2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Kizlar bebekler için neler akdini alayla salim bende bu hafta baslayacam birşeyler almaya
Hastane cikisi
Emzik biberon
Sut sağma makinasi
Bebek tasima seti
Battaniye
Hasta bezi hastane için
İki tane pijama
Emzirme atleti rahat oluyor sutyen yerine
Loğusa kilodu
Mama aptamil 1

Kizlar genital bölge temizliğini nazil yapiyorsunuz ben hic jilet kullanmamistim hamile kalinca hep kullandim ama hemen uzuyor doğuma yakin ağda yaptirmak istiyorum ağda yaptıran yan etkisini goren veya görmeyen
Varmi

Kızlar Merhaba son bir haftadır ufak sancilarim oluyor bacak aram çok ağrıyor yatakta sağa sola dönmek işkence sizde durumlar nasıl?

Canim doktor bana 34 bitsin o bile yeter dedi suan hedef 34 tabi 40 haftayı görmek isteriz ama cok dusuk bi ihtimal
Canim facede bir grup var ordakilerden 40 i gorup normal doğum yapanlar varbana doktorum hedef 36 dedi tabi herseyin hayirlisi insallah beklerler

Kızlar Merhaba son bir haftadır ufak sancilarim oluyor bacak aram çok ağrıyor yatakta sağa sola dönmek işkence sizde durumlar nasıl?
Ah canim olmaz mi o agrilar mahfedyor beni nasil yatarsam oylece kaliyorum neyseki az kaldi

Kizlar genital bölge temizliğini nazil yapiyorsunuz ben hic jilet kullanmamistim hamile kalinca hep kullandim ama hemen uzuyor doğuma yakin ağda yaptirmak istiyorum ağda yaptıran yan etkisini goren veya görmeyen
Varmi
Canim bende jilet kullniyorum ama artik onu yaparkende zorlaniyorum doguma yakin agda yaptirayim diyorum onda da kendimi kasarmiyim bilmiyorum

Canim bende jilet kullniyorum ama artik onu yaparkende zorlaniyorum doguma yakin agda yaptirayim diyorum onda da kendimi kasarmiyim bilmiyorum
Bende öyle düşünüyorum da doğum tarihi netlesirse birkaç gün önceden giderim diye dusunuyorum ani gelişen birşey olursa ,,,,,erken aldirip kendimi kasmak istemiyorum mm

Yarin ciger gelistirici ignemi vurdurucam 28 haftayi doldurduk ama bugun kalcamda belimde ve kasiklarimda agri var korkmaya basladim sizdede oluyomu boyle arkadaslar

Yarin ciger gelistirici ignemi vurdurucam 28 haftayi doldurduk ama bugun kalcamda belimde ve kasiklarimda agri var korkmaya basladim sizdede oluyomu boyle arkadaslar
Canim o agri doguma kadar olcak bendede var

Canim o agri doguma kadar olcak bendede var
Sagolasin arkadasim cevabin icin normalse agrisin ziyani yok cekeriz hep bi diken ustunde hep bi tetik halindeyizya ne normal ne anormal farkedebilsem ilk gebelik vede tup bebek olunca boyle oluyo

Arkadaslar Merhaba şu ciğer geliştirici igne yaptiranlar takipleri özel hastanede mi yaptiriyorsunuz?

Arkadaslar Merhaba şu ciğer geliştirici igne yaptiranlar takipleri özel hastanede mi yaptiriyorsunuz?
Evet ben dun 2doz bugun 2 doz olmak uzere iki kez igne yaptirdi drum tup bebek benim zaten tup bebek drum ve takibimi de o yapiyo muaynehanesine gidiyorm

Canim ben yogun kanamayla devlet hastanesine kaldrldim orda 4 gun yattim orada yapildi 2 doz ciger gelistrci

Canim ben yogun kanamayla devlet hastanesine kaldrldim orda 4 gun yattim orada yapildi 2 doz ciger gelistrci

Evet ben dun 2doz bugun 2 doz olmak uzere iki kez igne yaptirdi drum tup bebek benim zaten tup bebek drum ve takibimi de o yapiyo muaynehanesine gidiyorm
Ben iki ayrı hastanede sordum bunu ikisinde de aldigim cevap aynı o ilacın çok masum olmadığı ve zaten doğumdan 24 saat önce yapılması yeterli olduğu çok zor durumda kalmadikca yapmiyoruz dediler...

Ben iki ayrı hastanede sordum bunu ikisinde de aldigim cevap aynı o ilacın çok masum olmadığı ve zaten doğumdan 24 saat önce yapılması yeterli olduğu çok zor durumda kalmadikca yapmiyoruz dediler...
Evet canim dogru cok masum bi ilac degil ilaclarin hic biri masum degil aslinda fayda zarar iliskisini bakip dr karr veriyo tabiki herkese.yaptrmiyolar yapilmak zorunda degil aynen ama benim dedigim gibi tup benek zaten ilaclarla tedaviyle bebislerimi buldm dr ne derse ona uyuyorum hayrlisi

Anladım canim hayırlısı olsun iyi olur bebislerimiz inşallah...

Selam arkadaşlar ...3 gündür çatı Ağrı'sı çekiyorum tek taraflı,bebeklerin kilosu iyi,26+2 de biri 1030 diğeri 970 idi ,dr um normal dedi hatta tesadüf eseri 2 gün arayla hem perinatolog hem dr ü ma göründüm bir sorun yok dediler
Birde bu 3 gündür alta olan baskıyı daha da şiddetli hissediyorum,dr sana sadece dinlen diyebilirim dedi
Bnm ile aynı durumda olan var mı acaba?doğal mı sizce bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…