2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
ya arkadaşlar benim bir haftadır akıntım arttı,renkli kokulu falan değil ama önceki zamanlara göre fazla. her lavaboya gittiğimde çamaşırım biraz ıslanmış oluyor,normal mi bu acaba bu haftalarda.

ya arkadaşlar benim bir haftadır akıntım arttı,renkli kokulu falan değil ama önceki zamanlara göre fazla. her lavaboya gittiğimde çamaşırım biraz ıslanmış oluyor,normal mi bu acaba bu haftalarda.
Evet canım kotu koku renk degısıklıgı kaşıntı olmadıgı surece normal akıntı gebelıkte artıyo hormonlardan dolayı

Bende şimdi acilden geldim 15 gundur odem vardı idrarda protein yoktu tansıyon normaldi ama bugun tansiyonum yukseldı 130 80 150 90 a kadar cıktı 2 tane limon içtim bol su içtm dusuremedım.hast gttm bebişlerim iyilerdi idrr bakalm dedilrr tansiyonda 110 80 e dustu hast gıdınce nasıl oldu anlayamadm ama idrarda temiz çıktı yıne cok sukur de pekı hersey normalse ben 15 gundur neden şişim bu ödemin sebebi ne eve geri.gonderdıler.hersey norml deyıp ne zaman alarma geçmek gerek idrarda protein bakamam ki hergün mesela allahım su 2 haft atlatsak

ben araştırdım o konuyu:26.haftadan itibaren özellikle el ve ayaklarda ödem başlaması normalmiş.bunun sebebi:iyice büyüyen rahmin, kanı bacaklardan kalbe geri taşıyan toplardamarlara baskı yapmasıymış!!!bir prof.un kitabından bu bilgi.rahat ol bence

Çok normal canım ,kokulu ve renkli olmadığı sürece sıkıntı yapma. Zamanla daha da artacak . Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Şimdi kontrolden geldim. Nst çekildi iyi çıktı şükür. İdrarda bi tane + çıktı onun idrar yolu enfeksiyonundan olabileceğini söyledi. Ödemlerin ise artık bu haftalardan sonra normal bir de ikiz olunca çok normal ama bol bol su iç dedi canm tansiyon için tavsiyem sarmısak ye çiğ çiğ çok iyi geliyor kokar falan deme sağlık için

Bende geldım şimdi ama canım sıkkın pek kılo alamadı bebişlerim 1800 1850 tansıyon 13 80 bugun dun tansiyonu dusurdum limob ictm diye kizdi drum hemen aricakmisim doguma alcakmis jaftaya pzr ye kadar durcaklar tansiyon 13 9 ve ustu olursa dahada erken alcakmş

Canım sakın sıkıntı yapma bak üzüntü tansiyonu tetikliyor anında yükseltiyor inan. İçini ferah tut iyi düşün. Gelişim geriliği başlamış anlaşılan o yüzden tansiyonu kontrol altında tutman çok önemli. Sıfır tuz kullan kesinlikle dolaylı olarak bile tuz alma ve mutlaka bol su iç ben 3 lt ye yakın içiyorum her gün.

Maşallah nazar değmesin ne güzel duruyolar darısı başıma diyodum. Ne bu şimdi. Kendi doltoruna gitseydin tansiyonun yükseldiğinde alacak mıydı. Gitmedin duruyorlar. Hayırlısı olsun inşallah, bilgim yok ama en doğrusu düşürmek değil mi? Çocuklarda bir problem yokken hemen alalım demek niye ki şimdi? Canım sen sağlıkçıydın sanırım daha iyi bilirsin de. Yemek yiyip yatmak tansiyonu yükseltiyor. Bir de az ve sık ye istersen. Kan basıncını arttırma. 2 hafta daha dururlar inşallah...

Merhabalar arkadaşlar
Bugün kontrol vardı,32. Haftaya girdim.Kızım 1828,oğlum 1979 gr olmuşlar.
Dün gece aşırı derecede kasılmam vardı bir yerlere toplanma hissettim,nst de bir şey çıkmadı,sonra dr oğlanın yer değiştirdiğini söyledi bakınca ,resmen C pozisyonunu almış

Birde bir sorum olacak size,mide yanmasına çözüm bulan var mı?ölücem çok kötüyüm,rennie bir işe yaramıyor

Maşallah kuzularına ben 32 +5 oldum benimkiler de 2 kg.a yaklaşmışlar. Mide yanması ndan ben de çok çekiyorum. Gaviskon şurup içiyorum ama en fazla 1 saat etki ediyor.

Kızlar benim ust bacaklarmda sivilce gbi dgsik kırmızılik oldu alnjimda war 3 5 tane sırtmda da ne bu acaba ya

Kızlar benim ust bacaklarmda sivilce gbi dgsik kırmızılik oldu alnjimda war 3 5 tane sırtmda da ne bu acaba ya
Insallah önemli bisey değildir cogalirsa doktora git mutlaka...36. hafta olmussun dogum tarihin belli oldumu

Insallah önemli bisey değildir cogalirsa doktora git mutlaka...36. hafta olmussun dogum tarihin belli oldumu
23 nisan gbi dmşti doktor cnım ama sorun olmadan ilerlrse bilemiyorum yine alırmı sormadm hiç agırlaştmda baya karnım baya buyudu sizn nasıl durumlar.

Hala ememiyor canim yanimdaki 2040 dogdu zayifladi suan tekrar toparlandi 2500 oldu hastanedeki minik 1900 dogdu 1600 e kadar dusmustu suan 2215 oldu cok sukur
Canim rabbim sifa versin bende34. Haftada dogum yaptim on gun kuvezde kaldilar neyle besliyorsun kac saatte bir benimkiler de ememiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…