2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Ebesin demek cnım sen normal dogummu yapcn
Yok canım tup bebek ikiz ilk gebelık vede 153 boy oldugundan mecburi sezeryan olucam ama normal gebe kalabılseydım vede tek bebek olsaydı normal dogum tercıh ederdım denerdım dogurmayı en azından normal dogum gıbısı yok

Bebek cikolatasi,magnet felan hazır ettnzmi hastaneye gelenlremi eve gelenleremi werilck bunlar
Ben hazırladım ama bu işleri birinn organıze etmesı gerekıyo onuda kım yapıcak bilmiyorum oldugu kadar artık yanı hast bebeklerın ve kendı telasımıza kapılırız herhalde artk eve cıkınca hayrlısıyla eve gelen mısafrlere sunarız

Ikizlerde ndn sezeryan öneriyorlarki cnım

Bebek cikolatasi,magnet felan hazır ettnzmi hastaneye gelenlremi eve gelenleremi werilck bunlar
Ben etamine emzik işleyerek lavanta kesesi yaptım ,50 tanesinin süslemesini bitirdim . Hastahane ye gelenlere vermeyi düşünüyorum. Hastahaneye gelip eve gelmeyecekler olabilir diye düşünüyorum. Çikolatayı son ana bîraktım

Foto ekleyebilrsen bakayım cnım eline saglik magrifetlısin demekki

merhaba kızlar nasılsınız malesef artık fazla giremiyorum oğlumun birini çıkardım diğerini de inşallah haftaya taburcu edecekler şimdiden bol bol uyuyun :)) sizlerde ne var ne yok umarım herşey yolundadır.

korkma canım başa gelen cekiliyor :) sezeryan oldugum gün dr geldi üstten bastırdı bir eliylede alt tarafı temizledi
Gözun aydin cnim sag salimsiniz çok sukur agrın sancın cok oldumu doktorun prof felanmıydı. kiloları ne kadar dogdular ultrasnla aynı cıktımı emzirebiliyomusun mamada vermek gereklimi

Günaydın kızlar 15 gündür hastanede yatıyorum bebeklerimden birinde akım kaybı varmış beslenemiyor diğer bebeğe göre 300 400 gr daha küçük dua edin bize inşallah

Allah yardimcin olsun canim hic canini sikma haftanda gayet iyi sen rahat ol canim bizde dua ederiz sana

Bugün 32+3 üz ve kilomuz 1960,2100 olmuş maaşallah. Haftaya nstye göre doğum gününü belirlicek dr

Bugün 32+3 üz ve kilomuz 1960,2100 olmuş maaşallah. Haftaya nstye göre doğum gününü belirlicek dr
Maşallah canım seninle aynıyız gun olarak bikacgun var arada bende haftaya gidicem bakalım benim kuzular ne alemde inşallh sag salim kucagımıza alır vede hemen evimize getirwbiliriz kuvoze gırmeden

Maşallah canım seninle aynıyız gun olarak bikacgun var arada bende haftaya gidicem bakalım benim kuzular ne alemde inşallh sag salim kucagımıza alır vede hemen evimize getirwbiliriz kuvoze gırmeden
İnşallah canım inşallah tek temennim

Gunaydin kızlar.Ben dün dogum yaptım.35Haftaliktu bebeklerin..şimdi kuvezdeler.Ben de hastanede yatiyorum.kasilmalarim artmıştı..nefes darlığı çekiyordum.doktorum sezeryan karar verdi.çok şükür iyiyiz.darısı sizlerin başına

Gozunuz aydin :) cabucak cikarlar ins kuvezden de ve saglikla evinize donersiniz darisi bizlere ins :)

Hayırlı olsun canm kaç kg doğdu bebişler

Hayırlı olsun canım,biranönce küvezden çıkarlar inşallah

Hayirli olsun canim demek kavustun kuzularadarisi basimiza insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…