2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
bende 35 haftalık oldum çok şükür. Karnım çok gergin yürüyecek gücüm yok bacaklarım tutuluyor ta kalçamdan allahın izniyle 36,37 haftaları görürüz bizde allah yardımcımız olsun

Selam kızlar
35+5 olarak bugün planlı Sezeryan olarak doğurdum,kız 2540 oğlan 2830 olarak doğdu
Akşama doğru oğlumu verdiler,çocuk dr ü kızımın yorgun olduğunu yarın vereceğini söyledi
Emzirmeye çalışıyorum bende damla damla süt var ama bebek iki emse uyuyor yorulup

Umarım herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır

allah bağışlasın allah uzun ömürler versin sağ salim doğmuşlar gözün aydın:) darısı başıma

Hayırlı olsun canım

Amin canım darısı başımıza. Çok büyük bir kövez maceran olmadan olmadan arlatmışsın çok şükür. Ben de34. Haftanın içindeyim. 35 36 görebilsem yeter zaten dayanamıyorum. Yürüyeniyorum bile. Sanırım sezeryan oldu. Bizlerin başka şansı yok zaten. Peki sezeryanın zorluklarını çektin mi? Bebeklerini kucağına alabiliyor musun? Sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah. Darısı tüm topiğimizin başına. Vir de biberon ne kullanıyorsun. Sıfır numara biberon başlığını emebiliyorlar mı, prematüre mi aldın. Şimdiden teşekkürler...

Arkadaslar ben birsey sormak istiyorum, hangi haftadan sonra isinizi biraktiniz, evde dinlenmeye basladiniz? Esim 20 haftada isimi birakmami istiyor bende 28 haftaya kadar beklemek istiyorum siz ne dersiniz?

Canim kuvez maceramiz bir nedeni de ozel hastanede dogum yapmis olmam çünkü ozel hastaneler devletten para almak icin bebekleri birakmiyorlar cocuklarimizi zorla cikardik kucuk olan ememez diye vermek istemediler ama eve gelince ilk hamlede tuttu emdi memeyi...biberon olarak avent 0-6 ay kullaniyorum emzigimiz de avent ikisinide aldilar rahat emiyorlar...sezeryanim bu kez zor gecti genel anesteziden mi yoksa ikiz oldugu icin mi anlamadim ama 1 haftada toparlandim bolca yurudum hastaneye git gel...artik dayanamayacak gibi hissediyorsundur ama sık dişini katlaniliyor bi sekilde bebekler ne kadar gec dogarsa o kadar iyi emicekler seni ben 38. haftada dogurdum ve memeyi rahat kavradilar...Allah yardimciniz olsun sizi en iyi biz anlariz:)

Hayirli olsun canim sezeryanda süt 4-5 günde anca iniyor zamanla cogalir Allah bebislerine saglik versin sana da gecmis olsun...

Kızlar benim bebişler çok az uyuyorlar en fazla uyudukları 1,5 saat. Onun dışında akşam ikisi birden başlıyor ağlamaya ne yapsam uyumuyorlar.uyuyuncada gece defalrca uyanıyorlar sabaha kadar uykusuz kalıyorum.sizinkiler nasıl uyutabiliyormusunuz

Arkadaslar ben birsey sormak istiyorum, hangi haftadan sonra isinizi biraktiniz, evde dinlenmeye basladiniz? Esim 20 haftada isimi birakmami istiyor bende 28 haftaya kadar beklemek istiyorum siz ne dersiniz?
ben 29da ayrıldım ama doktor karar verdi zaten,senin durumuna göre doktorun doğru kararı verecektir diye düşünüyorum

Merhabalar kızlar
Oğlum yanımda halen hastanedeyim,bugün dr önce kızın emerse vercem dedi ve verdi,akşam gelip bakınca da düzgün nefes almıyor dedi tekrar küveze koydular
Bugün 2. Gündü ve sütüm sadece o ilk sarı damla halinde,oğlum çok ağlıyordu az bir mama vermelerini istedim,küvezde kızıma galiba şekerli su ve mama vermişler
Sezeryana gelince de epidural ile oldum ben,ama hayatımda ameliyat olmadığından içeride çok korktum tansiyonum düştü:)midem bulandı nefes alamadım falan filan berbattı yani
Şu anda ağrı kesici vurmalarına rağmen Ağrı'm var,karnım göbek deliğim bile ağrıyor
Birde 14 kilo almama rağmen Kocaman bir karnım var
Koridorda beni gören Allah kurtarsın diyor:)geçecek mi bilmiyorum

Tabi kızımın da yanımda olmaması Can'ımı acıtmıyorda değil

Cnm benim be
Cnm benim bebişler de 24 günlük gündüz uyumaları iyi ancak gece sırayla kalkıyolar böylece bende uykusuz kalmış oluyorum yorgunluktanmı bilmem sütümde damla damla yetmiyor sürekli mama vermek zorunda kalıyorum vede bu durum beni çok üzü yor

Sevgili anneler bebişlerini rop muayenesine götüren varmı benim bebişler prematüre ondan dolayı götürmek zorundayım biraz araştırdım sanırım sıkıntılı bir işmiş buda beni tedırgın etti tecrübeli anneler varsa neler yaşadığınızı dinlemek isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…