2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Canim ne zaman dogurdun normal sezeryan nasil oldu planlı bir doğum mu oldu kacinci haftadaydin ne kadar doğdular kaç gr

Arkadaslar bu aksam konntrolum vardi bazi seyler kafama takildi.mesela doktorum bebeklerin kilosnu sanki tek bebekmis gibi yorumladi acaba sizlerinde boylemi oburune cok dikkatli bakmiyor gibi sadece bebeklerden biri uzerindei bakiliyor

Arkadaslar bu aksam konntrolum vardi bazi seyler kafama takildi.mesela doktorum bebeklerin kilosnu sanki tek bebekmis gibi yorumladi acaba sizlerinde boylemi oburune cok dikkatli bakmiyor gibi sadece bebeklerden biri uzerindei bakiliyor
Yok canim benim Dr ikisini ayri ayri yorumluyor sen sor o zaman

Kızlar sol mememin altı cok kötú agrıyor dayanlmıyck kadar cok nasıl anlatsam yanık tarzında icten bi agrı feci sırt ustu yatnca kesilir gbi oluyor 5 dak snra yatsam dahi yine agrıyor ne yapsam ne etsem

C

Kızlar sol mememin altı cok kötú agrıyor dayanlmıyck kadar cok nasıl anlatsam yanık tarzında icten bi agrı feci sırt ustu yatnca kesilir gbi oluyor 5 dak snra yatsam dahi yine agrıyor ne yapsam ne etsem
Ayni şikayet bende de verdi geçti çok şükür sutyen kullanmiyorsan bez sutyen kullan rahatlatiyor

Mo
Canim ne zaman dogurdun normal sezeryan nasil oldu planlı bir doğum mu oldu kacinci haftadaydin ne kadar doğdular kaç gr
36+ 3kontrole gittim doguma alindim bebeklerden birinin kalp atisi zayif dediler. Sezeryan oldum zor degildi cok sukur 1 nisanda dogum yaptim biri 2560 digeri 2610 dogdu cok sukur kuvezede girmediler ben kuvez olayi icin arastirma hastanesinde yaptim arastirmalarin kuvezi daha iyi hastenenizi iyi arastirin

Canim profiline tikla kisisel bilgilerne gir orda cocugunuzun dogacagi tarih yaziyor oraya dogacagi tarihi yaz kaydete bas

Gunaydin kuşlar göbeğinde sürekli bir kasinti var ya bide baya catladi surmedigim şey kalmadi en son zeytinyağı sürmeye basladim sizde durum nasil

Gunaydin kuşlar göbeğinde sürekli bir kasinti var ya bide baya catladi surmedigim şey kalmadi en son zeytinyağı sürmeye basladim sizde durum nasil
Nivea nın en kuru cilt olanını aldım vucut kremi 2 3 gunde bi bolca avucla suruyoruw suan hc çatlamadım

Gunaydin kizlar bugun cok sukur 31+0 olduk darisi 36 ya
Canim bebek hareketlerini nazil hissediyorsun gobeginin hangi bolgelerinde benim sol taraf daha hareketli ama hangi konumdalar bilmiyorum cuma 5 te randevum var umarim herşey yolundadır
Göbeğinde çatlama olduğu kabizlik sorunun varmi hemen hemen ayni haftalardayiz o yüzden çok soruyrm

Catlamazsin daha catlamadiysan günde 4 5 kere duruyorum hic te faydasini görmedim napalm buna da sukur
Catlamazsin daha catlamadiysan günde 4 5 kere duruyorum hic te faydasini görmedim napalm buna da sukur
Suan bebekler onemli cnım hc takma dogumdan sonra yine kreme yaga dewam et olanlarda azalır iki bebek tasıyoruz kolay mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…