Bir yan etkilerine bakın bence ,çünkü bn kasılma için bir ilaç içiyorum galiba 2 haftadan fazladır,varolan tüm yan etkilerini yaşıyorum,kaşıntı döküntü çarpıntıDecavit i hergun icmiyordum haftada uç kez flan iciyordum bikç haftadr hergun ictm o geldi aklıma bi
Benimde 36. hafta bitmek uzere doktorum 37 nin bitiminde gel sezeryan icin gün vericem dedi.Yani haftaya cuma günü randevum var o zaman tarih belli olucak bende cok agirlastim gunduzleri iyi olsamda geceleri kasiklarimda agrilar oluyor Allahtan bebisler aşağıya indigi icin mide yanmalarim kesildi:)23 nisan gbi dmşti doktor cnım ama sorun olmadan ilerlrse bilemiyorum yine alırmı sormadm hiç agırlaştmda baya karnım baya buyudu sizn nasıl durumlar.
Ayy kuzum sendemi dogum yaptin gozun aydin Allah anali babali buyutsun.kac kg dogdular canm benmkilerden biri hala hastanede ona sut sagip gotruyorum digerinede bazen mama bazen sut sagip 2 satte bir biberonla veriyorum henuz emmiyorCanim rabbim sifa versin bende34. Haftada dogum yaptim on gun kuvezde kaldilar neyle besliyorsun kac saatte bir benimkiler de ememiyor
Canim bebislerin hayirli olsun Allah anali babali büyütsün dogum yaptigini bilmiyordum...Aniden mi dogum oldu yoksa planli miydi birde bebislerin kac kilo dogdu sen kendini toparlayabildin miCanim rabbim sifa versin bende34. Haftada dogum yaptim on gun kuvezde kaldilar neyle besliyorsun kac saatte bir benimkiler de ememiyor
yarın kontrolum war bi yarın olsada sorsam karaciger safra bu haftalarda bozuluyoya öyle bisidir belki umarım basit bi alerjidir.send tahlil yaptrdn mıBir yan etkilerine bakın bence ,çünkü bn kasılma için bir ilaç içiyorum galiba 2 haftadan fazladır,varolan tüm yan etkilerini yaşıyorum,kaşıntı döküntü çarpıntı
Dr u ma söyledim ama muadili yok idare et dedi
Yine de arayıp bir dr unuza sorun bence,bir şeyi çok fazla falan da yediniz mi acaba mesela yumurta falan da alerji yapar ya
Yok dr um gerek görmedi,zaten söyleyince yaşadıklarımı direkt şu ilaçtan demiştiyarın kontrolum war bi yarın olsada sorsam karaciger safra bu haftalarda bozuluyoya öyle bisidir belki umarım basit bi alerjidir.send tahlil yaptrdn mı
Planli olmadi canim birden suyum geldi hemen doguma girdimCanim bebislerin hayirli olsun Allah anali babali büyütsün dogum yaptigini bilmiyordum...Aniden mi dogum oldu yoksa planli miydi birde bebislerin kac kilo dogdu sen kendini toparlayabildin mi
Benim kilerde emmiyor canim zorla bir iki kere cekiyor birakiyor kuvezde iken biberina alistilar o kolayina geliyorAyy kuzum sendemi dogum yaptin gozun aydin Allah anali babali buyutsun.kac kg dogdular canm benmkilerden biri hala hastanede ona sut sagip gotruyorum digerinede bazen mama bazen sut sagip 2 satte bir biberonla veriyorum henuz emmiyorve buna cok uzuluyorum
Masallah kilolari gayet guzelmis... bebislerin ve senin iyi olmana cok sevindim:)ne guzel mis gibi kokuyodur simdi onlar insallah en kisa zamanda da cuk cuk emerlerPlanli olmadi canim birden suyum geldi hemen doguma girdim
Cocuklar 2500 ve 2300 dogdu
10 gun kuvezde kaldilar solunum sikintisindan
Sezeryandan sonra ancak bir haftada iyi oldum
Cok sukr simdi evimizdeyiz yorucu allah kolaylik versin herkese darisi basiniza sag salim ins
Canim benimkiler biri 1900 dgeri 2040 dogdu 1 ayda 1900 olan 600 gram aldi 2040 olan da 700 gram aldi sanirim yarin bellolur tarttrmdm daha.evdeki 2 saatte bir 45 ml iciyor hastanedek 2 saatte bir 30 ml iciyor seninkiler suan kac kiloBenim kilerde emmiyor canim zorla bir iki kere cekiyor birakiyor kuvezde iken biberina alistilar o kolayina geliyor
Erkek 2500 kiz 2300 dogdu
Ben uc saatte bir veriyorum
Seninkiler ne kadar dogdu
Ne kadar zamanda kac gr aldilar
Kac ml veriyorsun iki saatte bir
Bende yarin kontrole goturcem o zaman kilosu belli olur zaten kuvezde pek kilo alamiyor bebeklerCanim benimkiler biri 1900 dgeri 2040 dogdu 1 ayda 1900 olan 600 gram aldi 2040 olan da 700 gram aldi sanirim yarin bellolur tarttrmdm daha.evdeki 2 saatte bir 45 ml iciyor hastanedek 2 saatte bir 30 ml iciyor seninkiler suan kac kilo
Bende yarin kontrole goturcem o zaman kilosu belli olur zaten kuvezde pek kilo alamiyor bebekler
Ben 3 saatte bir 55 ml veriyorum[/QUOTE kacincı haftada dogurdn cnım ciger ignesi olmuştn dimi
34 haftalikken dogurdumDoğum yapan arkadaşlar tam olarak kaç hafta+günlük doğdu bebişler? Çok şükür hepiniizn bebişleri iyi.yani kaçıncı haftadan sonra birazda olsa rahatlayalım?
Sutum hemen gelmedi 4 gun sonra geldi sagip biberonla veriyorummDogumla birlikte sütünuz de geldi mi?Sagip sütünüzü biberonla icirebiliyor musunuz
cnım senın erken dogum riskin pek yoktu dimi 34 hafta bitmismydi ciger ignesi oldun ama yine küwezde kaldilar pek faydası yok dmekki34 haftalikken dogurdum
34 +1 canim ciger gelistirici igne on gun etkiliymis ben vuruldum birine etkisi olducnım senın erken dogum riskin pek yoktu dimi 34 hafta bitmismydi ciger ignesi oldun ama yine küwezde kaldilar pek faydası yok dmekki
Adları ne koydn cnım ben daha isım bulamadm34 +1 canim ciger gelistirici igne on gun etkiliymis ben vuruldum birine etkisi oldu
Daha once vurulmustum 33 haftada sancim vardiye dr tekrar vurdurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?