- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Benimkiler 16 günlük.İlk günler daha çok uyuyorlardı sütümde çok maşallah mama bile vermeden sadece emip uyuyorlardı 3 4 saat ama bugünlerde mamada yiyolar emiyolarda yinede yarım saat zor uyuyorlar gazlarınıda alıyorum altlarıda temiz anlayabilmiş değilim niye böyle yapıyolarCnm benim be
Cnm benim bebişler de 24 günlük gündüz uyumaları iyi ancak gece sırayla kalkıyolar böylece bende uykusuz kalmış oluyorum yorgunluktanmı bilmem sütümde damla damla yetmiyor sürekli mama vermek zorunda kalıyorum vede bu durum beni çok üzü yor
Canm ben götürdüm önce küçük bi cihazla göze ışık tutuyorlar değerler yüksek çıkarsa kan testi yapıyorlar benim birinde yüksek çıktı test yaptırdık ama sonucu henüz öğrenemedim bugün öğrenirim muhtemelenSevgili anneler bebişlerini rop muayenesine götüren varmı benim bebişler prematüre ondan dolayı götürmek zorundayım biraz araştırdım sanırım sıkıntılı bir işmiş buda beni tedırgın etti tecrübeli anneler varsa neler yaşadığınızı dinlemek isterim...
40 gun oldu canim 15 gun kuvez orda biraz zayifladilar yok sa daha iyi olurCanm ne kadar oldu doğum yapalı,bu kiloya ne kadar sürede geliyorlar
Bebişler gün geçtikçe huy değiştirirlermiş benimkiler şimdilik uyuyor gecelerimiz gündüze göre daha sıkıntılı tabi bende süt yok diye çok üzülüyorum şu sıralar sürekli doktora git gel modundayız ikiz bakmak zor ama değiyor yavrucaklar çok tatlı oluyorropu devlet hastanesındemi yaptırdınız ben özelde yaptırmak istiyorum ama izmirde sadece 2 yer bakıyor onlarda bana çok uzak mecburen devlette yaptrcm umarım sorunsuz geçer yardım edenin varmı ben kayınvalidemin yanındayım tek bakmak zor çünküBenimkiler 16 günlük.İlk günler daha çok uyuyorlardı sütümde çok maşallah mama bile vermeden sadece emip uyuyorlardı 3 4 saat ama bugünlerde mamada yiyolar emiyolarda yinede yarım saat zor uyuyorlar gazlarınıda alıyorum altlarıda temiz anlayabilmiş değilim niye böyle yapıyolar
Canim emzik veriyormusun benimkiler degisiyor bazen 3 saat bazen yarim saat yatiyorlar alistir beslenme saatlerini duzenli yap gerekirse salla uyusunlarKızlar benim bebişler çok az uyuyorlar en fazla uyudukları 1,5 saat. Onun dışında akşam ikisi birden başlıyor ağlamaya ne yapsam uyumuyorlar.uyuyuncada gece defalrca uyanıyorlar sabaha kadar uykusuz kalıyorum.sizinkiler nasıl uyutabiliyormusunuz
Ropu özelde yaptırdım doğum yaptığım hastanede baktılar. Sürekli yanımda kalan kimse yok.öğlen ablam geliyor akşam 6 ya kadar yardımcı oluyor.7 de de eşim geliyor sabaha kadarda onla bakıyoruz yani arada tek kaldığım çok oluyor. Annem yok kayınvalidemde hem yaşlı hem başka şehirde benim ailem yaşadığım şehirde ama ablamdan başka bakacak kimse yok malum onunda çocukları var nereye kadar. Artık uykusuzluğada alıştım gece 2 3 saat gündüz 1 saat toplamda en fazla 4 saat uykuyla duruyorum :'(Bebişler gün geçtikçe huy değiştirirlermiş benimkiler şimdilik uyuyor gecelerimiz gündüze göre daha sıkıntılı tabi bende süt yok diye çok üzülüyorum şu sıralar sürekli doktora git gel modundayız ikiz bakmak zor ama değiyor yavrucaklar çok tatlı oluyorropu devlet hastanesındemi yaptırdınız ben özelde yaptırmak istiyorum ama izmirde sadece 2 yer bakıyor onlarda bana çok uzak mecburen devlette yaptrcm umarım sorunsuz geçer yardım edenin varmı ben kayınvalidemin yanındayım tek bakmak zor çünkü
Emzik verdim almadılar atıyorlar.düzene girmiyor bi türlü ikisi birbirinden çok farklı karakter birinin sesi çok gür.uyanınca aniden bi bağırıyor diğer zavallı kuzum sıçrıyor yerinden bu defa ikisini birden uyutmaya uğraşıyorum çok zor oluyor. Sallıyorum iki gündür sevdiler Sallanmayı ama saatlerce sallıyorum yinede uyumuyorlarCanim emzik veriyormusun benimkiler degisiyor bazen 3 saat bazen yarim saat yatiyorlar alistir beslenme saatlerini duzenli yap gerekirse salla uyusunlar
Allah kolaylık versin canımRopu özelde yaptırdım doğum yaptığım hastanede baktılar. Sürekli yanımda kalan kimse yok.öğlen ablam geliyor akşam 6 ya kadar yardımcı oluyor.7 de de eşim geliyor sabaha kadarda onla bakıyoruz yani arada tek kaldığım çok oluyor. Annem yok kayınvalidemde hem yaşlı hem başka şehirde benim ailem yaşadığım şehirde ama ablamdan başka bakacak kimse yok malum onunda çocukları var nereye kadar. Artık uykusuzluğada alıştım gece 2 3 saat gündüz 1 saat toplamda en fazla 4 saat uykuyla duruyorum :'(
Canim emzigi benimkilerde biraz tutup biraktilar surekli geri koydum simdi daha iyi tutuyorlar kac kilo seninkler nasil besliyorsun kusmalari varmiEmzik verdim almadılar atıyorlar.düzene girmiyor bi türlü ikisi birbirinden çok farklı karakter birinin sesi çok gür.uyanınca aniden bi bağırıyor diğer zavallı kuzum sıçrıyor yerinden bu defa ikisini birden uyutmaya uğraşıyorum çok zor oluyor. Sallıyorum iki gündür sevdiler Sallanmayı ama saatlerce sallıyorum yinede uyumuyorlar
Bende tek bakiyorum kimse yok cok zor ama bir duzen tutturursak iyi olurRopu özelde yaptırdım doğum yaptığım hastanede baktılar. Sürekli yanımda kalan kimse yok.öğlen ablam geliyor akşam 6 ya kadar yardımcı oluyor.7 de de eşim geliyor sabaha kadarda onla bakıyoruz yani arada tek kaldığım çok oluyor. Annem yok kayınvalidemde hem yaşlı hem başka şehirde benim ailem yaşadığım şehirde ama ablamdan başka bakacak kimse yok malum onunda çocukları var nereye kadar. Artık uykusuzluğada alıştım gece 2 3 saat gündüz 1 saat toplamda en fazla 4 saat uykuyla duruyorum :'(
Kizlaaar cmts dogumum var.insallah hayirlisiyla atlatiriz.cok korkuyorumBende tek bakiyorum kimse yok cok zor ama bir duzen tutturursak iyi olur
Canim kac saattebir kac ml veriyorsun emziriyormusun nasil besliyorsun
Hayirlisiyla kucagina al canim insKizlaaar cmts dogumum var.insallah hayirlisiyla atlatiriz.cok korkuyorum
Amin canım inşallahAllah kolaylık versin canım
2200,2600 doğdular 2100,2500 e gerilediler.en son kontrolde 50 gr almışlardı. Hem emziriyorum hem mama veriyorum. İki üç saatte bir besliyorum.çok şükür kusmaları yok ama büyük olan bazen çok yedimi hemen çıkarıyorCanim emzigi benimkilerde biraz tutup biraktilar surekli geri koydum simdi daha iyi tutuyorlar kac kilo seninkler nasil besliyorsun kusmalari varmi
İnşallah canm Allah kolaylık versinKizlaaar cmts dogumum var.insallah hayirlisiyla atlatiriz.cok korkuyorum
Ne kadar surede 50gr almis canim2200,2600 doğdular 2100,2500 e gerilediler.en son kontrolde 50 gr almışlardı. Hem emziriyorum hem mama veriyorum. İki üç saatte bir besliyorum.çok şükür kusmaları yok ama büyük olan bazen çok yedimi hemen çıkarıyor
Kac gunluk bebişlerin canım belki 90 ml cok geliyodur fazlasını kusuyodur biraz miktarı azalt ogun arttır bide gazını cıkarmadan yatırma benimkiler 1 kez kustular onda da cok yemişti ve biturlu gaz cıkaramamıstık bidaha da kusmadı 2685 kızım 3220 oglum bugun 31 gunlukler kızıma gunlluk 380 390 ml ogluma 440 450 ml sut ve mama karısık besliyorum 8 9 öğüne böldüm saatli yediriyorum alışınca guzel uyuyolar tabi ilerde ne olur bilmem ama onlar uyurken bende uyuyorumNe kadar surede 50gr almis canim
Bende 3 saate bir besliyorum bir mama bir sut veriyorumm 90 ml
Sen kac ml veriyorsun bende bir tanesi daha cok kusuyor
45 gunluk canimKac gunluk bebişlerin canım belki 90 ml cok geliyodur fazlasını kusuyodur biraz miktarı azalt ogun arttır bide gazını cıkarmadan yatırma benimkiler 1 kez kustular onda da cok yemişti ve biturlu gaz cıkaramamıstık bidaha da kusmadı 2685 kızım 3220 oglum bugun 31 gunlukler kızıma gunlluk 380 390 ml ogluma 440 450 ml sut ve mama karısık besliyorum 8 9 öğüne böldüm saatli yediriyorum alışınca guzel uyuyolar tabi ilerde ne olur bilmem ama onlar uyurken bende uyuyorum
Hmm aslında varmis baya gunu 90 ml iyidir heralde ben en fazla 60 ml veriyorum kusmadan okadar içebiliyo45 gunluk canim
Bir haftada almışlar. Bugün 19. Günleri. Tam 1 aylık olunca tekrar doktora götürcem bakalım. Benim küçük 45 ml büyük 60 ml ile doyuyor. Ama ben uyandıklarında ilk önce meme veriyorum bırakana kadar emziriyorum. Üstüne mama takviye yapıyorum ancak öyle uyuyorlarNe kadar surede 50gr almis canim
Bende 3 saate bir besliyorum bir mama bir sut veriyorumm 90 ml
Sen kac ml veriyorsun bende bir tanesi daha cok kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?