Kesinlikle çok haklısın ,kolay gelmedik bugünlere . Buarada senin çalışma şartların ikiz bebek için çok zormuş,kesinlikle seninde seneyi kapatman gerekir. Yoksa yolda doğurabilirsin,ikizler zaten erken gelmeye meraklıdırlar ,aman dikkat canımKızlar ikinizede geçmiş olsun bende 6.haftada kanama yaşadım 2 gün yatmıştım hastanede.sonrada geçen haftalarda idrar yolu enfeksiyonundan 4 gün yattım bulantida cabasi.doktorum banada heyet raporu verdi yat dinlen dedi bende bu donem gitmeyim diyorum okula..okulum köyde otobüste giderken gelirken aşırı bulantı yaşıyorum derse giriyorum bulantı geliyo koşarak lavaboya gdyorum tuvaletler pislik içinde yani okul açıldı 2 hafta gittim sonra hastanede yattım rapordu falan bugüne geldik raporum 24 kasımda bityor sonra yine rapor alcam bu günlere kolay gelmedim oyuzden bebeklerimi düşünmek zorundayım zorundayız..Inşallah bu stresli günler biran evvel biter aralığı atlattıkmi sonrasıda Allah kerimdir.
Merhaba kizlar ..nasil hamile kaldiniz..
Ikiz bebislere..
Masallah cnm hayirlisiyla dogurursun insallah ..Benim tüp bebek tedavisiyle oldu canım
Canim benim bende koy okulundayimKızlar ikinizede geçmiş olsun bende 6.haftada kanama yaşadım 2 gün yatmıştım hastanede.sonrada geçen haftalarda idrar yolu enfeksiyonundan 4 gün yattım bulantida cabasi.doktorum banada heyet raporu verdi yat dinlen dedi bende bu donem gitmeyim diyorum okula..okulum köyde otobüste giderken gelirken aşırı bulantı yaşıyorum derse giriyorum bulantı geliyo koşarak lavaboya gdyorum tuvaletler pislik içinde yani okul açıldı 2 hafta gittim sonra hastanede yattım rapordu falan bugüne geldik raporum 24 kasımda bityor sonra yine rapor alcam bu günlere kolay gelmedim oyuzden bebeklerimi düşünmek zorundayım zorundayız..Inşallah bu stresli günler biran evvel biter aralığı atlattıkmi sonrasıda Allah kerimdir.
Hayırlı olsun canım ,inşallah diğeri de biran önce gösterirkızlar merhabalar nasılsınız? bugün kontrolüm vardı bebişlerimden birinin cinsiyeti netleşti yüzde yüz erkek dedi diğer minnoşum bacaklarını kapattı inatla açmadı :))
Hoşgeldin canım. Aynı durum benim için de geçerli,zaman biran önce geçsin istiyorum ,halbuki anı yaşamak ,naz yapmanın keyfini yaşamamız gerekiyor. Sonuçta bizi güzelde olsa zorlu bir süreç bekliyor. Hem annelikten rapor da alınmıyorMerhaba arkadaşlar; yeni katıldım ben de 11+3 ikiz anne adayıyım. Çok heyecanlıyım. :) 6.haftada benim de kanamam oldu rahmin kenarı kanıyor dedi doktor. şimdi 12.haftadayım çok şükür herşey yolunda. Günler haftalar geçsin aylar bitsin istiyorum. Kustuğum zaman mutlu oluyorum sağlıklılar diye :) :) Sağlıkla kucaklarız inşallah..
Inşallah canımHayırlı olsun canım ,inşallah diğeri de biran önce gösterir
Teşekkür ederim hoşbulduk.. Haklısın tadını çıkarmak keyif yapmak lazım.. Çalışmaya bile ara verdim risk oluşturmasın diye..Merhaba arkadaşlar; yeni katıldım ben de 11+3 ikiz anne adayıyım. Çok heyecanlıyım. :) 6.haftada benim de kanamam oldu rahmin kenarı kanıyor dedi doktor. şimdi 12.haftadayım çok şükür herşey yolunda. Günler haftalar geçsin aylar bitsin istiyorum. Kustuğum zaman mutlu oluyorum sağlıklılar diye :) :) Sağlıkla kucaklarız inşallah..
Teşekkür ederim hoşbulduk.. Haklısın tadını çıkarmak keyif yapmak lazım.. Çalışmaya bile ara verdim risk oluşturmasın diye..Hoşgeldin canım. Aynı durum benim için de geçerli,zaman biran önce geçsin istiyorum ,halbuki anı yaşamak ,naz yapmanın keyfini yaşamamız gerekiyor. Sonuçta bizi güzelde olsa zorlu bir süreç bekliyor. Hem annelikten rapor da alınmıyor
Hosgeldin canım ah o kusmak beni mahvetti inşallah gecerde birazda rahat rahat geciririz hamisligimizi..Merhaba arkadaşlar; yeni katıldım ben de 11+3 ikiz anne adayıyım. Çok heyecanlıyım. :) 6.haftada benim de kanamam oldu rahmin kenarı kanıyor dedi doktor. şimdi 12.haftadayım çok şükür herşey yolunda. Günler haftalar geçsin aylar bitsin istiyorum. Kustuğum zaman mutlu oluyorum sağlıklılar diye :) :) Sağlıkla kucaklarız inşallah..
Hoşgeldin. Evet Günboyu bende de bulantı hissi var 9 + 2 deyim . Halsizlik ,yorgunluk var .sigara tiryakisi olmama rağmen şimdi sigara içip 5 dakika sonra bulunduğum ortama girene dahi katlanamıyorum. Ama ben akşamları kusuyorum. Tabi senin ilgilenmen gereken bir kızının olması senin için çok daha zor. İnşallah biran önce atlatırsın .Merhaba arkadaslar bende sizler gibi ikiz bebeklerime hamileyim 10hafta 2gun.bebim ikinci gebelig alti yasinda bir kizim var.benim sabah kusmam oluyo genelde ama gun icindede hrp bulanti hissim var.koku hassasiyetim cok fazla ozellikle sokakta sigara icenlere deli oluyorum.hep yatmak istiyorum halsizlik diz boyu ev isi yapamiyorum insallah bu hisler biran once gecer.kizimla ilgilenmekte zorluk cekiyorum odevleri fln.insallah biran once bu zorlu surecimizi sag sal atlatiriz saglikla.burda birbirimize destekte olalim.daha once dogum yaama ragmen ne yalan soyleyim dogum korkusuda erken sarmaya basladi beni.hepimize gecmis olsun diliyorum
Insallah arkadasim.bulantilar zamqnla aziyo diyolarya gerci bizimki ikiz oldugundan doguma kadar surerse diye korkuyorumHoşgeldin. Evet Günboyu bende de bulantı hissi var 9 + 2 deyim . Halsizlik ,yorgunluk var .sigara tiryakisi olmama rağmen şimdi sigara içip 5 dakika sonra bulunduğum ortama girene dahi katlanamıyorum. Ama ben akşamları kusuyorum. Tabi senin ilgilenmen gereken bir kızının olması senin için çok daha zor. İnşallah biran önce atlatırsın .
İkizlerde hangi haftada belli oluyormuş cinsiyetler bilen varmı ? 13.cü haftada ense ve burun ölçüsü alınacak ozaman belli olurmu sizce cinsiyetler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?