- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Hayırlı olsun canım ,şimdi sağlıkları yerindedir inşallahKızlar bende doğum yaptim35.haftada.bebeklerim bir hafta k uvezde kaldılar.çok zor.süt etmiyorlar.mana veriyorum.herkese kolaylık dilerim
Durmadılar canım tansıyonum başımıza iş açtı salı gunu daha da yukselınce dogurdum bebişlerimiMaşallah nazar değmesin ne güzel duruyolar darısı başıma diyodum. Ne bu şimdi. Kendi doltoruna gitseydin tansiyonun yükseldiğinde alacak mıydı. Gitmedin duruyorlar. Hayırlısı olsun inşallah, bilgim yok ama en doğrusu düşürmek değil mi? Çocuklarda bir problem yokken hemen alalım demek niye ki şimdi? Canım sen sağlıkçıydın sanırım daha iyi bilirsin de. Yemek yiyip yatmak tansiyonu yükseltiyor. Bir de az ve sık ye istersen. Kan basıncını arttırma. 2 hafta daha dururlar inşallah...
Canım hayırlı olsun sağlığınız iyidir inşallah 4 gün varmış aramızda. Sıra bana geldi sanırımDurmadılar canım tansıyonum başımıza iş açtı salı gunu daha da yukselınce dogurdum bebişlerimi
Sagol canım bebekkerde bende iyiyim cok sukur ama ucuz atlattık suan kuvozdeler besleniyolar hayrlı saglıklı dogurun inşallh cok zormusCanım hayırlı olsun sağlığınız iyidir inşallah 4 gün varmış aramızda. Sıra bana geldi sanırım
Hayirli olsun canim Allah uzun ömür versin kac kilo dogdu senin kuzular...Sagol canım bebekkerde bende iyiyim cok sukur ama ucuz atlattık suan kuvozdeler besleniyolar hayrlı saglıklı dogurun inşallh cok zormus
Amin canım cok sagol 2015 kız 2250 erkek dogdu ama sonra indiler tabi 1850 ye kız indi 2050 ye erkek indiHayirli olsun canim Allah uzun ömür versin kac kilo dogdu senin kuzular...
Kaç kiloda kuvezden çıkıyorlar canm bide ciğer geliştirici iğneyi ne zamanlar vurunmuştn benm bebekleride doktor 28-30haftada alırz dedi serklaj atıldı rahmde açılma olmuştuAmin canım cok sagol 2015 kız 2250 erkek dogdu ama sonra indiler tabi 1850 ye kız indi 2050 ye erkek indi
Valla canim 2kilo ve ustu olunca cikariyolar galiba 28.haftamda vurdurdum ciger grlistiriciyi 32 haftadan sonra zaten kendi kendine cigerleri gelismeye basliyomus kuvozde kalmalari sadece kiloya da bakmiyo solunum sikintisi olmamasi daha onemli galibaKaç kiloda kuvezden çıkıyorlar canm bide ciğer geliştirici iğneyi ne zamanlar vurunmuştn benm bebekleride doktor 28-30haftada alırz dedi serklaj atıldı rahmde açılma olmuştu
teşekkür ederm canmValla canim 2kilo ve ustu olunca cikariyolar galiba 28.haftamda vurdurdum ciger grlistiriciyi 32 haftadan sonra zaten kendi kendine cigerleri gelismeye basliyomus kuvozde kalmalari sadece kiloya da bakmiyo solunum sikintisi olmamasi daha onemli galiba
Canım benim çok şükür üçünüz de iyisiniz. ALLAH uzun ömürler versin evlatlarına. Şaşırdım senden haber var mı diye girdim forma şok oldum. İnşallah en kısa zamanda kövezden çıkarlar. Bizi buradan haberdar et. Merak ederiz. Doğumlarımız arttı. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin canım cok sagol 2015 kız 2250 erkek dogdu ama sonra indiler tabi 1850 ye kız indi 2050 ye erkek indi
Canım senin bebişler nasıl. Nasıl gidiyor. Buradan bizi bilgilendirirsen iyi olur merak ediyoruz. Göğüslerin nasıl oldu? İnşallah iyisindir.Canim benim cok zor gecti once spinal olarak basladi bazi sorunlar olunca sonra genel yapmslar
Günaydın bende dün gün aldım hayırlısıyla dayanabilirsek inşallah 05.05 de doğumMerhaba kizlar nasil gidiyor forumda sessiz bir bekleyiş var sankipersembe günü son doktor kontrolum var zaman sanki hic ilerlemiyor sizler napiyosunuz nasil geciyor günler
Cok sagol canim insallh Allah hepinize gununde zamannda hayirli saglikli dogumlar nasip etsin vede tansiyonlarinizi gunde 1 kez de olsa olcun 13 8 i asarsa da dr larinizi hemen bilgilendirin hast gidinCanım benim çok şükür üçünüz de iyisiniz. ALLAH uzun ömürler versin evlatlarına. Şaşırdım senden haber var mı diye girdim forma şok oldum. İnşallah en kısa zamanda kövezden çıkarlar. Bizi buradan haberdar et. Merak ederiz. Doğumlarımız arttı. Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gecmis olsun canim bende dogurali 8.gunun benim kuzularda kuvozde Rabbim cumlesine sifa versin tez zamnda kavusalim evlatlarimiza insallhSelam kızlar 13 gün oldu doğum yapalı kızım ve oğlum yoğun bakimdalar hala dua edin insallah...
Allah bagislasin canim insallah en kisa zamanda eve götürursün kuzularini sağlıklı sıhhatli bir sekilde...Selam kızlar 13 gün oldu doğum yapalı kızım ve oğlum yoğun bakimdalar hala dua edin insallah...
Allah yardımcınız olsun canımSelam kızlar 13 gün oldu doğum yapalı kızım ve oğlum yoğun bakimdalar hala dua edin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?