2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Arkadaslar cok gecmis olsun hepinize bende bugun biraz bebisler icin alisverise gidim dedim gittm de ama sanirim biraz cok yordum kendimi belim agriyi sizleride duyunca bende korktm ve hizirsuz oldm insallh baska bisey olmaz

Arkadaslar ben ilk dogumumi genel anestezitle yapmistim.doktorum bu sefer belden uyisturarak yapacagini soyledi.ben dayanamam olanlari gormeye .insallah o gunleri goruruzde ama yinede cok korkuyorum

Arkadaslar ben ilk dogumumi genel anestezitle yapmistim.doktorum bu sefer belden uyisturarak yapacagini soyledi.ben dayanamam olanlari gormeye .insallah o gunleri goruruzde ama yinede cok korkuyorum
Genel anestezi de ikinci bebek DHA fazla narkoza maruz kalıp daha fazla kuvezde kalma ihtimali var o yüzden epidiral yada Spinal daha fazla öneriliyor

gizem50 çok üzüldüm allah sabir versin

TheBellJar Plesentada kr3clenme başlar mis artık zaten doktorunuz biraz abartmış bence 4 seviye var yaşlanma da ilk seviye zaten başlıyor o hafta ama tabi siz gene dinlenin

Canim cok sukur iyiyim doktor surekli yatcaksin doguma kadar dedi yatiyorum evde.susn raporluyum haftaya persembe gunu dogum iznim basliyor hayirlisiyla nisan ayi bi gelseydi
az kaldı canım biraz daha sabret minnoşlarına söle akıllıca dursunlar dünyaya geldiklerinde zaten çok sevilecekler aceleye gerek yokkk hep böle iyi olun inş canım öpüyorum çok

mrb kızlar ben bebeklerimi kaybettim malesef hepinize sağlıklı uzun ömürlü bebbek diliyorum allah kimseye yaşatmasın evlat acısı
canım ne kadar çok üzüldüm anlatamam
rabbim sabrını ve kolaylığını versin
kendini bırakma sakın cennette meleklerin var inşşş
rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin

mrb kızlar ben bebeklerimi kaybettim malesef hepinize sağlıklı uzun ömürlü bebbek diliyorum allah kimseye yaşatmasın evlat acısı
Canım Allah sabır versin hayırlısıyla belki yeni bir bebişin daha olur

Kanama geçiren tüm arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum zor zamanlardayız Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
İyi aksamlar ikiz anneleri benim ikizlerim makat gelis ikiside bas yukari duruyolar yani ve son zamanlarda tekmelerini baskilarini vajinamda kasiklarimda ve pubis bolgesinde cok hissediyorum sanki vajinama vuruyolar rahim agzi acilicak kesem patlicak diye cok korkuyorum tedirgin oluyorum sizler de de bu vurmalar oluyomu ayni yerlere

Aynısı bende de olmuştu bende çok tedirgin olmuştum bikaç hafta önce ama sonra değişti. Sürekli yer değiştiriyor tekmeler.bazen çıkacakmış gibi hissediyorum bazen de yukarı çıkıyor tekrar. Doktorumada söyledim baktı açılma yok dedi olabilirmiş böyle. Hatta şu anda bile yine vajinada hissediyorum ama alıştım artık. Yarın da kontrolüm var bakalım ne durumdalar.

Benim de son kontrolumde rahim agzi kapaliydi zaten proluton depot yaptiriyorum haftalik depo progestan kime sorsam olabilir diyo normal diyo ama iste o tedirginligi asamiyorum en azindan su 30 hafyayi bitirsem Allahyardimcimiz olsun

Benim de son kontrolumde rahim agzi kapaliydi zaten proluton depot yaptiriyorum haftalik depo progestan kime sorsam olabilir diyo normal diyo ama iste o tedirginligi asamiyorum en azindan su 30 hafyayi bitirsem Allahyardimcimiz olsun
Amin canım inşallah

Bendede oluyo arkadasim.bazen cikacaklar dye odum kopuyo.zaman ilerledikce korkmaya basladim.ozellikle geceleri muthis bir sikinti basiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…