Evet aynen aynı durumdayım..Haftasonu uzatıp rahatlıyorum biraz ama haftaiçi işyerinde sandalyede oturmaktan şişiyor yineAyaklarını uzatıp oturmadığın sürece başka türlü geçmiyor maalesef. Ayaklarım aşağıda otursam hiçbir iş yapmasam yine şişiyor benim.
Tansiyon aletim elimin altında sürekli takip ediyorum. Sen preeklampsiye yakalanmışsın çok şükür kurtulmuşsunuz canım çok tehlikeli bir durum gerçekten.Canim odeme dikkat et brnimde oyle olmustu aman dikkat et tansiyonunu olctur
Canım imkanın varsa izne ayrıl bence çünkü ikiz gebelik zaten başlı başına risk demek bir de bu haftadan ödemin başladıysa Allah korusun erken alabilirler. Bizzat yaşadım maalesef.Evet aynen aynı durumdayım..Haftasonu uzatıp rahatlıyorum biraz ama haftaiçi işyerinde sandalyede oturmaktan şişiyor yine
Canım doktorun kontrolünde idrar kan testi istemezse sen söyle muhakkak.bazen drlar dikkat etmiyorİ
İdrarımı bilmiyorum.tansiyon normal.İdrarda protein neden olurmuş hiç duymadım?
Ben yarın gidicem canım muhtemelen tarih verirKizlar son haftalarina gelmis olupta doktora giden var mi hic aranizda...dogum icin tarih verildi mi bebisleriniz kacar kilo merak ediyorum
30. haftamda kontrolüm var, o zaman doktorumla karar vereceğiz iziz durumuma.bu ödem olayını da söyleyeyim ozamanCanım imkanın varsa izne ayrıl bence çünkü ikiz gebelik zaten başlı başına risk demek bir de bu haftadan ödemin başladıysa Allah korusun erken alabilirler. Bizzat yaşadım maalesef.
Oy oy maşallah suphanallah cok guzel toparlamıslar hemenHala ememiyor canim yanimdaki 2040 dogdu zayifladi suan tekrar toparlandi 2500 oldu hastanedeki minik 1900 dogdu 1600 e kadar dusmustu suan 2215 oldu cok sukur
Merhabalar :) şu an 31+5 im ama geçen hafta 30+5 te gittim dr a,önceki hafta sancım olmuştu zaten başta da düşük riskim vardı,bu yıl hiç çalışmadım ve kendimi yormadan dinlenerek geçirdim,dr um 35+5 te doğum dedi,çünkü sonrasında şehir dışında olacak 30+5 te kızım hemen hemen 1600 oğlum 1800 gr dıKizlar son haftalarina gelmis olupta doktora giden var mi hic aranizda...dogum icin tarih verildi mi bebisleriniz kacar kilo merak ediyorum
22. Haftada perinatolog bebeklerimden birinin suyunun çok fazla olduğunu söyledi,2 hafta dr um takip etti,ve daha da yükselmişti,şeker yüklemesi yapıldı şekerden olabiliyormuş çünkü ama çıkmadı bir şey: Sonra yaklaşık 4 hafta endoll diye bir fitil kullandım ve normale döndüGünaydın hanımlar,benim de ikiz bebeklerin olacak ve ikisinin de suları fazla .bu konuda ne yapmam gerek acaba bilgisi olan var mı ?yeme,icmeyle ilgili bi durum mu acaba?
TSK ederim cvp verdiğin için,ben de endol kullanmama rağmen arttı suları.22. Haftada perinatolog bebeklerimden birinin suyunun çok fazla olduğunu söyledi,2 hafta dr um takip etti,ve daha da yükselmişti,şeker yüklemesi yapıldı şekerden olabiliyormuş çünkü ama çıkmadı bir şey: Sonra yaklaşık 4 hafta endoll diye bir fitil kullandım ve normale döndü
Bildiğim kadarıyla eğer sınırın üzerindeyse erken doğuma sebep olabilir demişti dr um muhakkak ki sizi de takibe alacaklardır
Bi de ben de şeker yok şimdilik.henüz şeker yüklemesi yapılmadı.22. Haftada perinatolog bebeklerimden birinin suyunun çok fazla olduğunu söyledi,2 hafta dr um takip etti,ve daha da yükselmişti,şeker yüklemesi yapıldı şekerden olabiliyormuş çünkü ama çıkmadı bir şey: Sonra yaklaşık 4 hafta endoll diye bir fitil kullandım ve normale döndü
Bildiğim kadarıyla eğer sınırın üzerindeyse erken doğuma sebep olabilir demişti dr um muhakkak ki sizi de takibe alacaklardır
Endişelenmeyin bence,bn o dönem çok araştırmıştım sebepsiz de olabiliyormuş.Yine de bir perinatoloğa görünmüyorsanız gitmenizde fayda vardır durup dururken ilaçsızda normale dönen kişiler okumuştum ben ,içinizi ferah tutunBi de ben de şeker yok şimdilik.henüz şeker yüklemesi yapılmadı.
Cok tesekkur ederim perinatologa gittim nedeni yok takip etcez dedi ilaç bile yazmadıEndişelenmeyin bence,bn o dönem çok araştırmıştım sebepsiz de olabiliyormuş.Yine de bir perinatoloğa görünmüyorsanız gitmenizde fayda vardır durup dururken ilaçsızda normale dönen kişiler okumuştum ben ,içinizi ferah tutun
Umarım sağlıkla kucağına alırsın kuzucuklariniEndişelenmeyin bence,bn o dönem çok araştırmıştım sebepsiz de olabiliyormuş.Yine de bir perinatoloğa görünmüyorsanız gitmenizde fayda vardır durup dururken ilaçsızda normale dönen kişiler okumuştum ben ,içinizi ferah tutun
Hep beraber inşUmarım sağlıkla kucağına alırsın kuzucuklarini
Masallah canim bebislerin kilosu cok güzel doguma kadar 2500 olurlar insallah...Allah saglicakla aldirsin kucağınaMerhabalar :) şu an 31+5 im ama geçen hafta 30+5 te gittim dr a,önceki hafta sancım olmuştu zaten başta da düşük riskim vardı,bu yıl hiç çalışmadım ve kendimi yormadan dinlenerek geçirdim,dr um 35+5 te doğum dedi,çünkü sonrasında şehir dışında olacak 30+5 te kızım hemen hemen 1600 oğlum 1800 gr dı
Amin inş,sessizce sizleri okuyorum ben de ne kilo aldırır falan:)11 kilo aldım sadece herkes çok az diyor bn de bebekler küçük mü diye kendime sorun yaratıyorum,rüyamda elimden kayıp düşüyorlar falanMasallah canim bebislerin kilosu cok güzel doguma kadar 2500 olurlar insallah...Allah saglicakla aldirsin kucağına
Her bünye farkli yapida haliyle kilo alimimizda farkli...Kimseye kulak asma bu güzel gunlerin tadini cikar yoksa herkes doktor kesiliyor başımıza:)bu ara bende herseye oturup aglar oldum hormonlar tavan yapti sanirimAmin inş,sessizce sizleri okuyorum ben de ne kilo aldırır falan:)11 kilo aldım sadece herkes çok az diyor bn de bebekler küçük mü diye kendime sorun yaratıyorum,rüyamda elimden kayıp düşüyorlar falan
Kimse bizi düşünmüyor hamiş bunlar demiyor her kafadan bir ses...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?