2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
dogum yapan arkdaslar sutunuz nasil geldimi artmasi icin neler yapiyosunuz
Anne karnında bebeğin büyümesini sağlayan herşey aynı zamanda sütün artmasınıda sağlıyor. Demir içeren gıdaları bolca tüket onun dışında en çok artıran şey su. Çok fazla su içmelisin. Ayrıca kompostoda çok artırıyor

En az 3litre iciyorum su 8.gun bugun iki gogus toplam 40 cc oluyo nezaman artar acaba 33haft 5 gunluk dogm yaptm

En az 3litre iciyorum su 8.gun bugun iki gogus toplam 40 cc oluyo nezaman artar acaba 33haft 5 gunluk dogm yaptm
İki tane olunca yetirmek muhakkak zor olacaktır canım ama zamanla artar inşallah sen sürekli tüket bunları. Ceviz,fındık,bademde ye. Bu arada tansiyon ilacı kullanıyormuydun hamilelikte

hayırlı günler kızlar, 32+2. haftaya geldim. Dün muayeneye gittim nst ye girdim çok şükür sıkıntı çıkmadı. 29. haftamda 24 saat aralıklarla 2 sı bir 2sı bir olmak üzere ciğer geliştirici iğne yapıldı dün yine aynı şekilde ciğer geliştirici iğne verdi sizlere de böyle mi oldu. Formasyon öğrencisiyim okula gidip gelmeye çalışıyorum işkence gibi staja gidiyorum falan derken doktor artık okula gitme karnın aşağıya doğru düşmüş dedi korktum haliyle. Oğlum 2.200 kızım da 2.100 kilo olmuş gelişimleri gayet iyi dedi ben bitik durumdayım ama yürümek oturmak yatmak işkence halini aldı mide yanması feci zorluyor geceleri uyku yok benim durum böyle.Umarım sizler iyisinizdir.

Maşallah kiloları çok iyi ,Allah kolaylık versin ,imkanın olduğu sürece gitme gene de. İçeride 1 gün bile durmalarî kar.

Maşallah kiloları çok iyi ,Allah kolaylık versin ,imkanın olduğu sürece gitme gene de. İçeride 1 gün bile durmalarî kar.
amin cümlemize inşallah devamsızlığı çok takıyor hocalar e hepsi de anlayış göstermiyor bir gidiyorum bir gitmiyorum öyle idare etmeye çalışıyorum

İki tane olunca yetirmek muhakkak zor olacaktır canım ama zamanla artar inşallah sen sürekli tüket bunları. Ceviz,fındık,bademde ye. Bu arada tansiyon ilacı kullanıyormuydun hamilelikte
Yok canim tansiyon ilaci kullanmiyodum zaten tansiyonum da hep 8 5 9 6 10 6 falandi son 2 gun yukseldi aniden cok sagolun insallh cuma gunu vericekler belki emzirmeyle de artar biraz daha

Ben bugün kontrole gittim kizlar ama kendi doktorum hasta oldugu icin izinliymis baska bir doktora muayene oldum...bebeklerden biri 3000 digeri 2500 gram dedi 2 hafta once aralarinda 150 gram varken simdi 500 ye cikmisküçük olan bebisi besleyen damarlara bakti herhangi bir sikinti yok ikizlerde arada fark olmasi normal bir durum dedi...Haftaya persembeye kadar alinmasi gerek rahim iyice gerilmis dedi pazartesi sabah kendi doktorum kontrol edicek belki ayni gün sezeryana alicak ...hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin sizlerden doktora giden var mi bugünlerde?

Canım çok normal aralarında fark olması. Bu haftalara kadar gelmişsin bak ne güzel zaten ikizler 2275 gr geçtimi sağlıklı sayılıyor. Maaşallah çok güzel kiloları. Ben en son bu hafta salı gittim 2410,2453 tü kiloları maşallah. Bana da iki hafta sonraya gün verdi doğum için. Senin tam olarak kaçta alınacak?

Canm bebk alışverşinde neler neler aldn benm erken doğum riskm var hatta doktorm 28-30haftalarda alırız dedi ve daha alışverşe başlamadk biberon ve hastane çıkışı bir kaç tanede premature aldm o kadar neler gerekli tam olarak söyleyebilirmisn

Canim tam tarihim belli degil çünkü kendi doktorum izinli pazartesi goreve basliyor sabah muayene edecek ve belki o gün ogleyin sezeryana alicak...benimde 35. haftada iken bebeklerim seninki gibiydi 2 hafta icinde biri fazla buyumus biri az insallah saglikli olsunlarda kilo almasalarda olur

Bence doğmadan çok fazla şey alma. Ben sadece hastaneden eve gelene kadar gerekli olabilecek acil olanları aldım. 2 takım bebek taşıma çantasıyla elbiselerini koyacağım çanta, 2 takım 10 parçalı hastane çıkışı, 2şer takım zıbın, havlu takımı, biberon aldım. Bunlar ilk etapta yeterli. Öyle beşik işine falan girme bence sadece şu an gezecek gücün varken bak fikir edin nasıl bişey alacağına dair sonra eşin veya aileden biri alır gelir. Ben öyle yaptım canm inşallah zamanında gelir kuzucukların

Rahat ol canım stres yapma Allah'ın izniyle bu haftadan sonra sağlıklı doğarlar

Çok teşekkür ederim canm seklaj rahm ağzı dikişim var o yüzden gezmem mümkün değil bir gün de tüm gerekli şeyleri almayı düşünüyorum

Çok teşekkür ederim canm seklaj rahm ağzı dikişim var o yüzden gezmem mümkün değil bir gün de tüm gerekli şeyleri almayı düşünüyorum
Bu söylediklerimi alsan yeterli şimdilik. Doğduktan sonra odalarını hazırlarsın inşallah şimdilik sadece hastane çantalarını hazırla.kendi çantanıda hazırla. Ben 3 tane hepimize ayrı ayrı çanta hazırladım.

Bence hic oyle arkadaslar bnde dogum yapali 1 ay oldu zar zor yetiştiliyo herseye mumkun olduğu kadar yapabildiginiz kadar hazırlıklarınizi yapın bitirin yoksa daha sonra perisan olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…