2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
30.haftada kaç kilolardaydılar benm bebekler 5 gün ilerde gidiyorlar ve erken doğum olcak 30.hafta gbialncaklar ortalama kiloları kaç oluyor
Tam hatırlamıyorum 1900 2 civarıdır heralde simdidn nerdn biliyosn erken alıncgnı

Tam hatırlamıyorum 1900 2 civarıdır heralde simdidn nerdn biliyosn erken alıncgnı
Rahim ağzı dikişi atıldı rahmde açıklık vardı 5-6cm kadar doktorm 28-30haftalarda alırız ozamana kadar götürür dinlen dedi canm o yüzden doktorun soylemeside çıkıyor. Ablamn da doktoruydu 33-34 de alırz dedi 34 de bi gtti bebeğn suyu azalmaya başlamış sancısı varmış ama farketmemiş ablam öylece sezeryanla alındı bebek

Cokta belli olmuyo banada 15 nisan snra kesin 23 nisan dmsti etraf akraba hergun arıyo dogum nie olmadı diye simdi hala beklemdyiz

Herkese mrb kızlar ben 34.haftada doğum yaptım biliyosunuz kızım 10 gündür kuvezde çok şükür sağlık durumu iyi ama kilo almasını bekliyorlar oğlumda yanımda ilk gunler sarılıkla boğuştuk ama şükür geçmek üzere sıkıntım sütüm damla damla geliyo onuda makinayla binbir zahmetlle getırıyor um yapmadığım şey kalmadı süt konusunda neler yapıyosunuz bebeğime her mama verdiğimde vicdan yapıyorum çok üzülüyorum..

Teşekkür ederim aslında 12 kilo aldım ama eşim 4 kilo doğmuş ona çektiler herhalde:)çünkü özel bir şeyler yemem gerektiğini bilsem de cevizi bile yemeyi unutuyorum muhtrmelen bu kdr tombikte değillerdir eksisi çıkar ama işte galiba rahim artık taşımıyor

Korkum gelişimleri tamamlanır mı sadece bu,dr um kilonun önemli olmadığını söylüyor

Kiloları cokmus cnım tek bebek gbi maşallah az daha dursa iyi olur 35 i bitirin en azından ama iyi gelismsler 2800 ne dmek benimkiler o haftada 2400 du daha yeni 2800 ultrasn hatası wardr daha azdr diyorum bende benimkilere

İçimde tutmaya çalışıyorum valla:) sancıyı geçtim karnım davul gibi kasılmadan galiba

30.haftada kaç kilolardaydılar benm bebekler 5 gün ilerde gidiyorlar ve erken doğum olcak 30.hafta gbialncaklar ortalama kiloları kaç oluyor

İnanın hatırlamıyorum ama 2 kilo değillerdi galiba,zaten son 2 haftada irileştiler.İçinizi rahat tutun kilo önemli bir şey değil bn 9 ay 5 günde 2,5 kilo doğmuşum,dr unuz ciğer geliştirici yaptı mı peki ?önemli olan emebilmesi çocuğun ve ciğer gelişimi,her çocuğu yaşatıyorlar artık korkmayın:) sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Çok teşekkür ederim canm iki gün sonra kontrolm var ciğer geliştiriciyi soyleyeceğm inşallah hepimzde bebişlerimzi kucağmza alır buyuturZ allahım kimseyi bebek kaybıyla sınamasın

ah canım benim çok teşekkür ederim cevapladığı icin valla benimde hiç fikrim yok hepsine nasıl yetecegim konusunda.Rabbim güç kuvvet versin inşallah hepimize ne diyim..biz de araba konusunda çok kararsızız.oğlum artık arabasına sığmıyor sanki ama dışarı çıkınca uyku saatine denk gelirse cocukcagizinda uyuması gerekiyor tabiki.babaannemiz yetişiyor sağolsun ama oglumu sürekli biyer lere bırakma fikri içimi burkuyor.aman işte endişeler kaygilar doğuma kadar yiyip bitirince beni heraldeben geçen aydan beri baya ağır ve halsiz hissediyorum zaten.1 saat biyerde yürüsem bayilacak gibi oluyorum.avm ler zaten bunaltiyor.biz çocukların odasını hala düzenlemedik.yatak vs hicbisey yok hala yani.biyandan da korkuyorum tabi birden doqgarlarsa ne olur diye.okadar garip hisler icindeyimki sadece dogsunlar sağlıkla istiyorum.dedim ya hamileliklerim beni mahvediyordua edelim hepimiz birbirimize.

Kızlar ben geçen hafta ptesi günü gece doğum yaptım acilen ameliyata alındım yoğun kanamam oldu ama şükürler olsun iyiyiz şimdi. Kuzularım 2200,2600 gr doğdular 35 haftalık. 3 gün küvözde kaldılar şimdi evimizdeyiz. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah

gözün aydın,darısı başımıza inşallah. İkizlerin çoğu illa sürprizle geliyor sanırım. Bakalım bizim nasıl olacak. Allah bundan sonra da sağlıkla büyümeyi nasip etsin ikizlerine inşallah :)

Herkes mi doğurdu noldu ortamda bir sessizlik
Pazartesi inş doğumum ama endişelerim azalmıyor,küvez e girecekler mi diye
35+5 te alacak dr ,rüyamda hep doğurmak üzere olup dr uma ulaşamadığımı görüyorum

35+5 te alacak dr ,rüyamda hep doğurmak üzere olup dr uma ulaşamadığımı görüyorum
elinden geldiğince sakin ol, 24.haftalardan itibaren doğuran birçok anne var,sen çok şükür 36yı görmüşsün maşallah. Kuvöze girseler de kısa sürecek veya yıpratıcı bir süreç olmayacaktır. Her şey güzel olacak :)

İnşallah canım. Bekleyen tüm arkadaşlara Allah kolaylık versin inşallah

Ben de miniklerimi 35+5 te doğurmuştum 2 sene önce, çok şükür ki hiç küveze girmemişlerdi. Benden önce ikisi de odadaydı...Rabbim inşallah size de sağlıklı bir doğum nasip eder, hemen kucağınıza gelir yavrularınız.

Mesajınızı görünce o günleri hatırladım ben de...

Merhaba perşembeden beri yazan olmamış. Herkes doğurdu mu kızlar nasılsınız. Ben 32+3 teyim bugün ve çok zorlanıyorum. Yürüyemiyorum bile. Göbeğim de çatladı. En son perşembe günü gittim doktora kozım 2150 gr. Oğlum 2300 olmuş. Sizin nasıl gidiyor. Doğum yapan anneler hayırlı uğurlu olsun. Yaşadığımız zorlukları yazarsanız sevinirim. Diğer anneler nerede neler yapıyor

Ben 2 hafta once dogum yaptim bebeklerden biri 2200 biri 3000 gram dogdu...kan sekerleri düşük oldugu icin kuveze girdiler 5. gun ciktik hastaneden...hastaneden cikarken bebeklerimden bir tanesinde sarilik vardi şükür onuda atlattik...emziriyorum ustune birazda mama veriyorum ve surekli uyuyorlar:)cok guzel bir duygu ikiz annesi olmak cok gurur verici inanki dogunca anliyorsun tüm o sıkıntılara deger...hepinize Allah saglikli dogumlar versin anneler gününüz kutlu olsun

Ben 36 +1 oldum ,stresle beklemedeyim . Artık ben de yürümekte çok zorlanıyorum ,sancılarım oluyor yürüyünce. Neyseki az kaldı . Hepimizin anneler günü kutlu olsun

Ben 36 +1 oldum ,stresle beklemedeyim . Artık ben de yürümekte çok zorlanıyorum ,sancılarım oluyor yürüyünce. Neyseki az kaldı . Hepimizin anneler günü kutlu olsun
g
Bende 36+6oldum.acayip dogum korkusu sardi.genel anestezimi spinalmi hala ikisinin arasindayim.dogum yapan anneler nssil gecti dogumunuz

Merhaba kizlar tecrubenize ihtiyacim var.yardim ederseniz cokk sevinirim.ben ciftrahimliyim.ve yeni hamile kaldim.son adet tarihi 2 nisan....adet olma gunum pazartesi yani 2 mayista beta hcg 27...carsamba aksami deger 70...ve cumartesi aksami deger 366 .cikti..bu yukselis normalmi.bana yuksek gibi geldi ikiz olabilirmi ki..bu arada dogal yolla hamile kaldim.10 yildan sonra.tamda tup bebek tedavisi ne baslicakken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…