- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Allah'ım bir daha bana yaşatmasın ve hiç kimseye yaşatmasın ben ilk bebeğimi kaybettiğim için odasının hazırlanması taraftarı değilim yoksa insan o odaya girdikçe eşyaları gördükçe daha perişan oluyorBence hic oyle arkadaslar bnde dogum yapali 1 ay oldu zar zor yetiştiliyo herseye mumkun olduğu kadar yapabildiginiz kadar hazırlıklarınizi yapın bitirin yoksa daha sonra perisan olursunuz
Sende haklısn canm allahm bebeklermzi sag sağlm kucağmıza almayı nasip etsn kaçnca haftada neden kaybettn canm belli bişey varmydıAllah'ım bir daha bana yaşatmasın ve hiç kimseye yaşatmasın ben ilk bebeğimi kaybettiğim için odasının hazırlanması taraftarı değilim yoksa insan o odaya girdikçe eşyaları gördükçe daha perişan oluyor
Amin inşallah. 33 haftalıkken preeklampsi nedeniyle yani gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyondan dolayı sezaryenle aldılar 20 gün sonra kaybettim kucağıma bile alamadan. O yüzden tavsiye etmedim canım yine de senin için uygun olanı yap tabii ki. İnşallah sağlıklı bir şekilde doğarlarSende haklısn canm allahm bebeklermzi sag sağlm kucağmıza almayı nasip etsn kaçnca haftada neden kaybettn canm belli bişey varmydı
Bende tansiyonumu hergun olçuyorum normal çıkıyor canm ablamında aynı senin gbiydi tansiyonu yuksek ve zehrlenme geçiriyordu hatta bide bebek vucuduna zarar veriyordu vucudu bebeği kabullenmiyordu o halde 34.haftada sezeryanla aldılar şuan bebk 1yaşını doldurdu oda hatta hastanede yattı çok erken zamanlarda ciğer gelştirici iğneler yapıldı demekki allahım oylesini hayırlı gormuş şuan da tansiyonun kontrol altında değlmi. Önceki gbi yukseklktemi yoksaAmin inşallah. 33 haftalıkken preeklampsi nedeniyle yani gebelik zehirlenmesi yüksek tansiyondan dolayı sezaryenle aldılar 20 gün sonra kaybettim kucağıma bile alamadan. O yüzden tavsiye etmedim canım yine de senin için uygun olanı yap tabii ki. İnşallah sağlıklı bir şekilde doğarlar
Çok şükür canım şu an düşük yükselmedi bu defa tansiyon aleti elimin altında sürekli ölçüyorum,tuz kısıtlaması yapıyorum,3lt su içiyorum. Şu iki haftayıda hayırlısıyla atlatırız inşallahBende tansiyonumu hergun olçuyorum normal çıkıyor canm ablamında aynı senin gbiydi tansiyonu yuksek ve zehrlenme geçiriyordu hatta bide bebek vucuduna zarar veriyordu vucudu bebeği kabullenmiyordu o halde 34.haftada sezeryanla aldılar şuan bebk 1yaşını doldurdu oda hatta hastanede yattı çok erken zamanlarda ciğer gelştirici iğneler yapıldı demekki allahım oylesini hayırlı gormuş şuan da tansiyonun kontrol altında değlmi. Önceki gbi yukseklktemi yoksa
Benmde 28-30.hafta bebekler alıncak inşallah sorun. Çıkmaz kuvezde biraz fazla kalırlar inşallah kendilerini hemen toplarlar şuan da bir hafta ilerde gidiyorlar allahıma şukurler olsn inşallah sorun yaşamayız hepimizde mutlu huzurlu Bi şekilde bebeklerimzi kucaklarımza alırzÇok şükür canım şu an düşük yükselmedi bu defa tansiyon aleti elimin altında sürekli ölçüyorum,tuz kısıtlaması yapıyorum,3lt su içiyorum. Şu iki haftayıda hayırlısıyla atlatırız inşallah
Amin canim...Gecmis olsun canim bende dogurali 8.gunun benim kuzularda kuvozde Rabbim cumlesine sifa versin tez zamnda kavusalim evlatlarimiza insallh
İnşallah canımBenmde 28-30.hafta bebekler alıncak inşallah sorun. Çıkmaz kuvezde biraz fazla kalırlar inşallah kendilerini hemen toplarlar şuan da bir hafta ilerde gidiyorlar allahıma şukurler olsn inşallah sorun yaşamayız hepimizde mutlu huzurlu Bi şekilde bebeklerimzi kucaklarımza alırz
Canim seni cok iyi anliyorum çünkü durumlarimiz cok benzer.Benimde 3,5 yasinda bir kizim var ve iki tane oglum olucak insallah...bebeklerin kiyafetlerini hep yeni aldim bebek arabasini ise bir tane daha aldim kiziminkine ek olarak kendi arabamizi bile degistirdik sen dusun yani :)ama alisveris listeni 32.haftadan once bitir bence sonra cok zor oluyor disari cikip gezmek...beni asil endiselendiren durum bebekler dogduktan sonra 3 cocuga nasil bakacagim Rabbim yardimcimiz olur insallah once saglikla bir doguralim gerisi gelirslm arkadaşlar..ben 28+3 haftalik ikizlerim hamileyim.iki kızım olucak inşallah.bi tanede oğlum var 25 aylık.okadar çok endişem var ki her konuda..zaten hamileliklerinde çok zor geçiyor diğer bir yandan.sabırla doğumu bekliyorumihtiyaçlar ne olucak..oğlumdan kalan bazı eşyalar var tabi ama hepsi ikizlere hitap etmeyebilir özellikle bebek arabası vs vs.aklım çok karışık kisaca şimdilik kiloları boyları arasında çok fark yok ama sonradan arası açılırmi bilmiorum. oğlumun hamileliğin bu kadar tedirgin ve belirsiz düşünceler icinde degildim ama bilemiyorum.kısaca sizinle konuşarak rahatlamak ve korkularimdan emin olmak istiyorum.iyi günler diliyorum herkese
Bn magnet değil lavanta kesesi yaptırdım,bence çok yakınınız değilse insanlar çöpe atıyorlar hemen magnetleri, bari öbürü dolaplarında kalır dedim:)Mrb kızlar bebeklerim icin magnet yaptirmadm hala siz nerdn yaptrdnz uygun bi yer warmı bildgniz.
Hayırlı olsun canım,bebişlerinle nice güzel günlereMerhaba kizlar ben bugün dogum yaptim...artik vaktim gelmisti 37+2 olmustukbebekler ve ben iyiyiz sadece bebeklerin biraz kan sekeri düşük oldugu icin gozlem altındalar...Sizlerede saglikli dogumlar diliyorum
Ben de lavanta kesesi yaptım etamin den ,üzerine de emzik işledimBn magnet değil lavanta kesesi yaptırdım,bence çok yakınınız değilse insanlar çöpe atıyorlar hemen magnetleri, bari öbürü dolaplarında kalır dedim:)
Maşalla.h kiloları ,gelişimleri çok güzel. Ben 34 +2 olarak dün gittim ,biri 2230 ,diğeri 2273 çıktı. Gelişimlerini tamamladıktan sonra neden erken olsun ki ? Mankenler sırf kilo olmamak için 34. Hafta aldırıyorlar. Ben de artık hafta tamamlamak değil , kilolarının 2500 olmaları çabasındayım. Rahat ol canımSelamlar kızlar
Bugün itibariyle 33+6 yım ama dünden beri hafif hafif sancılarım var,bu arada zaten günde 2 kez adalat alıyorum ama işe yaramıyor artık herhalde
Dr a gittim dayanamayıp nst de hafif sancıların çıkmış dedi,kız olan 35. Oğlan 35+4 gibi göründü,oğlan 2800 e yakın kızda 2400 e
Normalde doğumu 9 mayıs demişti ama bugün bence bunlar haftaya gelecekler dedi
Şaşkınım ben kafam bulandı,kendimi hazır hissetmiyorum,korkuyorum
Her an sıkıntı hissedebilirsin o zmn bana ulaşmaya çalışma direkt hastaneye gel dedi
Çok erken değil mi sizce
Kiloları cokmus cnım tek bebek gbi maşallah az daha dursa iyi olur 35 i bitirin en azından ama iyi gelismsler 2800 ne dmek benimkiler o haftada 2400 du daha yeni 2800 ultrasn hatası wardr daha azdr diyorum bende benimkilereSelamlar kızlar
Bugün itibariyle 33+6 yım ama dünden beri hafif hafif sancılarım var,bu arada zaten günde 2 kez adalat alıyorum ama işe yaramıyor artık herhalde
Dr a gittim dayanamayıp nst de hafif sancıların çıkmış dedi,kız olan 35. Oğlan 35+4 gibi göründü,oğlan 2800 e yakın kızda 2400 e
Normalde doğumu 9 mayıs demişti ama bugün bence bunlar haftaya gelecekler dedi
Şaşkınım ben kafam bulandı,kendimi hazır hissetmiyorum,korkuyorum
Her an sıkıntı hissedebilirsin o zmn bana ulaşmaya çalışma direkt hastaneye gel dedi
Çok erken değil mi sizce
Hayırlı olsun canım gözun aydın.kiloları nasıl.Merhaba kizlar ben bugün dogum yaptim...artik vaktim gelmisti 37+2 olmustukbebekler ve ben iyiyiz sadece bebeklerin biraz kan sekeri düşük oldugu icin gozlem altındalar...Sizlerede saglikli dogumlar diliyorum
30.haftada kaç kilolardaydılar benm bebekler 5 gün ilerde gidiyorlar ve erken doğum olcak 30.hafta gbialncaklar ortalama kiloları kaç oluyorKiloları cokmus cnım tek bebek gbi maşallah az daha dursa iyi olur 35 i bitirin en azından ama iyi gelismsler 2800 ne dmek benimkiler o haftada 2400 du daha yeni 2800 ultrasn hatası wardr daha azdr diyorum bende benimkilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?