Neden küvezdelr canım.Gunaydin kızlar.Ben dün dogum yaptım.35Haftaliktu bebeklerin..şimdi kuvezdeler.Ben de hastanede yatiyorum.kasilmalarim artmıştı..nefes darlığı çekiyordum.doktorum sezeryan karar verdi.çok şükür iyiyiz.darısı sizlerin başına
Yok canim süt gibi birsey gelmedi ama arada sirada goguslerim sizlar olduİyi aksamlar kızlar dun gogsumden sarı su gıbı sut gıbı bısey geldı sizden geldi mi ama devam etmedi bir iki damlaydı bidaha gelmedi
Amin canım inşallahHayırlı kandiller kızlar. Allah hepimizin ve tüm hamilelerin bebeklerini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, hayırlı uzun ömürler versin inşallah...Amin.
Söylediklerini birebir yaşıyorum canm hatta daha fazlasını. Sezaryen dikişimin altına inmiş durumda bebekler her an gelebilirler gibi Allah korusun. Bu gece de resmen bi gözüm açık bi gözüm kapalı yattım bir türlü dalamadım geçirdiğim en zor gecelerden biriydi.Merhaba kizlar benim bugün 35. haftam bitiyor 36 ya giriyorumşaka maka doguma az kaldi inanamiyorum bu arada artik yuruyemiyorum oturamiyorum desem yeridir...gece mide yanmalarim tavan yapmis durumda bebeklerin hareketlerini cok asagida hissediyorum gerci kaburgami da tekmeliyorlar:)benim durumumda olan var mi aranizda
Çift başlıklısı vardı benim baktığımda canımArkadaslar dogum tarihim yaklasiyor iyice o yüzden çevrenin de tavsiyesiyle elektrikli süt pompasi almaya karar verdim.philips avent alicam sanirim ama çift basliklisi var mi bu markanin bileniniz alaniniz var mi?kaca aldiniz?
35. Haftaya gelmedim ama mide yanması ve bulantısı bende de çok fena ... geceleri uyuyamıyorum ,hatta ayaktayken bile dayanamıyorumMerhaba kizlar benim bugün 35. haftam bitiyor 36 ya giriyorumşaka maka doguma az kaldi inanamiyorum bu arada artik yuruyemiyorum oturamiyorum desem yeridir...gece mide yanmalarim tavan yapmis durumda bebeklerin hareketlerini cok asagida hissediyorum gerci kaburgami da tekmeliyorlar:)benim durumumda olan var mi aranizda
Ben ilk dogumumda amedanin pompasini almistim canim çift pompali internetten almistim 250 tlye...memnundum yine ona devam edicemArkadaslar dogum tarihim yaklasiyor iyice o yüzden çevrenin de tavsiyesiyle elektrikli süt pompasi almaya karar verdim.philips avent alicam sanirim ama çift basliklisi var mi bu markanin bileniniz alaniniz var mi?kaca aldiniz?
Bu arada ben bugün doktora gittim 37.haftanin bitimi yani 2 hafta sonra sezeryana alicam dedi.Bebeklerden biri 2450 digeri 2300 gram olmus tahmini 2600-2700 felan dogarlar dedi...Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin
Insallah canimne kadar güzel,allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin,bizlere de o haftalara kadar dayanmak kısmet olur inşallah :) Sağlıklı,sıkıntısız olur inşallah bebekleriniz :)
Son iki haftadır bende ödemliyim aynen ne yaptıysam gecmiyo aynen ayaklarımın ustune basamıyorum Allah sonumuzu hayır etsinBende yine ödem başladı. Ayaklarım balon gibi oldu üstüne basamıyorum. Dünden beri sürekli uzatıp istirahat ediyorum ama hiç inmiyor. 2 hafta önce coraspini bıraktım o yüzden mi başladı acabaSizde durumlar nasıl kızlar
Benim de balon gibi ,artık ayak derimde gerilecek yer kalmadı ve kıpkırmızılar. Masaj acıtsa da , biraz iyi geliyorBende yine ödem başladı. Ayaklarım balon gibi oldu üstüne basamıyorum. Dünden beri sürekli uzatıp istirahat ediyorum ama hiç inmiyor. 2 hafta önce coraspini bıraktım o yüzden mi başladı acabaSizde durumlar nasıl kızlar
Oluyor canim sanki gobegimi kucaklayip oturmusum gibi:)ama benim bebislerin ikiside bas asagi pozisyona gelmis haliyle karnimda asagida duruyorArkadaslar bazen sizinde gobeginiz cok asagida duruyormu boyle olunca cok.korkuyorum hemen doguracakmisim gibi geliyo
Cok korkuyorum bigun ortalikta dogurucam diye :)) Hayirlisiyla bir atlatdak hepimix.gecem gunduzume karisti birde dogum korkusu var uzerineOluyor canim sanki gobegimi kucaklayip oturmusum gibi:)ama benim bebislerin ikiside bas asagi pozisyona gelmis haliyle karnimda asagida duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?