2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
arkadaşlar günaydın benım 3 gün günüm geçti ayrı zamanlarda üç test yaptım pozitif çıktıı kan testimde degerlerim 3766 cıktı ama keese görünmedi ıkız olabilirmı sizinkıler nasıldı

Benim de balon gibi ,artık ayak derimde gerilecek yer kalmadı ve kıpkırmızılar. Masaj acıtsa da , biraz iyi geliyor

Son iki haftadır bende ödemliyim aynen ne yaptıysam gecmiyo aynen ayaklarımın ustune basamıyorum Allah sonumuzu hayır etsin

Benim de balon gibi ,artık ayak derimde gerilecek yer kalmadı ve kıpkırmızılar. Masaj acıtsa da , biraz iyi geliyor

Ben daha 28.haftadayım ama çok ödemim var özellikle ayaklarımda. Günde 2.5 lt su içiyorum, tuzu tamamen kestim, tatlı minimum! Peki niye geçmiyor? Daha ne yapılabilir???

Ben daha 28.haftadayım ama çok ödemim var özellikle ayaklarımda. Günde 2.5 lt su içiyorum, tuzu tamamen kestim, tatlı minimum! Peki niye geçmiyor? Daha ne yapılabilir???

canım aynı haftadayız seninle,birlikte vaktinde doğar bebeklerimiz inşallah. Sorduğun şeyle ilgili bilgim yok ama malesef inş sıkıntın biter

Caanm ben artık gecmesını beklemıuorum ama idrarda proteın yanı albumın bsktırmakta fayda var yaptrmadıydan bı yaptır idrarfa proteın yoksa tansıyon da normalse korkmayın ben takmıyorum artık sısicez yapcak bısey yok

Ayaklarını uzatıp oturmadığın sürece başka türlü geçmiyor maalesef. Ayaklarım aşağıda otursam hiçbir iş yapmasam yine şişiyor benim.

Bende proteinde çıktı. Bi tek tansiyon yükselmedi şükür yoksa preeklampsiye doğru gidiyordum yine. İlk gebeliğimde preeklampsi yüzünden bebeğimi kaybetmiştim zaten

Canim odeme dikkat et brnimde oyle olmustu aman dikkat et tansiyonunu olctur

Canim dikkat et bende son zamanlarda pe onemsemeistim taki tansiyonum 18/12 cikana kadar..lutfen dikkat edin

Kizlar nasilsiniz miniklerimden biri yanmda biri hastanede sabirla cikmasini bekliyoruz
Oda tez zamanda cıkar ins cnim cok bile kaldı bence küvezde 35 haftada dogup hc grmeyen bile war siz suan 37 icindsnz ya oglusun niye küvezde hala acaba gerci cani sag olsun er gec cıkar elbet

Oda tez zamanda cıkar ins cnim cok bile kaldı bence küvezde 35 haftada dogup hc grmeyen bile war siz suan 37 icindsnz ya oglusun niye küvezde hala acaba gerci cani sag olsun er gec cıkar elbet
Canim erken dogdu solunum skntisi var yani haftasi dolunca degil bebek hicbirseye bagli kalmadan nefes alinca taburcu oluyor bizmki gecen hafta kuvezden cikti zaten normal besikte gozlem altinda tutuluyor kan degerleri dusuk cikti kalbinde pihtilasma var tedavisi suruyor oyzden yani

anladım canım cok sukur oda iyilesiyor o halde cabuk cıkar ins.emebiliyo mu suan yanindaki kiloları nasıldı dogduklarında

anladım canım cok sukur oda iyilesiyor o halde cabuk cıkar ins.emebiliyo mu suan yanindaki kiloları nasıldı dogduklarında
Hala ememiyor canim yanimdaki 2040 dogdu zayifladi suan tekrar toparlandi 2500 oldu hastanedeki minik 1900 dogdu 1600 e kadar dusmustu suan 2215 oldu cok sukur

Gunaydn kızlar serklaj rahm ağzı dıkısı attıran varmı aranızda var ıse kacncı haftada atıldı bilgi vereblrmısnz 2 gün sonra bana da atılcak rahm ağzı kısalması başlamış açılma yok ama

İ
İdrarımı bilmiyorum.tansiyon normal.İdrarda protein neden olurmuş hiç duymadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…