2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Goguslerimin cevresi yara oldu sagmaktan cok canim yaniyor.krem suruyorum fakat fayda etmiyor
Tecrubem yok ama cnım kendi sutunu surup cıplak sekild kurumasıni bekle diyolar.ayva cekirdgni öneren war,bepanthol kremi, gögus kalkanını öneriyolar ama henuz bilgm yok tam olarak.

Goguslerimin cevresi yara oldu sagmaktan cok canim yaniyor.krem suruyorum fakat fayda etmiyor
Canim makinandan kaynaklaniyor olabilir ben kraft kullanirken mahvolmustum ameda alinca rahatladim...birde bepanten sürüp her sagimdan once sabun ve ilik suyla yikayarak yaralarim duzelmisti yinede gecmezse bi genel cerraha git antibiyotik gerekebilir gecmis olsun

Evet sanirim makinadan oldu ama evdeknden degil hastanedekinden oldu evdeki manuel.dediklerini uygulayim cnm

Doğum yapan arkadaşlar tam olarak kaç hafta+günlük doğdu bebişler? Çok şükür hepiniizn bebişleri iyi.yani kaçıncı haftadan sonra birazda olsa rahatlayalım?
Canim ben preeklemsiden dolayi 32+6 da dogum yaptim hic bir sorun yoktu hersey yolundaydi biranda sismeye basladim tansiyonum yukseldi sonrasi malum dogum oldu

Kizlar cok mutluyum diger minnosumu da bugun taburcu ediyorlar cok sukur bu gunleri gordum:)

Canim ben preeklemsiden dolayi 32+6 da dogum yaptim hic bir sorun yoktu hersey yolundaydi biranda sismeye basladim tansiyonum yukseldi sonrasi malum dogum oldu
Daha öncede ben tam 33 te preeklampsiden erken doğum yapmıştım ama yaşatmayan Allah'ım yaşatmıyor 20 gün kuvözden sonra kaybetmiştim. Şimdi senin bebişlerin iyi olmasına gerçekten çoook sevindim Allah sağlıklı uzun ömür versin yavrularımıza inşallah.

Gunaydın kızlar ben dün gece itibariyle acilen doğuma alındım hiçbişey im yokken sabah suyum gelmeye başladı iğne vuruldum 24 saat beklemek istedik ama malesef yetişmedi akşam bebişler alındı 34.haftadayım. oğlan yanımda kız kuvezde kızım 1800 oğlum 1840 gr süt şimdilik yok mama veriyoz malesef dualarınızda benide unutmayın ve kendinize çok dikkat edin bende hep dinlendim üstelik 1 gün öncesinden muayene oldum herşey yolundaydı 1 gunde herşey değişiverdi yani gelcegi varsa geliyorlar tutamıyorsun kısmetten öteye geçilmiyor...

Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde bir an önce bebişlerinde sende çıkarsınız inşallah. Aynen öyle doğacakları gün şaşmaz ne olursa olsun.

Allah yardımcınız olsun canım ,inşallah diğer Bebişin de biranönce küvezden çıkar ,sağsalim dönersiniz evinize. Dualarım sizinle

Kızlar bende doğum yaptim35.haftada.bebeklerim bir hafta k uvezde kaldılar.çok zor.süt etmiyorlar.mana veriyorum.herkese kolaylık dilerim

Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütsün insallah dualarimiz seninle...goguslerine sicak su torbasi koyup humananin çayını icebilirsin sut gelmesi icin

Kızlar bende doğum yaptim35.haftada.bebeklerim bir hafta k uvezde kaldılar.çok zor.süt etmiyorlar.mana veriyorum.herkese kolaylık dilerim
Hayirli olsun canim saglikli uzun ömürlü olsunlar insallah...sütünü sagip ver büyüdükçe senin kokunu almak icin memeye yapişacaklar ayiramicaksin merak etme icini ferah tut:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…