Canim ne zaman dogurdun normal sezeryan nasil oldu planlı bir doğum mu oldu kacinci haftadaydin ne kadar doğdular kaç grSlm kizlar nisan 2015 in ilk ikiz annesiyim neler yazistiginizi okumadim ikizle4 olunca zaman yok size yaptigim yanlislari yazayim istedim siz yapmayin diye . Mama vermek bibernla su vermek . Buyuyen besik almak. Kayinvalideden destek almak ilk dönemlerde kendi Aileniz den destek isteyin herseye tek yetismeye calismayimn kocayida yorun :) . Cam biboronda israr etmeyim digeri daha kullanışlı. Kiyafetleri kucuk alin. bol bbol fot cekin. Guzel bi sabahlik alin fot icin. Allah kolaylik versin yogun yorucu bi okadar da guzel gunler sizi bekliyor
Yok canim benim Dr ikisini ayri ayri yorumluyor sen sor o zamanArkadaslar bu aksam konntrolum vardi bazi seyler kafama takildi.mesela doktorum bebeklerin kilosnu sanki tek bebekmis gibi yorumladi acaba sizlerinde boylemi oburune cok dikkatli bakmiyor gibi sadece bebeklerden biri uzerindei bakiliyor
Kızlar sol mememin altı cok kötú agrıyor dayanlmıyck kadar cok nasıl anlatsam yanık tarzında icten bi agrı feci sırt ustu yatnca kesilir gbi oluyor 5 dak snra yatsam dahi yine agrıyor ne yapsam ne etsem[/QQUOT
Canim ayni agri bende de verdi çok şükür geçti sutyen kullanmiyorsan bez utyen kullanmani tavsiye ederim ben öyle daha rahat hissediyordum
Ayni şikayet bende de verdi geçti çok şükür sutyen kullanmiyorsan bez sutyen kullan rahatlatiyorKızlar sol mememin altı cok kötú agrıyor dayanlmıyck kadar cok nasıl anlatsam yanık tarzında icten bi agrı feci sırt ustu yatnca kesilir gbi oluyor 5 dak snra yatsam dahi yine agrıyor ne yapsam ne etsem
36+ 3kontrole gittim doguma alindim bebeklerden birinin kalp atisi zayif dediler. Sezeryan oldum zor degildi cok sukur 1 nisanda dogum yaptim biri 2560 digeri 2610 dogdu cok sukur kuvezede girmediler ben kuvez olayi icin arastirma hastanesinde yaptim arastirmalarin kuvezi daha iyi hastenenizi iyi arastirinCanim ne zaman dogurdun normal sezeryan nasil oldu planlı bir doğum mu oldu kacinci haftadaydin ne kadar doğdular kaç gr
Hemen alıp deniyim canım teşekkür ederim.Ayni şikayet bende de verdi geçti çok şükür sutyen kullanmiyorsan bez sutyen kullan rahatlatiyor
Canim profiline tikla kisisel bilgilerne gir orda cocugunuzun dogacagi tarih yaziyor oraya dogacagi tarihi yaz kaydete basSağol canım cevap yazmana çok sevindim. Hamilelik günlüğünü imza alanına ekleyi tıkladım ama içinden bir sürü başlıklar formlar çıkıyor bulamadım. Senin hamileliğin nasıl gidiyor. Kiloları birbirine yakın mı
Çok sağol canım bu sefer olmuştur inşallahCanim profiline tikla kisisel bilgilerne gir orda cocugunuzun dogacagi tarih yaziyor oraya dogacagi tarihi yaz kaydete bas
Olmus:)Çok sağol canım bu sefer olmuştur inşallah
Nivea nın en kuru cilt olanını aldım vucut kremi 2 3 gunde bi bolca avucla suruyoruw suan hc çatlamadımGunaydin kuşlar göbeğinde sürekli bir kasinti var ya bide baya catladi surmedigim şey kalmadi en son zeytinyağı sürmeye basladim sizde durum nasil
Ne güzel ya catlamayan bir yerim kalmadi desem yeridir butun gobegim kipkirmiziNivea nın en kuru cilt olanını aldım vucut kremi 2 3 gunde bi bolca avucla suruyoruw suan hc çatlamadım
Suan çatlamadm ama ilerde ne olur bilemyrm cnım krem az mı sürdun ben bol bol awuç awuç suruyorum iki uç gunde biN
Ne güzel ya catlamayan bir yerim kalmadi desem yeridir butun gobegim kipkirmizi
Catlamazsin daha catlamadiysan günde 4 5 kere duruyorum hic te faydasini görmedim napalm buna da sukurSuan çatlamadm ama ilerde ne olur bilemyrm cnım krem az mı sürdun ben bol bol awuç awuç suruyorum iki uç gunde bi
Canim bebek hareketlerini nazil hissediyorsun gobeginin hangi bolgelerinde benim sol taraf daha hareketli ama hangi konumdalar bilmiyorum cuma 5 te randevum var umarim herşey yolundadırGunaydin kizlar bugun cok sukur 31+0 olduk darisi 36 ya
En son kontrole ne zaman gittin kaç kilolardi 27 de girmiştim ortalama 1 kg lardiGunaydin kizlar bugun cok sukur 31+0 olduk darisi 36 ya
Catlamazsin daha catlamadiysan günde 4 5 kere duruyorum hic te faydasini görmedim napalm buna da sukur
Suan bebekler onemli cnım hc takma dogumdan sonra yine kreme yaga dewam et olanlarda azalır iki bebek tasıyoruz kolay mıCatlamazsin daha catlamadiysan günde 4 5 kere duruyorum hic te faydasini görmedim napalm buna da sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?