2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Ayaklarını uzatıp oturmadığın sürece başka türlü geçmiyor maalesef. Ayaklarım aşağıda otursam hiçbir iş yapmasam yine şişiyor benim.
Evet aynen aynı durumdayım..Haftasonu uzatıp rahatlıyorum biraz ama haftaiçi işyerinde sandalyede oturmaktan şişiyor yine

Kizlar son haftalarina gelmis olupta doktora giden var mi hic aranizda...dogum icin tarih verildi mi bebisleriniz kacar kilo merak ediyorum

Evet aynen aynı durumdayım..Haftasonu uzatıp rahatlıyorum biraz ama haftaiçi işyerinde sandalyede oturmaktan şişiyor yine
Canım imkanın varsa izne ayrıl bence çünkü ikiz gebelik zaten başlı başına risk demek bir de bu haftadan ödemin başladıysa Allah korusun erken alabilirler. Bizzat yaşadım maalesef.

Canım imkanın varsa izne ayrıl bence çünkü ikiz gebelik zaten başlı başına risk demek bir de bu haftadan ödemin başladıysa Allah korusun erken alabilirler. Bizzat yaşadım maalesef.
30. haftamda kontrolüm var, o zaman doktorumla karar vereceğiz iziz durumuma.bu ödem olayını da söyleyeyim ozaman

Günaydın hanımlar,benim de ikiz bebeklerin olacak ve ikisinin de suları fazla .bu konuda ne yapmam gerek acaba bilgisi olan var mı ?yeme,icmeyle ilgili bi durum mu acaba?

Kizlar son haftalarina gelmis olupta doktora giden var mi hic aranizda...dogum icin tarih verildi mi bebisleriniz kacar kilo merak ediyorum
Merhabalar :) şu an 31+5 im ama geçen hafta 30+5 te gittim dr a,önceki hafta sancım olmuştu zaten başta da düşük riskim vardı,bu yıl hiç çalışmadım ve kendimi yormadan dinlenerek geçirdim,dr um 35+5 te doğum dedi,çünkü sonrasında şehir dışında olacak 30+5 te kızım hemen hemen 1600 oğlum 1800 gr dı

Günaydın hanımlar,benim de ikiz bebeklerin olacak ve ikisinin de suları fazla .bu konuda ne yapmam gerek acaba bilgisi olan var mı ?yeme,icmeyle ilgili bi durum mu acaba?
22. Haftada perinatolog bebeklerimden birinin suyunun çok fazla olduğunu söyledi,2 hafta dr um takip etti,ve daha da yükselmişti,şeker yüklemesi yapıldı şekerden olabiliyormuş çünkü ama çıkmadı bir şey: Sonra yaklaşık 4 hafta endoll diye bir fitil kullandım ve normale döndü
Bildiğim kadarıyla eğer sınırın üzerindeyse erken doğuma sebep olabilir demişti dr um muhakkak ki sizi de takibe alacaklardır

TSK ederim cvp verdiğin için,ben de endol kullanmama rağmen arttı suları.

Bi de ben de şeker yok şimdilik.henüz şeker yüklemesi yapılmadı.

Bi de ben de şeker yok şimdilik.henüz şeker yüklemesi yapılmadı.
Endişelenmeyin bence,bn o dönem çok araştırmıştım sebepsiz de olabiliyormuş.Yine de bir perinatoloğa görünmüyorsanız gitmenizde fayda vardır durup dururken ilaçsızda normale dönen kişiler okumuştum ben ,içinizi ferah tutun

Cok tesekkur ederim perinatologa gittim nedeni yok takip etcez dedi ilaç bile yazmadı

Umarım sağlıkla kucağına alırsın kuzucuklarini

Masallah canim bebislerin kilosu cok güzel doguma kadar 2500 olurlar insallah...Allah saglicakla aldirsin kucağına

Masallah canim bebislerin kilosu cok güzel doguma kadar 2500 olurlar insallah...Allah saglicakla aldirsin kucağına
Amin inş,sessizce sizleri okuyorum ben de ne kilo aldırır falan:)11 kilo aldım sadece herkes çok az diyor bn de bebekler küçük mü diye kendime sorun yaratıyorum,rüyamda elimden kayıp düşüyorlar falan
Kimse bizi düşünmüyor hamiş bunlar demiyor her kafadan bir ses...

Her bünye farkli yapida haliyle kilo alimimizda farkli...Kimseye kulak asma bu güzel gunlerin tadini cikar yoksa herkes doktor kesiliyor başımıza:)bu ara bende herseye oturup aglar oldum hormonlar tavan yapti sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…