Yok canım tup bebek ikiz ilk gebelık vede 153 boy oldugundan mecburi sezeryan olucam ama normal gebe kalabılseydım vede tek bebek olsaydı normal dogum tercıh ederdım denerdım dogurmayı en azından normal dogum gıbısı yokEbesin demek cnım sen normal dogummu yapcn
Ben hazırladım ama bu işleri birinn organıze etmesı gerekıyo onuda kım yapıcak bilmiyorum oldugu kadar artık yanı hast bebeklerın ve kendı telasımıza kapılırız herhalde artk eve cıkınca hayrlısıyla eve gelen mısafrlere sunarızBebek cikolatasi,magnet felan hazır ettnzmi hastaneye gelenlremi eve gelenleremi werilck bunlar
Ikizlerde ndn sezeryan öneriyorlarki cnımYok canım tup bebek ikiz ilk gebelık vede 153 boy oldugundan mecburi sezeryan olucam ama normal gebe kalabılseydım vede tek bebek olsaydı normal dogum tercıh ederdım denerdım dogurmayı en azından normal dogum gıbısı yok
Ben etamine emzik işleyerek lavanta kesesi yaptım ,50 tanesinin süslemesini bitirdim . Hastahane ye gelenlere vermeyi düşünüyorum. Hastahaneye gelip eve gelmeyecekler olabilir diye düşünüyorum. Çikolatayı son ana bîraktımBebek cikolatasi,magnet felan hazır ettnzmi hastaneye gelenlremi eve gelenleremi werilck bunlar
Foto ekleyebilrsen bakayım cnım eline saglik magrifetlısin demekkiBen etamine emzik işleyerek lavanta kesesi yaptım ,50 tanesinin süslemesini bitirdim . Hastahane ye gelenlere vermeyi düşünüyorum. Hastahaneye gelip eve gelmeyecekler olabilir diye düşünüyorum. Çikolatayı son ana bîraktım
korkma canım başa gelen cekiliyor :) sezeryan oldugum gün dr geldi üstten bastırdı bir eliylede alt tarafı temizlediBugun nette okudum sezeryandan sonra elle rahim temizleniyormuş ben ilk kez duydum ve cok korktum.
Gözun aydin cnim sag salimsiniz çok sukur agrın sancın cok oldumu doktorun prof felanmıydı. kiloları ne kadar dogdular ultrasnla aynı cıktımı emzirebiliyomusun mamada vermek gereklimikorkma canım başa gelen cekiliyor :) sezeryan oldugum gün dr geldi üstten bastırdı bir eliylede alt tarafı temizledi
Çok geçmiş olsun inşallah yakalar kilosunuGünaydın kızlar 15 gündür hastanede yatıyorum bebeklerimden birinde akım kaybı varmış beslenemiyor diğer bebeğe göre 300 400 gr daha küçük dua edin bize inşallah
Foto eklemeyi beceremedimFoto ekleyebilrsen bakayım cnım eline saglik magrifetlısin demekki
Maşallah canım seninle aynıyız gun olarak bikacgun var arada bende haftaya gidicem bakalım benim kuzular ne alemde inşallh sag salim kucagımıza alır vede hemen evimize getirwbiliriz kuvoze gırmedenBugün 32+3 üz ve kilomuz 1960,2100 olmuş maaşallah. Haftaya nstye göre doğum gününü belirlicek dr
İnşallah canım inşallah tek temennimMaşallah canım seninle aynıyız gun olarak bikacgun var arada bende haftaya gidicem bakalım benim kuzular ne alemde inşallh sag salim kucagımıza alır vede hemen evimize getirwbiliriz kuvoze gırmeden
Gozunuz aydin :) cabucak cikarlar ins kuvezden de ve saglikla evinize donersiniz darisi bizlere ins :)Gunaydin kızlar.Ben dün dogum yaptım.35Haftaliktu bebeklerin..şimdi kuvezdeler.Ben de hastanede yatiyorum.kasilmalarim artmıştı..nefes darlığı çekiyordum.doktorum sezeryan karar verdi.çok şükür iyiyiz.darısı sizlerin başına
Hayırlı olsun canm kaç kg doğdu bebişlerGunaydin kızlar.Ben dün dogum yaptım.35Haftaliktu bebeklerin..şimdi kuvezdeler.Ben de hastanede yatiyorum.kasilmalarim artmıştı..nefes darlığı çekiyordum.doktorum sezeryan karar verdi.çok şükür iyiyiz.darısı sizlerin başına
Hayırlı olsun canım,biranönce küvezden çıkarlar inşallahGunaydin kızlar.Ben dün dogum yaptım.35Haftaliktu bebeklerin..şimdi kuvezdeler.Ben de hastanede yatiyorum.kasilmalarim artmıştı..nefes darlığı çekiyordum.doktorum sezeryan karar verdi.çok şükür iyiyiz.darısı sizlerin başına
Hayirli olsun canim demek kavustun kuzularaGunaydin kızlar.Ben dün dogum yaptım.35Haftaliktu bebeklerin..şimdi kuvezdeler.Ben de hastanede yatiyorum.kasilmalarim artmıştı..nefes darlığı çekiyordum.doktorum sezeryan karar verdi.çok şükür iyiyiz.darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?