Canim ikiz ve tup bebek diye direk oyle soyledi ve bu kanamalardan sonra da % 100 sezaryan olcaksin dediMuyane edip mi oyle dedi yoksa ikiz diye direk ameliyat mi dedi
Bana daha birşey söylemedi ben mi sorsamCanim ikiz ve tup bebek diye direk oyle soyledi ve bu kanamalardan sonra da % 100 sezaryan olcaksin dedi
Bi sor istersenBana daha birşey söylemedi ben mi sorsam
Ben kullanıyorum. Hergün coraspin ve omega 3 alıyordum. Çarpıntım çoktu. Doktor ikisi de kanı sulandırır. Bir gün coraspin al bir gün omega 3 dedi. Bir aydır bu şekilde alıyorum. Yani formlara baktım doğuma 1 hafta kalaya kadar alınıyomuş. Sonra bırakıyorsun doğum esnasında kanama çok olur diye. Ama bu gittiğimde doktora sorarım.Gunaydin herkese...kuşlar kan sulandirici kullanan varmi drununuz ne zaman birakacaginizi soyledimi ben coasprin kullanıyorum
Aynen bende kasiklarimda hissediyorum ama herzaman degil sanirim normal canim ya alissak iyi olcakKizlar bebeklerin hareketlerini çok asagida hissediyorum sizde klasik bölgesinde mi hissediyorsunuz oynayinca zonklama hissedyrm üstte oynadiginda zonklama olmuyor korkuyorum
canım geçmiş olsun o sonuçlara boşuna kafanı takma değişebiliyor.. hamilelik takvimini benim takvime bakarak yap orda hamilelik günlüğünü imza alananına eklemek için tıklayın yazıyor oraya tıkla ordan yapMerhaba kızlar. Şu bebeğin doğum tarihini gösteren tabloyu ekleyemedim. Şu an 23 haftalık hamileyim. Geçen hafta perinatologda detaylı ultrasona girdim. Bu arada bir kızım bir oğlum olacak. Kızım altta ve suyu az göründü. Nazal kemiği sınırda dedi. Ve midesinde az su gördü. Genelde bu zamanda ikizler arasında kilo olarak az fark olurmuş. Bende fark 60 gr. Civarı çıktı. Aminiyosentez önerdi. Tabi benim moralim çok bozuldu. Bu arada materni t 21 plus kromozom testi de yaptırmıştım içim rahat olsun diye şu yurt dışına giden test sonuç normal çıkmıştı. Doktor onları makine sayıyor. Kromozomlara tek tek bakılmıyor dedi. Buna benzer şeyler yaşayan var mı? Çok etkilendim. Doğuma kadar zaman nasıl geçecek bilemiyorum.
Sağol canım cevap yazmana çok sevindim. Hamilelik günlüğünü imza alanına ekleyi tıkladım ama içinden bir sürü başlıklar formlar çıkıyor bulamadım. Senin hamileliğin nasıl gidiyor. Kiloları birbirine yakın mıcanım geçmiş olsun o sonuçlara boşuna kafanı takma değişebiliyor.. hamilelik takvimini benim takvime bakarak yap orda hamilelik günlüğünü imza alananına eklemek için tıklayın yazıyor oraya tıkla ordan yap
Buldum sanırım ben göremiyorum ama siz görüyor musunuz acaba...Sağol canım cevap yazmana çok sevindim. Hamilelik günlüğünü imza alanına ekleyi tıkladım ama içinden bir sürü başlıklar formlar çıkıyor bulamadım. Senin hamileliğin nasıl gidiyor. Kiloları birbirine yakın mı
Hayır canım görünmüyor.formu doldurup kaydetmek gerekiyor.Buldum sanırım ben göremiyorum ama siz görüyor musunuz acaba...
Çok sağol teşekkürlerHayır canım görünmüyor.formu doldurup kaydetmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?