryan dedi canım.Kizlar doğum hakkında Dr birşey dedimi sezeryan yada normal diyue
Canim benm sezeryan olcakKizlar doğum hakkında Dr birşey dedimi sezeryan yada normal diyue
Muyane edip mi oyle dedi yoksa ikiz diye direk ameliyat mi dediCanim benm sezeryan olcak
Amin canım inşallahBenim de son kontrolumde rahim agzi kapaliydi zaten proluton depot yaptiriyorum haftalik depo progestan kime sorsam olabilir diyo normal diyo ama iste o tedirginligi asamiyorum en azindan su 30 hafyayi bitirsem Allahyardimcimiz olsun
Kizlar doğum hakkında Dr birşey dedimi sezeryan yada normal diyue
Bendede oluyo arkadasim.bazen cikacaklar dye odum kopuyo.zaman ilerledikce korkmaya basladim.ozellikle geceleri muthis bir sikinti basiyor.Benim de son kontrolumde rahim agzi kapaliydi zaten proluton depot yaptiriyorum haftalik depo progestan kime sorsam olabilir diyo normal diyo ama iste o tedirginligi asamiyorum en azindan su 30 hafyayi bitirsem Allahyardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?