Canim doktor bana 34 bitsin o bile yeter dedi suan hedef 34 tabi 40 haftayı görmek isteriz ama cok dusuk bi ihtimalGunaydin kizlar bugun cok sukur 31+0 olduk darisi 36 ya
Canim facede bir grup var ordakilerden 40 i gorup normal doğum yapanlar varCanim doktor bana 34 bitsin o bile yeter dedi suan hedef 34 tabi 40 haftayı görmek isteriz ama cok dusuk bi ihtimal
Ah canim olmaz mi o agrilar mahfedyor beni nasil yatarsam oylece kaliyorum neyseki az kaldiKızlar Merhaba son bir haftadır ufak sancilarim oluyor bacak aram çok ağrıyor yatakta sağa sola dönmek işkence sizde durumlar nasıl?
Canim bende jilet kullniyorum ama artik onu yaparkende zorlaniyorum doguma yakin agda yaptirayim diyorum onda da kendimi kasarmiyim bilmiyorumKizlar genital bölge temizliğini nazil yapiyorsunuz ben hic jilet kullanmamistim hamile kalinca hep kullandim ama hemen uzuyor doğuma yakin ağda yaptirmak istiyorum ağda yaptıran yan etkisini goren veya görmeyen
Varmi
Facedki grup adı ne cnım bi bakayımCanim facede bir grup var ordakilerden 40 i gorup normal doğum yapanlar varbana doktorum hedef 36 dedi tabi herseyin hayirlisi insallah beklerler
Bende öyle düşünüyorum da doğum tarihi netlesirse birkaç gün önceden giderim diye dusunuyorum ani gelişen birşey olursa ,,,,,erken aldirip kendimi kasmak istemiyorum mmCanim bende jilet kullniyorum ama artik onu yaparkende zorlaniyorum doguma yakin agda yaptirayim diyorum onda da kendimi kasarmiyim bilmiyorum
Canim o agri doguma kadar olcak bendede varYarin ciger gelistirici ignemi vurdurucam 28 haftayi doldurduk ama bugun kalcamda belimde ve kasiklarimda agri var korkmaya basladim sizdede oluyomu boyle arkadaslar
Sagolasin arkadasim cevabin icin normalse agrisin ziyani yok cekeriz hep bi diken ustunde hep bi tetik halindeyizya ne normal ne anormal farkedebilsem ilk gebelik vede tup bebek olunca boyle oluyoCanim o agri doguma kadar olcak bendede var
Evet ben dun 2doz bugun 2 doz olmak uzere iki kez igne yaptirdi drum tup bebek benim zaten tup bebek drum ve takibimi de o yapiyo muaynehanesine gidiyormArkadaslar Merhaba şu ciğer geliştirici igne yaptiranlar takipleri özel hastanede mi yaptiriyorsunuz?
Canim ben yogun kanamayla devlet hastanesine kaldrldim orda 4 gun yattim orada yapildi 2 doz ciger gelistrciArkadaslar Merhaba şu ciğer geliştirici igne yaptiranlar takipleri özel hastanede mi yaptiriyorsunuz?
Canim ben yogun kanamayla devlet hastanesine kaldrldim orda 4 gun yattim orada yapildi 2 doz ciger gelistrci
Ben iki ayrı hastanede sordum bunu ikisinde de aldigim cevap aynı o ilacın çok masum olmadığı ve zaten doğumdan 24 saat önce yapılması yeterli olduğu çok zor durumda kalmadikca yapmiyoruz dediler...Evet ben dun 2doz bugun 2 doz olmak uzere iki kez igne yaptirdi drum tup bebek benim zaten tup bebek drum ve takibimi de o yapiyo muaynehanesine gidiyorm
Evet canim dogru cok masum bi ilac degil ilaclarin hic biri masum degil aslinda fayda zarar iliskisini bakip dr karr veriyo tabiki herkese.yaptrmiyolar yapilmak zorunda degil aynen ama benim dedigim gibi tup benek zaten ilaclarla tedaviyle bebislerimi buldm dr ne derse ona uyuyorum hayrlisiBen iki ayrı hastanede sordum bunu ikisinde de aldigim cevap aynı o ilacın çok masum olmadığı ve zaten doğumdan 24 saat önce yapılması yeterli olduğu çok zor durumda kalmadikca yapmiyoruz dediler...
Anladım canim hayırlısı olsun iyi olur bebislerimiz inşallah...Evet canim dogru cok masum bi ilac degil ilaclarin hic biri masum degil aslinda fayda zarar iliskisini bakip dr karr veriyo tabiki herkese.yaptrmiyolar yapilmak zorunda degil aynen ama benim dedigim gibi tup benek zaten ilaclarla tedaviyle bebislerimi buldm dr ne derse ona uyuyorum hayrlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?