allah bağışlasın allah uzun ömürler versin sağ salim doğmuşlar gözün aydın:) darısı başımaSelam kızlar
35+5 olarak bugün planlı Sezeryan olarak doğurdum,kız 2540 oğlan 2830 olarak doğdu
Akşama doğru oğlumu verdiler,çocuk dr ü kızımın yorgun olduğunu yarın vereceğini söyledi
Emzirmeye çalışıyorum bende damla damla süt var ama bebek iki emse uyuyor yorulup
Umarım herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır
Gözünaydın canım34 te dogum yaptim simdi bebiskerim 4 kilo cok sukur iyiyiz
Hayırlı olsun canımSelam kızlar
35+5 olarak bugün planlı Sezeryan olarak doğurdum,kız 2540 oğlan 2830 olarak doğdu
Akşama doğru oğlumu verdiler,çocuk dr ü kızımın yorgun olduğunu yarın vereceğini söyledi
Emzirmeye çalışıyorum bende damla damla süt var ama bebek iki emse uyuyor yorulup
Amin canım darısı başımıza. Çok büyük bir kövez maceran olmadan olmadan arlatmışsın çok şükür. Ben de34. Haftanın içindeyim. 35 36 görebilsem yeter zaten dayanamıyorum. Yürüyeniyorum bile. Sanırım sezeryan oldu. Bizlerin başka şansı yok zaten. Peki sezeryanın zorluklarını çektin mi? Bebeklerini kucağına alabiliyor musun? Sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah. Darısı tüm topiğimizin başına. Vir de biberon ne kullanıyorsun. Sıfır numara biberon başlığını emebiliyorlar mı, prematüre mi aldın. Şimdiden teşekkürler...Ben 2 hafta once dogum yaptim bebeklerden biri 2200 biri 3000 gram dogdu...kan sekerleri düşük oldugu icin kuveze girdiler 5. gun ciktik hastaneden...hastaneden cikarken bebeklerimden bir tanesinde sarilik vardi şükür onuda atlattik...emziriyorum ustune birazda mama veriyorum ve surekli uyuyorlar:)cok guzel bir duygu ikiz annesi olmak cok gurur verici inanki dogunca anliyorsun tüm o sıkıntılara deger...hepinize Allah saglikli dogumlar versin anneler gününüz kutlu olsun
Canım senin çok yeni hayırlı uğurlu olsun. Maşallah kiloları da iyiymiş. Sanırım halen hastanedesin. Fırsatın olursa bize seryanı yaşadıklarını yazar mısın. Allah kolaylık versin...Hayırlı olsun canım
Maşallah darısı başımıza. Tek mi bakıyorsun. Gerçi biraz zor ama uyku düzenleri nasıl34 te dogum yaptim simdi bebiskerim 4 kilo cok sukur iyiyiz
Evet tek bakiyorum cok zor iyi uyuyorlar ama uyandiklarinda hic durmuyorlarMaşallah darısı başımıza. Tek mi bakıyorsun. Gerçi biraz zor ama uyku düzenleri nasıl
Canim kuvez maceramiz bir nedeni de ozel hastanede dogum yapmis olmam çünkü ozel hastaneler devletten para almak icin bebekleri birakmiyorlar cocuklarimizi zorla cikardik kucuk olan ememez diye vermek istemediler ama eve gelince ilk hamlede tuttu emdi memeyi...biberon olarak avent 0-6 ay kullaniyorum emzigimiz de avent ikisinide aldilar rahat emiyorlar...sezeryanim bu kez zor gecti genel anesteziden mi yoksa ikiz oldugu icin mi anlamadim ama 1 haftada toparlandim bolca yurudum hastaneye git gel...artik dayanamayacak gibi hissediyorsundur ama sık dişini katlaniliyor bi sekilde bebekler ne kadar gec dogarsa o kadar iyi emicekler seni ben 38. haftada dogurdum ve memeyi rahat kavradilar...Allah yardimciniz olsun sizi en iyi biz anlariz:)Amin canım darısı başımıza. Çok büyük bir kövez maceran olmadan olmadan arlatmışsın çok şükür. Ben de34. Haftanın içindeyim. 35 36 görebilsem yeter zaten dayanamıyorum. Yürüyeniyorum bile. Sanırım sezeryan oldu. Bizlerin başka şansı yok zaten. Peki sezeryanın zorluklarını çektin mi? Bebeklerini kucağına alabiliyor musun? Sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah. Darısı tüm topiğimizin başına. Vir de biberon ne kullanıyorsun. Sıfır numara biberon başlığını emebiliyorlar mı, prematüre mi aldın. Şimdiden teşekkürler...
Hayirli olsun canim sezeryanda süt 4-5 günde anca iniyor zamanla cogalir Allah bebislerine saglik versin sana da gecmis olsun...Selam kızlar
Bence nekadar erken o kadar iyiArkadaslar ben birsey sormak istiyorum, hangi haftadan sonra isinizi biraktiniz, evde dinlenmeye basladiniz? Esim 20 haftada isimi birakmami istiyor bende 28 haftaya kadar beklemek istiyorum siz ne dersiniz?
Canm ne kadar oldu doğum yapalı,bu kiloya ne kadar sürede geliyorlar34 te dogum yaptim simdi bebiskerim 4 kilo cok sukur iyiyiz
ben 29da ayrıldım ama doktor karar verdi zaten,senin durumuna göre doktorun doğru kararı verecektir diye düşünüyorumArkadaslar ben birsey sormak istiyorum, hangi haftadan sonra isinizi biraktiniz, evde dinlenmeye basladiniz? Esim 20 haftada isimi birakmami istiyor bende 28 haftaya kadar beklemek istiyorum siz ne dersiniz?
Cnm benim bebişler de 24 günlük gündüz uyumaları iyi ancak gece sırayla kalkıyolar böylece bende uykusuz kalmış oluyorum yorgunluktanmı bilmem sütümde damla damla yetmiyor sürekli mama vermek zorunda kalıyorum vede bu durum beni çok üzü yorKızlar benim bebişler çok az uyuyorlar en fazla uyudukları 1,5 saat. Onun dışında akşam ikisi birden başlıyor ağlamaya ne yapsam uyumuyorlar.uyuyuncada gece defalrca uyanıyorlar sabaha kadar uykusuz kalıyorum.sizinkiler nasıl uyutabiliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?