Benim de balon gibi ,artık ayak derimde gerilecek yer kalmadı ve kıpkırmızılar. Masaj acıtsa da , biraz iyi geliyor
Bende yine ödem başladı. Ayaklarım balon gibi oldu üstüne basamıyorum. Dünden beri sürekli uzatıp istirahat ediyorum ama hiç inmiyor. 2 hafta önce coraspini bıraktım o yüzden mi başladı acabaSizde durumlar nasıl kızlar
Son iki haftadır bende ödemliyim aynen ne yaptıysam gecmiyo aynen ayaklarımın ustune basamıyorum Allah sonumuzu hayır etsin
Benim de balon gibi ,artık ayak derimde gerilecek yer kalmadı ve kıpkırmızılar. Masaj acıtsa da , biraz iyi geliyor
Benımkılerde baş asagı cnım bu normal dogum içn uygun demekmiOluyor canim sanki gobegimi kucaklayip oturmusum gibi:)ama benim bebislerin ikiside bas asagi pozisyona gelmis haliyle karnimda asagida duruyor
Ben daha 28.haftadayım ama çok ödemim var özellikle ayaklarımda. Günde 2.5 lt su içiyorum, tuzu tamamen kestim, tatlı minimum! Peki niye geçmiyor? Daha ne yapılabilir???
Caanm ben artık gecmesını beklemıuorum ama idrarda proteın yanı albumın bsktırmakta fayda var yaptrmadıydan bı yaptır idrarfa proteın yoksa tansıyon da normalse korkmayın ben takmıyorum artık sısicez yapcak bısey yokBen daha 28.haftadayım ama çok ödemim var özellikle ayaklarımda. Günde 2.5 lt su içiyorum, tuzu tamamen kestim, tatlı minimum! Peki niye geçmiyor? Daha ne yapılabilir???
Ayaklarını uzatıp oturmadığın sürece başka türlü geçmiyor maalesef. Ayaklarım aşağıda otursam hiçbir iş yapmasam yine şişiyor benim.Ben daha 28.haftadayım ama çok ödemim var özellikle ayaklarımda. Günde 2.5 lt su içiyorum, tuzu tamamen kestim, tatlı minimum! Peki niye geçmiyor? Daha ne yapılabilir???
Bende proteinde çıktı. Bi tek tansiyon yükselmedi şükür yoksa preeklampsiye doğru gidiyordum yine. İlk gebeliğimde preeklampsi yüzünden bebeğimi kaybetmiştim zatenCaanm ben artık gecmesını beklemıuorum ama idrarda proteın yanı albumın bsktırmakta fayda var yaptrmadıydan bı yaptır idrarfa proteın yoksa tansıyon da normalse korkmayın ben takmıyorum artık sısicez yapcak bısey yok
Cok dikkat et canımBende proteinde çıktı. Bi tek tansiyon yükselmedi şükür yoksa preeklampsiye doğru gidiyordum yine. İlk gebeliğimde preeklampsi yüzünden bebeğimi kaybetmiştim zaten
Allah'ım aynı şeyleri yaşatmasın inşallahCok dikkat et canım
Canim odeme dikkat et brnimde oyle olmustu aman dikkat et tansiyonunu olcturBende yine ödem başladı. Ayaklarım balon gibi oldu üstüne basamıyorum. Dünden beri sürekli uzatıp istirahat ediyorum ama hiç inmiyor. 2 hafta önce coraspini bıraktım o yüzden mi başladı acabaSizde durumlar nasıl kızlar
Canim dikkat et bende son zamanlarda pe onemsemeistim taki tansiyonum 18/12 cikana kadar..lutfen dikkat edinCaanm ben artık gecmesını beklemıuorum ama idrarda proteın yanı albumın bsktırmakta fayda var yaptrmadıydan bı yaptır idrarfa proteın yoksa tansıyon da normalse korkmayın ben takmıyorum artık sısicez yapcak bısey yok
Oda tez zamanda cıkar ins cnim cok bile kaldı bence küvezde 35 haftada dogup hc grmeyen bile war siz suan 37 icindsnz ya oglusun niye küvezde hala acaba gerci cani sag olsun er gec cıkar elbetKizlar nasilsiniz miniklerimden biri yanmda biri hastanede sabirla cikmasini bekliyoruz
Canim erken dogdu solunum skntisi var yani haftasi dolunca degil bebek hicbirseye bagli kalmadan nefes alinca taburcu oluyor bizmki gecen hafta kuvezden cikti zaten normal besikte gozlem altinda tutuluyor kan degerleri dusuk cikti kalbinde pihtilasma var tedavisi suruyor oyzden yaniOda tez zamanda cıkar ins cnim cok bile kaldı bence küvezde 35 haftada dogup hc grmeyen bile war siz suan 37 icindsnz ya oglusun niye küvezde hala acaba gerci cani sag olsun er gec cıkar elbet
anladım canım cok sukur oda iyilesiyor o halde cabuk cıkar ins.emebiliyo mu suan yanindaki kiloları nasıldı dogduklarındaCanim erken dogdu solunum skntisi var yani haftasi dolunca degil bebek hicbirseye bagli kalmadan nefes alinca taburcu oluyor bizmki gecen hafta kuvezden cikti zaten normal besikte gozlem altinda tutuluyor kan degerleri dusuk cikti kalbinde pihtilasma var tedavisi suruyor oyzden yani
Hala ememiyor canim yanimdaki 2040 dogdu zayifladi suan tekrar toparlandi 2500 oldu hastanedeki minik 1900 dogdu 1600 e kadar dusmustu suan 2215 oldu cok sukuranladım canım cok sukur oda iyilesiyor o halde cabuk cıkar ins.emebiliyo mu suan yanindaki kiloları nasıldı dogduklarında
Valla çok şanslısın,ödemsiz hamileliğin tadını çıkar:)canım aynı haftadayız seninle,birlikte vaktinde doğar bebeklerimiz inşallah. Sorduğun şeyle ilgili bilgim yok ama malesefinş sıkıntın biter
İdrarımı bilmiyorum.tansiyon normal.İdrarda protein neden olurmuş hiç duymadım?Caanm ben artık gecmesını beklemıuorum ama idrarda proteın yanı albumın bsktırmakta fayda var yaptrmadıydan bı yaptır idrarfa proteın yoksa tansıyon da normalse korkmayın ben takmıyorum artık sısicez yapcak bısey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?