2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Kızlar sağ kasık ağrısından ölüyorum adım atamıyorum sağdaki döndümü acaba neden böyle olabilir

Durmadılar canım tansıyonum başımıza iş açtı salı gunu daha da yukselınce dogurdum bebişlerimi

Amin canım cok sagol 2015 kız 2250 erkek dogdu ama sonra indiler tabi 1850 ye kız indi 2050 ye erkek indi
Kaç kiloda kuvezden çıkıyorlar canm bide ciğer geliştirici iğneyi ne zamanlar vurunmuştn benm bebekleride doktor 28-30haftada alırz dedi serklaj atıldı rahmde açılma olmuştu

Kaç kiloda kuvezden çıkıyorlar canm bide ciğer geliştirici iğneyi ne zamanlar vurunmuştn benm bebekleride doktor 28-30haftada alırz dedi serklaj atıldı rahmde açılma olmuştu
Valla canim 2kilo ve ustu olunca cikariyolar galiba 28.haftamda vurdurdum ciger grlistiriciyi 32 haftadan sonra zaten kendi kendine cigerleri gelismeye basliyomus kuvozde kalmalari sadece kiloya da bakmiyo solunum sikintisi olmamasi daha onemli galiba

teşekkür ederm canm

Amin canım cok sagol 2015 kız 2250 erkek dogdu ama sonra indiler tabi 1850 ye kız indi 2050 ye erkek indi
Canım benim çok şükür üçünüz de iyisiniz. ALLAH uzun ömürler versin evlatlarına. Şaşırdım senden haber var mı diye girdim forma şok oldum. İnşallah en kısa zamanda kövezden çıkarlar. Bizi buradan haberdar et. Merak ederiz. Doğumlarımız arttı. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kizlar nasil gidiyor forumda sessiz bir bekleyiş var sankipersembe günü son doktor kontrolum var zaman sanki hic ilerlemiyorsizler napiyosunuz nasil geciyor günler

Cok sagol canim insallh Allah hepinize gununde zamannda hayirli saglikli dogumlar nasip etsin vede tansiyonlarinizi gunde 1 kez de olsa olcun 13 8 i asarsa da dr larinizi hemen bilgilendirin hast gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…